Şimdi Ara

Metin2 Steam Edition - Ana Konu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
579
Cevap
4
Favori
50.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Comuti menejır . Hile açmışlar öyle diyolar . Hani hile kullanılmayacaktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eskimetin2

Derindarbenin foruma son attigi post ne oyle beyler adam comaligi birakacak buyuk ihtimal

Link atar mısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şey soracağım belki bilmiyorumdur cehaletimi mazur görün. Eğer grafik iyileştirmesi, hile koruması gelmeyecekse bunun neresi steam? Sadece global ve tek hesapla girilmesi mi?
  • Arkadaşlar durum nedir? Güncelleri kaçırdım bi arkadaşım alıntılayıp bilgilendirir mi?

• Cal kuku cal

• Global yoksa dağılalım yavaştan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinnzz -- 8 Mayıs 2017; 23:23:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adını nick koydum

Arkadaşlar durum nedir? Güncelleri kaçırdım bi arkadaşım alıntılayıp bilgilendirir mi?

Server geldi ancak

Steamden dili ingilizce yapıp giriyorsun
    Türkçe dil desteği yok ( Sadece ingilizce)
    Hileler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eskimetin2

Beyler adamin ustune cokmu gittik sizce sonucta oda emirkulu ve bu isten para kazanmiyor , tamamen gonullu bir is yapiyor , ve adam buyuk bir holdingde calisiyo yinede her gun oyunla ilgileniyor uzuldum simdi.

bu işten para kazanmıyor? çok cahilsin be. aylık en az 4000-5000 TL kazanıyor.

GameForge ile Türkiye ayağının köprü görevi yapıyor, görevi var çeviri yapıyor. dediğim gibi çok safsın tıpkı metin2 oynayan oyuncular gibi.

hadi oynayın ingiltere açılan çakma global serverinizi :D:D
  • Beyler oyuna girebilen var mı ya
  • Şahsım ve Gameforge şirketi hakkında ileri geri konuşanlara dava açılacak ve hesapları süresiz kapatılacaktır.

Konuya gelirsek , Steam dediniz açtık ve yine yaranamadık , üzerine suçlu olduk , benim sizlerle ilgilenme zorunluluğum olmadığı halde elimden geldiğince yardımcı oluyorum. Hangi oyunun temsilcisi bunu yapıyor ? Ben bu işi gönüllü yapıyorum ve tüm takım öyle , burdan gelirimiz yok.

Global sunucu açıldı , dileyen akdeniz dileyen global sunucuda oynar kimseye zorla oynatmıyoruz , kural neyse uymak zorundasınız.

EdiLee dediniz o konuda bile kıyak yaptık , EdiLee'nin başında olduğu bir sunucuyu TR'ye getiriyoruz ve bu server bol etkinlikli bir server olacaktır arka planda biz olsakta yönetimini EdiLee'ye bırakacağız.

Herkese iyi forumlar , bakın hiç bir zorunluluğum yine yokken forum gezip oyuncuları bilgilendiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi COMADeRiNDaRBe -- 8 Mayıs 2017; 23:23:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Global le alakası yok bunun :D
  • olayla alakam yok 7-8 yıl önce normalini oynardım fakat bu steam işi yaş gençler. manasız ingiliz serverine açılmış adına global denmiş pvp server kafasında yönetilen bi oyun gibi geldi

• COMADeRiNDaRBe C kullanıcısına yanıt
    Global sunucu dediğiniz sunucu İngiltere'nin local sunucu bu bir. Bu noktada Steam'in hiçbir albenisi yok. Steam'e geldiyse oyun Steam Edition altında sadece ve sadece 'Steam' üzerinden erişilebilen bir sunucu meydana getirmesi gerekiyor. Hayır bunu anlamakta sorun yaratan nedir işin garip tarafı bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: COMADeRiNDaRBe

Şahsım ve Gameforge şirketi hakkında ileri geri konuşanlara dava açılacak ve hesapları süresiz kapatılacaktır.

Konuya gelirsek , Steam dediniz açtık ve yine yaranamadık , üzerine suçlu olduk , benim sizlerle ilgilenme zorunluluğum olmadığı halde elimden geldiğince yardımcı oluyorum. Hangi oyunun temsilcisi bunu yapıyor ? Ben bu işi gönüllü yapıyorum ve tüm takım öyle , burdan gelirimiz yok.

Global sunucu açıldı , dileyen akdeniz dileyen global sunucuda oynar kimseye zorla oynatmıyoruz , kural neyse uymak zorundasınız.

EdiLee dediniz o konuda bile kıyak yaptık , EdiLee'nin başında olduğu bir sunucuyu TR'ye getiriyoruz ve bu server bol etkinlikli bir server olacaktır arka planda biz olsakta yönetimini EdiLee'ye bırakacağız.

Herkese iyi forumlar , bakın hiç bir zorunluluğum yine yokken forum gezip oyuncuları bilgilendiriyorum.

geldi veledin biri

• derindarbe mi la o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 8 Mayıs 2017; 23:27:53 >
    Peki zeki muren de gm olacak mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    yaw global diye girdik uk nin akdenizi çıktı yaw.. kim haklı şimdi koma yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: COMADeRiNDaRBe

Şahsım ve Gameforge şirketi hakkında ileri geri konuşanlara dava açılacak ve hesapları süresiz kapatılacaktır.

Yalniz community managerlar para aliyorlar

• Ellerinde muazzam ve bu kadar talep olan bir oyun var hala pvp'leri bile deli ekmek yiyor bu işten ama gel gör ki şirket bunu kendi elinde tutamıyor :D halbuki yapacakları şey çok kolay steam üzerinden globale tek server çıkarmak ama bunu bile yapamıyorlar. Oyunu ilk indirişimin üzerinden 10yıldan fazla oldu dediğim gibi bir hilesiz server gelse bugün yine başlarım ama yok getiremiyorlar. 10 yıl önce hilesiz oynamak kadar güzel bir keyif yoktu arkadaşça olmanın bile değeri vardı
  • Hahaha steam sürümüyle bütün hayaller çöpe gitmiş eski arkadaşların haksızlarda diyemeyiz laf olsun torba dolsun derler ya aynen öyle olmuş

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.