Şimdi Ara

Metin2 Steam Edition - Ana Konu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
579
Cevap
4
Favori
50.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hile falan bitmez. Daha valvenin öz oğlu cs go da hile oranları %40 larda gezerken kimse metin e el atmaz bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 8 Mayıs 2017; 23:28:53 >
  • Steam adına yeni bir global Server yada vac gelmediği sürece hiç bir albenisi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

quote:

Orijinalden alıntı: Frank55

quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

quote:

Orijinalden alıntı: Frank55

Arkadaşlar bu hatayı alıyorum, başka alan veya yardım edicek olan varmı?

Metin2 Steam Edition - Ana Konu

birden fazla kere açmaya çalıştın sanırı ard arda. görev yöneticisinden kapatabilirsin veya en basiti reset atabilirsin pcye :D

Dostum res attım denedim gene olmadı.

bi modeme reset at bide hocam

Attım denedim aynı sonuç hocam.

• Bu sol denilen server global degil, ingiliz serveri diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: the real komp

Bu sol denilen server global degil, ingiliz serveri diye biliyorum

Öyle zaten gün içinde 1 tane daha ekleyecekler.

• global server yarın gelecek diyorlar kaç gündür yetiştirememiş beyefendiler halbuki işleri bu, böyle yaparak baya oyuncu kaybetti enayiler türk isanı tez canlıdır saat 2 den beri pc başında bekliyoruz. steam dilini ingilizce yapıp girdiğiniz server ingiliz serveri yeni açılmadı o server 100 lwl falan adamlar var. anlamadığım hiç yetkili falan yok mu düzgün bir açıklama bile yapmıyorlar ona sinir oluyorum bi şirket bu kadar kendi ayağıan sıkmaz
  • Global server diye ingiliz serveri açıp milleti kandırıyorlar herkeste yiyor :D

Global dediğin zaman her ülkeden kişi Steamden girecek oyuna tek bir serverda kendi dillerinde buluşacaklar. ama bunların yaptıgında ingilizce yapıyorsun oyunu ve yeni açılacak ingiltere svsine girecegiz. kasmayın kendinizi zaman kaybı
  • quote:

Orijinalden alıntı: declan43

global server yarın gelecek diyorlar kaç gündür yetiştirememiş beyefendiler halbuki işleri bu, böyle yaparak baya oyuncu kaybetti enayiler türk isanı tez canlıdır saat 2 den beri pc başında bekliyoruz. steam dilini ingilizce yapıp girdiğiniz server ingiliz serveri yeni açılmadı o server 100 lwl falan adamlar var. anlamadığım hiç yetkili falan yok mu düzgün bir açıklama bile yapmıyorlar ona sinir oluyorum bi şirket bu kadar kendi ayağıan sıkmaz
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 8 Mayıs 2017; 23:28:41 >
  • Oyun verilen emegin karsiligini veremez hale geldi artik. Sacma sapan guncellemeler, yeni karakterler, farkli farkli iksir cesitleri kostümler oyunu oynanmaz hale getirdi. Senelerimi su oyuna harcadigima pismanim. Sunun geldigi hale bak, rezillik

• Eski günlerin hatrına bir videohttps://m.youtube.com/watch?v=T1hNfwfe_Eg

• özetle steame özel sv yok. tepki geldiği için uk serverine global adında bi sv açacaklar. normal uk-client indirip bu svye girebileceksiniz. steamden oynamanın bi anlamı yok hatta dezavantajlı 2. bir client açılmadığı için. olaysız dağılalım knight kadar iş yapamadılar yazık.
  • Knight gibo bunlarda eline yuzune bulastirdi isi. Neyse baslamadan birakalim.

• Metin2 Steam Edition - Ana Konu

Derindarbe facebook sayfasini kapatti :D

• cok afedersiniz böyle oyunun içine tüküreyim. daha ilk günden ban yedik.. oyunda onlarca hileci var içine etmişler gm bisey yapmıyor ama sohbet satırında flood yapanlara sövdüm diye ban yedim.
  • Gm simdi aciklama yapti ingiliz serverinda az bekleyin acicaz bir iki saate global serveri diyor. :)

• TazeHukukcu T kullanıcısına yanıt
    doğru mu bu
  • Global yok beyler tr de olduğu gibi ing sv açacaklar yeni. Steam ile girilen global bir sv olmayacak. Neden çünkü bunlar zeka ozurlu oldukları için

• STEAM GLOBAL YALAN OLDU. TRACKMANIA AKAR
  • olum siz nasıl bir işsizlik yaşıyorsunuz lan metin 2 ne
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.