Şimdi Ara

Metin2 ye başlasam mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
3.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet vakit kaybı çok dehşet derecede kendini bilmez bot vs var.En son tuva açıldığında oynadım filan

DH grubu varsa iyiyse sağlamsa gelebilirim belki ikna edin beni :)

• Bu oyunu oynayanları çocuk gibi görüyorum(bazıları hariç).Eğer bir oyun bedava ise ve çok tutulmuşsa dandik bir bebe oyunudur.Eğer bir oyun az tutulmuş bedava ama güzel oyunsa oyun tarzı farklıdır.Bir oyun paralı ve çok oyunculuysa güzel bir oyundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dayak_Arsızı

Bu oyunu oynayanları çocuk gibi görüyorum(bazıları hariç).Eğer bir oyun bedava ise ve çok tutulmuşsa dandik bir bebe oyunudur.Eğer bir oyun az tutulmuş bedava ama güzel oyunsa oyun tarzı farklıdır.Bir oyun paralı ve çok oyunculuysa güzel bir oyundur.
    Tabikide hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARTS

Bu oyunu oynayanları çocuk gibi görüyorum(bazıları hariç).Eğer bir oyun bedava ise ve çok tutulmuşsa dandik bir bebe oyunudur.Eğer bir oyun az tutulmuş bedava ama güzel oyunsa oyun tarzı farklıdır.Bir oyun paralı ve çok oyunculuysa güzel bir oyundur.

+1986457

Metin2ye Türklerin yaptığı oyun diye başladık babamla isminden dolayı (ben 17ydim o da 49 yaşındaydı öyle düşünün) lkadsjlksdj sonra öğrendik ki Alman yapımıymış bitti zaten bizi tutan birşey yoktu artık :D 2 hafta ya da 3 hafta zorlaya zorlaya oynadık 55 level mi neydim hatırlamıyorum üstünden 2 yıl geçti,hala değişen birşey olduğunu sanmıyorum. arada mantıklı oyuncularla karşılaştım tabi de,genel olarak 13 yaşına kadar olan erkekler,kendilerini kız olarak tanıtıp item çalarlardı,moblarına saldırıp alırlardı,bot falan açarlardı :D zaten o 2-3 haftada sadece oyuna yeni başlayanlara yardım etmekten başka pek birşey yapmadık babamla,dolunay kdp düşürüp veriyorduk alkjdalksj :D neyse sonuç olarak o kadar grup yardımlarından ötürü kahraman'ken dangalak 12 yaşındaki bi çocuk gelip anneme küfretti babam da oradayken,biz de düşündük bitirme vakti geldi bu salakça oyunu,açtık pvpyi, daldık çocuk kalkıp dirilip kendine düşmüş itemleri toplayamıyordu falan. neyse o kadar mmorpg oynamışımdır,hala metin2 kadar kalitesiz ve de oyuncu kitlesi kötü olan bir oyun görmedim. dönme ya,battle of the immortals var,oynayabilirsin, ya da paralı oynayacaksan aion online var ki tadından yenmez. ehe. yeni sahillere açıl döneceğine diyeyim gardeş :D

• quote:

Orijinalden alıntı: No Problem

Tabikide hayır.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memymulio

quote:

Orijinalden alıntı: No Problem

Tabikide hayır.

+1

Alıntıları Göster
    -13 yaşındaysan ve psikopat bi ilkokul çocuğuysan tam sana göre. ama olgun bi insansan kesinlikle başlama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By.Kerem.86

-13 yaşındaysan ve psikopat bi ilkokul çocuğuysan tam sana göre. ama olgun bi insansan kesinlikle başlama.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle Hayır Sane Benden Bii Kardesş Tavsiyesi Başlma kardeşim Ama Eğer Psikopat Olmak İstiyorsan SEn bilirsinn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thor bin Odin

Kesinlikle Hayır Sane Benden Bii Kardesş Tavsiyesi Başlma kardeşim Ama Eğer Psikopat Olmak İstiyorsan SEn bilirsinn

Alıntıları Göster
    Başlama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MDelibaş

Başlama.

Alıntıları Göster
    bare başlanacak mmo oyunu bulun bana :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlay

Alıntıları Göster
    Sakın Başlama
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlay

Alıntıları Göster
    roleplay okuyaydın uzun uzun yazdıydım,battle of the immortals var f2p,p2p istiyorsan da aion online :D
  • Artık botlar azaldı Gm ler devrey girdi
  • Of
  • quote:

Orijinalden alıntı: Divine Incubus

Of
    başla öok iyi bir oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulenyineulen

başla öok iyi bir oyun

Alıntıları Göster
    kesinlikle tavsiye etmiyorum hem pıskoljık hem maddi emek verirsin bir gün bir bakmıssın emegını heba etmısler tavsiye etmiyorum.. metin2 mester oyna turkıye versıyonu acılmıs droplar para kasmak icin kısmamıslar.. metin2 para tuzagı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizemliboyy

kesinlikle tavsiye etmiyorum hem pıskoljık hem maddi emek verirsin bir gün bir bakmıssın emegını heba etmısler tavsiye etmiyorum.. metin2 mester oyna turkıye versıyonu acılmıs droplar para kasmak icin kısmamıslar.. metin2 para tuzagı

Alıntıları Göster
    o dediğiniz eskidendi artık şimdi yok öyleleri oyun temizlendi zaten oyunun tadı oynamayı bilmeyenlerle çıkıyo oyunda ne yaptıysam onları sayesinde:) bence başla çocuk yok artık oyunda 30 lvl yapıp banlatıyolar sonra bırakıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

o dediğiniz eskidendi artık şimdi yok öyleleri oyun temizlendi zaten oyunun tadı oynamayı bilmeyenlerle çıkıyo oyunda ne yaptıysam onları sayesinde:) bence başla çocuk yok artık oyunda 30 lvl yapıp banlatıyolar sonra bırakıyolar

Alıntıları Göster
    pointblank stres atarsın ona başla yada silkroad olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

pointblank stres atarsın ona başla yada silkroad olabilir

Alıntıları Göster
    sakınha başlama hayatını bitirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacrifise

sakınha başlama hayatını bitirir.

Alıntıları Göster
    oyun önerin başlama diycenize ya bnde arıyom oyun :D
    Knigt,Metin2 oynadım 2 yaş yaşlandım o kadar diyim hayatımın en malca hatalarıydı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: fener_1996

oyun önerin başlama diycenize ya bnde arıyom oyun :D
    Knigt,Metin2 oynadım 2 yaş yaşlandım o kadar diyim hayatımın en malca hatalarıydı :D

AikaOnline var beğenirseniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.