Şimdi Ara

Metin2 Steam Edition - Ana Konu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
579
Cevap
4
Favori
50.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GLOBAL FALAN DEGİL, SADECE STEAM ICINDEN GIRILSE TAMAM AMA NORMAL CLIENTTENDE GIREBILECEK HERKES. KISACA HILE YAPILACAK.

Metin2 Steam Edition - Ana Konu
  • Girdim hala para karşılığı m satanlar devam ediyor. Muhtemelen bir kaç güne hileleri de çıkar. E niye steam e geldi o zaman bu oyun? niye oynayım ki ben bunu. Hemen kapadım oyunu bir kaç güne de silerim muhtemelen.
  • Her kes ortaya bir şeyler atıp söylüyor. Bir bekleyin. Bizim Coma steama özel server olacak dedi mi dedi. Sadece steam ile girilecek dedi mi dedi. Ayrıyetten diğer bölgeler kendi sunucularınıda açıyor bizim Akdeniz sunucusu gibi. Daha ortada bir şey yok ama steam platformuna özel bi sunucu açılacak. Biraz bekleyin
  • İngilizce seçenekte global new serverı açıldı
  • GLOBAL GELDİ
  • Oyunu yükledim ve 2.5 - 3 saat kadar aralıksız oynadıktan sonra sildim. Gözlemlerimi yazayım.

Kesinlikle Steam serverı diye bir şey yok. Metin 2 clientini indirerek oynamak daha mantıklı zira geçiş bileti gibi aynı anda iki oyun açma gibi özellikleri kullanamıyorsunuz. Belirli bir hesap şifreniz de yok. Bir yerde girmek istediğinizde önce Steam hesabınıza girmeniz gerekiyor.

Ben Metin 2'yi çıktığı yıl olan 2008'de oynamaya başlayıp 2011'de bırakmıştım. Oyuna bayağı yenilik gelmiş. Kasılmak biraz daha kolaylaşmış gibi geldi çünkü her 10 levelda size 15 günlük kılıç veriyor.

Lycan karakteri gayet güzel olmuş bence. Daha fazla karakter olması her zaman daha iyidir. Yeniliksiz oyun yürümez. Görevleri de yaparak 17 levela kadar kasıldım.

Pet gördüm sağda solda birkaç tane. Hiç sevmem öyle şeyleri. Belki seven olur orasını bilemem.

Binek denen şeyler var. İşlevi bildiğiniz asker at. Ancak ilk seviyede bile takabiliyorsunuz. Kendilerine göre her birinin de özelliği var. Hoş olmuş diyecektim ama demiyorum çünkü önceden bir zorluğu vardı oyunun. 25.seviyede atımızı alırdık. Sonra onu zırhlardık falan. Bunu yapmanıza gerek yok. Ep ile alıyorsunuz bir binek işiniz bitiyor.

Yang satışları almış başını yürümüş zaten 1.seviyede bile milletin elinde +9 kılıç var.

Server yoğunlukları gayet iyi. Hiç hileye rastlamadım ama hile görmek istiyorsanız mavi bayrak 2.köye gidin. Emin olun orada görürsünüz.

Oyun steam koruması da sağlamıyor. GameGuard devam ediyor. Hiçbir anlamı yok anlayacağınız.

GM'ler sağda solda fazla dolaşmaya başlamışlar ancak hilenin yanında olsalar bile banlamıyorlar. Adalet sıfır oyunda.

Son olarak bunca yıl aradan sonra bir hevesle oynamak istediğim oyuna girdiğim zaman üzüldüğümü söyleyebilirim. Hep derlerdi ya eski tadı yok diye. Gerçekten de Metin 2'nin eski tadı yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bağlanmıyor bağlanıyorda takılı kaldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende o kadar bekledim sadece steame özel bi server gelecek diye. Çok heyecanlandım umutlandım ama kandırıldık sanırım arkadaşlar. Coma canlı yayında yaptığı soru cevapları bile silmiş. Anlayacağınız boşa heyecan yaptık
  • Açıkçası beklentilerimin altında kaldı.

• Özel server geldi dili ingilizce yapın girin
  • Şu sektörde MMORPG'si ile , MMOFPS'si ile MOBA'sı ile yüzlerce oyun var ama oynadığım ve gördüğüm kadarıyla Metin 2 kadar amatör yöneticileri olan başka oyun yok. Bu oyun zamanında dünya genelinde en çok oyuncuya sahip MMORPG oyunuydu ve sırf bu beyinsiz yöneticiler yüzünden güzelim oyun bitti resmen kendi ayaklarına sıktılar.

• Steamde yorumlarda SOL serverinin altına Global New adında bir server açılmış yazmış birisi ama sadece steame mi özel bilinmiyor. Deneyebilen varsa baksın henüz inmedi bende.
  • Gameforge firması Official PVP Server açmazsa bu saatten sonra ancak avucunu yalar. Yok PVP serverları kapatacaklarmış falan filan bunlar oyunculara vız gelir. PVP server kapanıyor diye en zor seviyede her anı paraya dayalı bir server'a başlayacaklarını mı düşünüyorsun Gameforge? Kıyamam ben sana..
  • Globale bağlanabilen varsa ss atabilir mi?
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    bağlandım 10 dakika oynadım ben , sonra ch değişirken düştüm bi daha giremedim .
  • Girmiyor nasıl bir firma bu iyiden bozulmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberIlhan

Global sunucu açıldı, kanallar açık doluşun!!
    Metin2 Steam Edition - Ana Konu

Bağlanmıyor maalesef.
  • Global denilen serverde tr serverinde olduğu gibi hile kullanan var mı çok fazla giremedim ben daha
  • global dedikleri akdeniz'in boş hali. birkaç tanede polonyalı var işte. boşverin iyi oldu böyle eskiden ne kadar zamanımızı çöpe atmıştık kötü yola düşmeden kurtulduk işte
  • Steam e özel sunucu açılıp global olmalı bu kadar basit.Neden işi zorlaştırıyorlar anlamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.