Şimdi Ara

Metin2 Steam Edition - Ana Konu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
579
Cevap
4
Favori
50.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu mudur yani bu kadar uzun süre beklettiginiz? Pvpler yasal değil diye ağlamadan önce dön bir bak 50k+ insan neden pvp serverlari tercih ediyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metin2 Steam Edition - Ana Konu

Burada steam global server olacak demis ama anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metin2 yöneticilerinin süreç yönetimi 0

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • steam e özel sunucu var mı yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Petegrus

quote:

Orijinalden alıntı: YveJhin

Metin 2 nedir yav.

Gecti artik gunlerce karakter kasilan zamanlar.

Yeni nesil moba ile Emek vermeden meyva toplamaya alistirildi.

İster local ister global sw olsun sarmayacak.

Metin2 oynamis degilim ama bu is boyle .Mmorpg devri arcade olmadigi surece tekrar dirilemez.

.

mmorpg nin mantığını kavradığında bu mesajı alıntılarsın

Merak etme mmo oyunlarinda cokca zaman gecirdi.Mmorpg ler neden bitme noktasina geldi.

Bir donemin mmorpg leri neden bu halde biliyorum.

Zorluk sistemi veya bir seyin ulasilamaz olmasi oyuncuyu motive eden en onemli seylerden birisidir.Peki sana sunu soracagim.

Knight Online dan tut metin 2 ye o donem harici o oyunlari elini surmemis birisi bu oyunlara baslarmi.

Oncelikle oyun kulturu nedir bunu bir ogren.

Dunyadaki oyun kulturu Mmorpg den Moba ya kaymis bulunmakta.

Son 2-3 senedir Survival oyun kulturunun patlama yapmasi buna ornektir.

Mmorpg ler Free2play olarak cogu oyundan daha fazla harcatarak ciddi paralar kazanmayi hedefleyen oyunlardir.

Bugun bunu ne yapiyor diye soracak olursan Mobil oyunlar derim.

Simdi gelelim sana neden MMORPG lerin tekrar dirilemeyecegini anlatmaya.

Eski bir KO oyuncusu olarak Steam KO acildiginda 24k anlik oyuncu sayisina ulastiginda bir cok yazi yazdim ve hepsi tek tek cikti.Metin 2 ise seneler once Cafedeki cocuklardan hatirladigim bir oyun.

Archeage ,Blade and soul , gecmisten ornek verirsek Silkroad Cabal,

Yani yuzlerce oyun bu sekilde kapanmanin esigine gelmis ve kapanacaklar sebebi ne biliyormusun Mmorpg oyunlari uzun vaadeli yatirimi sevenler icin uretilen oyunlardir.

Gunde 30 dk lol atip yada cs den bir mac atip cikanlar icin yapilmazlar,iste bu sebepledirki MMORPG lere hicbir zaman ozellikle Eski Ko silkroad cabal metin2 gibi oyunlara Yeni oyuncu gelmez ve gelmeyecektir.

Bir mmorpg oyunu eski ise Daima ve Daima 10 sene onceki oyuncusu kadar potansiyeli vardir ve hic bir zaman Guncel oyuncu kitlesinin ilgisini cekemezler.

Peki yeni oyunlarda bu durum nasildir.

Bu durum ise Saman Alevi ile aynidir.Sosyal medya olsun bilimum oyun icerik ureticileri sayesinde Hype denilen merete kanarak bu saman alevini yakarlar ve bir kac aylik zaman icinde hype bitince Oyuncu sayisinda ciddi dususler yasanir.

Bunu engelleyecek veya geciktirecek oyun icerigi ve yayincinin tavridir.Buda ilk amac para kazanmak oldugu icin imkansiz kadar zor gorulmektedir.

Sirf su konu bile beni destekler niteliktedir.

Her mesaj atan 100 kisiden 99 eski metin 2 oyuncusudur.

Kalan 1 ide hype yada konuyu gordugu icin gelen oyunu hic bilmeyen yeni oyuncudur.

Olayda zaten budur.Metin2 Ko cabal silkroad veya adina ne koyarsanir koyun Eski bir Mmorpg oyunu bu devire gore tasarlanip duzenlenmedigi surece kaybetmeye mahkumdur.

Kaybetmek dediysem bu kaybeden O oyunu oynayan oyuncu olacak, yoksa firma cuvalla parayi goturecek onlarin kaybettigi birsey olmasigi icin bu oyunlar halen ortadaya bizim nesil yok olsa ac kalacaklar.

• hileler kol gezmeye başladı bile
  • Metin2 de sadece steam uzerinden girildigi normal client ile acilamadigi global bir server olmasi gerekiyor eger olmazsa ben yokum

• Metin2 Steam Edition - Ana Konu

• Ben hala çözemedim, steame özel server gelecek mi şimdi ne demek istiyor?
  • Arkadaşlar bu hatayı alıyorum, başka alan veya yardım edicek olan varmı?

Metin2 Steam Edition - Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kar98-k -- 8 Mayıs 2017; 18:10:1 >
  • Hali hazırda hesabınız yoksa hiç bir Gameforge oyununa bulaşmayın, sıfırdan bir şeyler yapmaya çalışmayın. Firma oyuncuyla iletişimini tamamen kaybetti sadece nasıl kazanabilirim peşinde koşmakta. Yıllardır oynadığım browser oyunlarında hatalar hat safasında, adamlar hataları gidermek yerine her güncellemede daha da açıyorlar, getirdikleri yenilikler sadece oyun içi alımlar yapıldığında işe yarayan tarzda. Yukarıda yazdıklarımızı öneri ve şikayet olarak yıllardır adamların forumlarından iletiliyoruz ama olmayınca olmuyor. Tavsiyeme uyun M2 global sunucu dahi olsa başlamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneLastKiss -- 8 Mayıs 2017; 18:25:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank55

Arkadaşlar bu hatayı alıyorum, başka alan veya yardım edicek olan varmı?

birden fazla kere açmaya çalıştın sanırı ard arda. görev yöneticisinden kapatabilirsin veya en basiti reset atabilirsin pcye :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

quote:

birden fazla kere açmaya çalıştın sanırı ard arda. görev yöneticisinden kapatabilirsin veya en basiti reset atabilirsin pcye :D

Dostum res attım denedim gene olmadı.

• eski metin 2 mi yoksa yeni saçma metin 2 mi dostlar. yükelemyi düşünüyorum eskisiyse
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

quote:

Dostum res attım denedim gene olmadı.

bi modeme reset at bide hocam

• steam kendi serverını açıcak mı bilen var mı
  • Silmiyorum şimdilik umarım 0 dan bir global sv yaparlar

• Global server aktif arkadaşlar steam kütüphane oyunlardan metin2 sağ tık yap özellikler gir dile gir languageyi english ingilizce yap kapat ve sonra oyuna gir global hayırlı olsun iyi oyunlar hepimize.

Hi community,
    You asked for it, and we’ve listened!

Coming to Steam, a new global server, for everybody to play, fight and conquer together!
    Join players from all over the globe on the new English server, and fight for the glory of the dragon god. The global gerver will be added to our UK community and game will be in English.

How to join the new global server?
    To join the new server, right click Metin2 in your Steam library, select “Properties”, go to the “Language” tab and select “English” in the drop down menu. After the game finished patching, select the NEW server on the login screen and you are ready to go!

We hope that you enjoy this new server and have fun exploring the world of Three Empires!

Best wishes,
    Metin2 Team

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutc1 -- 8 Mayıs 2017; 18:51:25 >
  • global geldi beyler. metin2 sağ tıklayın özelliklerden dili ingilizce yapın.

edit: gelmemiş de olabilir. ama gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetc4n -- 8 Mayıs 2017; 18:52:8 >
  • ahmetc4n kullanıcısına yanıt
    Sunucu ismi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.