Şimdi Ara

Metin2ye yeniden başlayacağım server önerisi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar metin2 steame gelecekmiş duyduğuma göre, geldiği anda başlayacağım. Hangi serveri önerirsiniz? Kasılma botları filan kullanmam, daha çok para yatırmayı düşünüyorum. CS Godaki tüm itemleri satıp yatırmaya hazırım
    Serverda fazla hile hurda olmasın ve piyasası düzgün olsun benim için yeterli cevaplarınızı bekliyorum

• Steam'e gelirse muhtemelen Steam'e özel bir servera gelir. Aynı KO'da olduğu gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • değmez kardeşim değmez. metin2ye değmez. git pvp oyna emeğin yansın sadece. hem emeğin hem paran yanmasın.
  • https://steamdb.info/app/550900/subs/ baktığınız üzere metin2 steam sayfası hazır :) son güncellemeler yapılıyor 1-2 hafta içinde steamda görüşmek üzere
  • @Dante53 Eğer öyle olursa daha iyi olur 1-2 yeni sw daha açılsa hoş olur

@pxcnsRy daha çok arkadaşlar oynucaz, yani öyle aşırılık olmayacak :) rekabet olursa yatırdığım para cüzi miktarda olacak emin olun

@mykerem bey bende onu bi kaç gün önceden görmüştüm, o yüzden bu kadar heyecanlandım :)
  • steamde duyuruldu arkadaşlar
  • Vezhack2 kullanıcısına yanıt
    8 mayıs pazartesi günü hayırlısı ile start veriliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni servermi açılacak eskilerden mi devam edecek. Bu steam dediğiniz nedir ki?

• indiriyorum şuan
  • ben indirdim serverler aynı sw seçip ok basınca direk bağlanıyo kullanıcı şifre girmeden :D
    yokmu sw önerisi, son sw başlıcam olmazsa

EDIT: Metin2 Foruma baktım gün içinde Akdeniz adında yeni sw açılıcakmış ona başlarım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vezhack2 -- 8 Mayıs 2017; 15:50:44 >
  • Akdenizde başladım 14 seviye vadide takiliyorum kdp dolu düşürmeye çalışıyorum beraber oynamak isteyen varsa yazabilir

Yaş kaç hocam. 25lv oldum bende

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Yaş kaç hocam. 25lv oldum bende

yaş 16 hocam 15 lwl dolanıyorum hâlâ para kasmak icin dolu filan dusurmeye calisiyorum da, oyun eski kanserliğini koruyor daha 2.günden
    KaptanHK nick hocam forumdan da pm atabilirsiniz

• Bozgeyik adında yeni bir sw daha açıldı
    Hileleri engellemedikçe neden yeni sw açıyorsunuz ki? VAC vs koymayacaksanız neden Steame getirdiniz ki?
    Bozgeyik nedir ya alageyik koyaylarmis bitanede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bozgeyik şehit olan bir polis memurunun soyadıymış. Onun anısına açılmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.