Şimdi Ara

Metro 2035 \ ÇIKTI - 21 TL - (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
8
Favori
12.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kozmoslu

935 kişi 5 üzerinden 3.86 puan vermiş kitap için. aynı sitede 2033, 3.97 puan almış 18 bin kullanıcıdan.

peki 2034 kaç almış?. 2034'ü okuması pek sarmadıydı benim açımdan.
  • Bence de kitap 2017'de anca çıkar. Eylül ayındayız daha net bir tarih veremiyorlar, 30 Eylül -15 Ekim de çıkacak olsa şimdiye çalışmaların büyük bir kısmını tamamlamış olmaları gerekirdi. En azıdan "Çeviri bitti kontrol ve basım aşamasına geçeceğiz" diyebilmeliydiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artyom25 kullanıcısına yanıt
    Hocam bi mantar çayı yap bize özledik be.

• Kitapları okudum ve oyunları oynadım. Konuyu da favorilere ekledim. Kitap cıkınca biri haberdar etse çok güzel olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

quote:

935 kişi 5 üzerinden 3.86 puan vermiş kitap için. aynı sitede 2033, 3.97 puan almış 18 bin kullanıcıdan.

3,34 ortalama 5864 kişi üzerinden.

• Seriyi hala okumayanlar için METRO 2033 ve METRO 2034 iki kitap (sıfır) 30 LİRA. İletişime geçiniz...
  • Saşa öldü mü acaba merak ettim. Homer cesedini bulamadı Tulskaya da belki başka istasyona kaçmayı başarmıştır diye umuyorum.
  • quote:

quote:

quote:

hanig site o?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackness88

quote:

quote:

quote:

hanig site o?

http://www.goodreads.com/

• Çeviri bitmiş

Metro 2035 \ ÇIKTI - 21 TL -
  • Şimdiye piyasada olması lazımdı haberi olan var mı?

• Nerde kaldı bu kitap ya gözümüz yollarda kaldı
  • Ekim dediler, Ekimin sonuna geliyoruz kitapdan daha haber yok.

• Bu gidişle 2017 den önce çıkmayacak gibi.

• Panama Yayıncılık ın facebook sayfasından sordum. Kitabı yılbaşından önce çıkarmaya çalışacaklarını bildiriyorlar.
  • Metro 2033 Ve Metro Last Light oyunlarını bitirdim Metro 2033 ü şu gün bitirdim 2034 e para vermeye veyermi duyduğum kadarıyla 2033 kadar iyi değilmiş fakat belli bi akıcılık vs varmı yoksa almasammı ?
  • Akıcılığı var, ama karakterin değişmesi ve kurgu'nun ilk kitapta ki kadar etkileyici olmaması dolayısıyla pek tutulmuyor, önerim alıp okuman yönünde..

• arkadaşlar sanırım bilmeyenler var aranızda. metro 2035 kitabı metro last light oyununda geçen olayları konu alacak. yani metro 2035 diye bir oyun ya da metro 2035 kitabında farklı bir hikaye beklemeyin. ama tabi ki kitap olduğu için daha detaylı anlatılacaktır geçen olaylar.
  • hadi bakalım aldım konuyu takibe ilk 2 kitabı da sipariş verdim.
  • voldart V kullanıcısına yanıt
    Beyler yalnız benım anlamadıgım şey eger metro last light oyununun good ending de bitirdiyseniz orda Miller karakterı tekerlekli sandalyeye mahkum kalıyor . Şimdi madem last light oyunu 2035 kıtabını anlatacak metro 2034 kıtabında hatırlarsanız Hunter la Miller ilk karşılaştıkları zaman Hunter Miller i bir tekerlekli sandalyede görüyor. Ama metro 2035 last lıght oyununun daha detaylı halıyse nasıl oluyorda Mıller
    tekerlekli sandalyede değil. Oyunun sonunda tekerlekli sandalyeye mahkum kalıyor. Bu kıtab o zaman heralde metro 2033 ve metro 2034 ün arasında geçen bi hıkaye olacak sanırsam. Ben mı bi yerde hatalıyım lutfen biri açıklasın beyler :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.