Şimdi Ara

Metin2 Steam Edition - Ana Konu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
579
Cevap
4
Favori
50.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Global server bende gözükmüyor en son Akdeniz var sadece nasıl girebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pofeenk

Global server bende gözükmüyor en son Akdeniz var sadece nasıl girebilirim

Kütüphane>Metin2(Sağ Tıkla)>Özellikler>Dil>İngilizce
  • Safe Zone kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: pofeenk

Global server bende gözükmüyor en son Akdeniz var sadece nasıl girebilirim

Steam-Kütüphane-Metin2-sağ tık-Özellkiler-Dil-İngilizce böyle ayarlayınca gözüküyor server ancak yoğunluktanmıdır nedir 1 saattir bağlanıyor diyo açılmıyo
  • bu seferde steam metin2 ye başlayalım değişiklik olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeutronS -- 8 Mayıs 2017; 23:46:12 >
  • Global hilesiz mi arkadaslar girebilen var mi ss atabilir mi ortam nasil ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Global server geldide bağlanabilen varmı?
  • Resmen dalga geçiyorlar. Oyun global falan değil ingliz oyuncuların azlığından dolayı bizdeki akdeniz sunucusunu orada global adı altında açmışlar. Gerçek steam server'ı, oyun VAC la birlikte açılıyorsa gelmiştir hala Metin2'nin dandik hile kalkanıyla açılıyorsa emek vermeye değmez. Kanmayın beyler steam sunucusu diye bir şey yok.
  • oyunu indiridgim gibi geri sildim eski tadı yok bir zırhı 3.4 defa çevirebiliyoruz yok 120 level yok lycan yok simyamış ıvır zıvır oynanmaz bu şekilde
  • 13. levele kadar geldim globalde henüz hileyle karşılaşmadım,sabah akdenizde bir sürü vardı.Oyuncu sayısı az ve nerdeyse hepsi türk
  • Coma zaten neyi var neyi yok silmis tuymus sosyal medyadan bir umut belki demistim ama yine kursagimizda kaldi o zaman

• Sizden istedigimiz Metin2 sadece Steam üzerinden girilecek farklı bir clientdan girilmeyecek
    Her ülkenin kendi dili ile giris yapabılcegı Global olarak oynayabılcegımız bır server.

Siz ne yaptınız Millet tepki gosterince gittiniz İngiltere Metin2 bolgesine bir sunucu acarak bu global sever diyerek insanları keriz yerine koydunuz.O zaman ne farkı kaldı global olmanın Almanya , romanya , türkiye gibi ülkelerin sunucularına zaten giriliyordu.
    Sizin yaptıgınız bugun Türkiye de acılan Akdeniz sunucusunu global olarak ilan etmeniz gibi bişi Steam dil secenegini Türkçe yapın global oynayın Bu kadar vizyonsuzluk olmaz yazıklar olsun

Hadi tamam ingiltere bolgesine acılan yeni sunucuyu Global olarak baz aldık eee birader Steam dışı Client ile girilebilecek diyorsun herkes 3 4 hesap aççak bot hesaplar gene olcak hile gene olcak ne farkı kaldı.
  • Global Serverına giriş yapılıyor fakat bu fırıldak Coma Derindarbe yüzünden heves heyecan hiçbir şey kalmadı.
  • Ekmegini hileler yiyecek yine :d gidin pvp oynayin caniniz sıkılınca çıkın. Tam bir keriz yerine koymaya çalıştılar.

Hertaraf hile kayniyor bu arada bi yoklayim dedim de.

• rezalet
  • Forumdaki konuyu bile kilitlemişler bunlar nasıl zavallı insanlar ya?
  • Iyice cortladilar haa :D

• Global dedikleri bildiğin UK serveri... Akdenizden farkı yok, ingilizce olması dışında. Boşuna oynamayı denemeyin hile hurda orada da olacak.

Sadece steame özel bir server gelene kadar oynamıyoruz.

Not: derindarbe'yi de adam yerine koyup ciddiye almayın bence, bi lafı bi lafını tutmuyor boş boş konuşuyor anca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi animetrk -- 8 Mayıs 2017; 22:58:48 >
  • Ayrı bir server olursa ve hileler olmazsa herkes başlar. Hem iyi oldu arkadaşlar, zamanımızı öldürmez

• Global falan değil bu sunucu :D Hangi dili seçersen o ülkenin serverlarını gösteriyor. İngilizce seçince İngiltere sunucularını gösteriyor. Onunda adını global yapıp milleti yutturuyorlar. Sadece steam üzerinden erişilebilen sunucu falan yok ortada böyle saçma bir şey görmedim ben. Bence firmayı kapatsınlar qwheıoqweq :D
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.