Şimdi Ara

METRO+ DA ÇALAN TÜM ŞARKILAR (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.276
Cevap
19
Favori
338.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • snap ft ng3 ü bende buldum ama klibini arıyorum...arkadaşım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_halil

.....selam evo; ve diğer arkadaşlar;

dün bir tasvir daha yapmıştım yukarılara doğru bakarsanız görürsünüz...evo ya teşekkür etmişim yanında da tasviri yapmışım...şu parçayı söyleyeni biliyorsanız yazı verin arkadaşlar...
    evo senden bir şey rica etsem...mc_halil@yahoo.com....bu adrese metrodaki parçaları yollaya bilirsin tabi zamanın ve sabrın varsa... teşekkür ederim...

büyük bir rastlanti sonuçu bu şarkiyi buldum
    adi Boogie Pimps - Somebody To Love
    şimdi yolluyorum mail adresine.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gzdylmz

maksim in şarkılarının adları neler?

01_The_Fight_Of_The_Bumble-Bee_-_The_Piano_Player_-_Maksim
    02_Grieg's_Piano_Concerto_In_A_Minor_-_The_Piano_Player_-_Maksim
    03_Exodus_-_The_Piano_Player_-_Maksim
    04_Claudine_-_The_Piano_Player_-_Maksim
    05_Wonderland_-_The_Piano_Player_-_Maksim
    06_Handel's_Sarabande_-_The_Piano_Player_-_Maksim
    07_Rapeody_On_A_Theme_Of_Paganini_-_The_Piano_Player_-_Maksim
    08_Hana's_Eyes_-_The_Piano_Player_-_Maksim
    09_Chopin's_Revolutionary_Etude_In_C_Minor_-_The_Piano_Player_-_Maksim
    10_Cubana_-_The_Piano_Player_-_Maksim
    11_Croatian_Rhapsody_-_The_Piano_Player_-_Maksim
    12_Dance_Of_The_Baroness_-_The_Piano_Player_-_Maksim
    13_Cubana_Cubana_-_The_Piano_Player_-_Maksim
  • --->Metro+ da çıkan Tek bayan şarkıcı söylüyor.Dünya gibi,mavi çizgilerden oluşmuş kürenin içinde görülüyor bir süre.Beyaz elbisesi var.Çoğunluk arka plan mavi.caps ekledim.
    Sanki Kylie gibi geldi bana..O ise bu parçanın adını yazabilirmisiniz.?Teşekkürler..

---->Birde pembe bir zeminde 6 bayan dans ediyor.Biara arkada The Pink Pussycat yazıyor.Bazı arkadaşlar teri meri yazmış.Bu teri meri gurubun adımı, parçanın adımı çok karışmış cevapları okudum anlayamadım.Net olarak söyleyen ve şarkı adını istiyorum.selamlar..

METRO+ DA ÇALAN TÜM ŞARKILAR
  • Metro+ dan yazıcam biraz;
    Bu kanalı ilgiyle izliyorum.Yayın kalitesi ve gösterilen klipler çok güzel.Arkadaşların da üzerinde durduğu gibi Şarkıyı söyleyen ve adı yazılmıyor.zaten bu topic de o yüzden açılmış.Baya bir ilgi de görüyor.Ben bir araştırma yaptım.Bu kanal Star 6 imiş.Bu durumu şikayet edeyim dedim.Ama ne yazık ki Web sitesi,E-mail adresi hatta telf. bile bulamadım.Sadece adresini buldum.İkitelli deymiş.Mektup mu yazıcaz şimdi bu zamanda!!
    Bizim gibi izleyenin de çok olduğuna inanıyorum.Ama kanal da reklam, sunucu vb. yok.Hep sürekli klip.Yani bu kanal kamu hizmeti mi yapıyor.Değirmenin suyu nerden geliyor onu da anlamadım.Hal böyle olunca ticari kaygı da yok yani..
    Ama biz isteklerimizi nasıl ulaştıracaz kanala.
    1-) Şarkı ve Şarkıcı isimleri en altta ince bir kuşakta verilebilir.(Parça başı ve sonunda kısa bir süre.)
    2-) Metro+ logosu da daha sağ alt köşeye kaydırılmalıdır.(Klip izlerken rahatsız etmesin ve tv kartı kayıtları daha düzgün olsun diye)
    3-)Bir web sitesinden şarkıcı ve şarkı adlarıyla. yayın saatleri de verilirse çok iyi olur diyorum.

Not:Bunları birazda, belki bir kanal yetkilisi bu forumu okur da derdimize bir çare bulunur diye yazdım.
    Kalın sağlıcakla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehdi62

--->Metro+ da çıkan Tek bayan şarkıcı söylüyor.Dünya gibi,mavi çizgilerden oluşmuş kürenin içinde görülüyor bir süre.Beyaz elbisesi var.Çoğunluk arka plan mavi.caps ekledim.
    Sanki Kylie gibi geldi bana..O ise bu parçanın adını yazabilirmisiniz.?Teşekkürler..

---->Birde pembe bir zeminde 6 bayan dans ediyor.Biara arkada The Pink Pussycat yazıyor.Bazı arkadaşlar teri meri yazmış.Bu teri meri gurubun adımı, parçanın adımı çok karışmış cevapları okudum anlayamadım.Net olarak söyleyen ve şarkı adını istiyorum.selamlar..

1.si ewet bu kylie minogue
    2.si teri meri şarkının ismi olarak biliyorum
  • ARKADAŞLAR METRO+ KANALI HEP ESKİ KLİPLERİ VERİYOR...BIRAKIN BU KANALI BEN ARTIK SUPERSPORTU İZLİYORUM HEP YENİ KLİPLER
    AMA METRO FM İ ÖNERİRİM...
  • Angel City - Love Me Right

• BEN K700 Ü ALINCA TELEFONUN İÇİNDE BU ŞARKI VARDI
    quote:

Orjinalden alıntı: Lord

quote:

Orjinalden alıntı: Usta_AsH

yaw bi şarkı vardı herkeş bilir

maya hi
    maya ho
    maya ıh
    maya ha ha
    maya hi
    maya ho
    maya ıh
    maya ha ha
    bilmemle importana diye gidiyodu

O'zone - Dragostea din tei
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

ARKADAŞLAR METRO+ KANALI HEP ESKİ KLİPLERİ VERİYOR...BIRAKIN BU KANALI BEN ARTIK SUPERSPORTU İZLİYORUM HEP YENİ KLİPLER
    AMA METRO FM İ ÖNERİRİM...

....Hatırlattığın için sağol.. Eski olduğunu sanırım bu formdaki bir çok kişi biliyordur. Buradaki amaç şarkıların isimlerini ve söyleyenleri öğrenmek...Yani benim amacım o...Zaten akşama kadar aynı paraçalar dönüyor...Ne de olsa kanal artık devletin; yatırım yok hiç bir yerde olmadığı gibi...hehe..
  • ..Me
    quote:

Orjinalden alıntı: mehdi62

Metro+ dan yazıcam biraz;
    Bu kanalı ilgiyle izliyorum.Yayın kalitesi ve gösterilen klipler çok güzel.Arkadaşların da üzerinde durduğu gibi Şarkıyı söyleyen ve adı yazılmıyor.zaten bu topic de o yüzden açılmış.Baya bir ilgi de görüyor.Ben bir araştırma yaptım.Bu kanal Star 6 imiş.Bu durumu şikayet edeyim dedim.Ama ne yazık ki Web sitesi,E-mail adresi hatta telf. bile bulamadım.Sadece adresini buldum.İkitelli deymiş.Mektup mu yazıcaz şimdi bu zamanda!!
    Bizim gibi izleyenin de çok olduğuna inanıyorum.Ama kanal da reklam, sunucu vb. yok.Hep sürekli klip.Yani bu kanal kamu hizmeti mi yapıyor.Değirmenin suyu nerden geliyor onu da anlamadım.Hal böyle olunca ticari kaygı da yok yani..
    Ama biz isteklerimizi nasıl ulaştıracaz kanala.
    1-) Şarkı ve Şarkıcı isimleri en altta ince bir kuşakta verilebilir.(Parça başı ve sonunda kısa bir süre.)
    2-) Metro+ logosu da daha sağ alt köşeye kaydırılmalıdır.(Klip izlerken rahatsız etmesin ve tv kartı kayıtları daha düzgün olsun diye)
    3-)Bir web sitesinden şarkıcı ve şarkı adlarıyla. yayın saatleri de verilirse çok iyi olur diyorum.

Not:Bunları birazda, belki bir kanal yetkilisi bu forumu okur da derdimize bir çare bulunur diye yazdım.
    Kalın sağlıcakla..

Mehdi arkadaşım bu kanala el konuldu. bu kanal devletin.. o yüzden muhatap bulamaman normal..bir yenilik yapılmıyor bu kanalda devlet elinden çıkartır ya da satar...o yüzden isteklerin bu aralar zor gerçekleşir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hamdi011

quote:

Orjinalden alıntı: gzdylmz

maksim in şarkılarının adları neler?

01_The_Fight_Of_The_Bumble-Bee_-_The_Piano_Player_-_Maksim
    02_Grieg's_Piano_Concerto_In_A_Minor_-_The_Piano_Player_-_Maksim
    03_Exodus_-_The_Piano_Player_-_Maksim
    04_Claudine_-_The_Piano_Player_-_Maksim
    05_Wonderland_-_The_Piano_Player_-_Maksim
    06_Handel's_Sarabande_-_The_Piano_Player_-_Maksim
    07_Rapeody_On_A_Theme_Of_Paganini_-_The_Piano_Player_-_Maksim
    08_Hana's_Eyes_-_The_Piano_Player_-_Maksim
    09_Chopin's_Revolutionary_Etude_In_C_Minor_-_The_Piano_Player_-_Maksim
    10_Cubana_-_The_Piano_Player_-_Maksim
    11_Croatian_Rhapsody_-_The_Piano_Player_-_Maksim
    12_Dance_Of_The_Baroness_-_The_Piano_Player_-_Maksim
    13_Cubana_Cubana_-_The_Piano_Player_-_Maksim

hayır sadece metroda çıkan ama yine de saol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gzdylmz -- 13 Şubat 2006 17:08:31 >
  • snap ft ng3 ü nereden buldunuz bizede söylerseniz sevinirim aramadığım yer kalmadı teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: moontun81

snap ft ng3 ü nereden buldunuz bizede söylerseniz sevinirim aramadığım yer kalmadı teşekkürler

PM yolladım...
  • hani bi tane klip var başında kadın saat çalıyor yataktan kalkıyor ondan sonra tv de bi klip gibi bişi izliyor.isim lazım şimdiden teşekkürler.
  • bende bi iki şarkı sormak istiyorum.ilkinde bi kadın klibin başında saçlarını sıfıra vuruyo.ilerleyen bölümde kadına saldırıyo adamın biri.başka bi klipte ise adamın biri yolda yürüyo bu herifi görenler eli ayağı birbirine dolanıyo.salaklıyolar.klibin başında kadını birinin şapkası uçuyo.sonunda nehire düşüyo adam şapkanın gidişini izliyo.
  • arkadaşlar ben bi şarkı sorcam parçayı bi bayan söylüyor hep sırt üstü yatıyor 5 6 bebek paraşütle üstenü iniyor elinde bide biberon var bilen varsa şimdiden tşk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: macosx

arkadaşlar ben bi şarkı sorcam parçayı bi bayan söylüyor hep sırt üstü yatıyor 5 6 bebek paraşütle üstenü iniyor elinde bide biberon var bilen varsa şimdiden tşk.

hah..ben de bunu sormak için girmiştim bu bölüme.evet arkadaşlar ben de merak ediyorum bunu.arkadaşın yazısına ekleme. kadının çok güzel vucudu var
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_crazy

quote:

Orjinalden alıntı: macosx

arkadaşlar ben bi şarkı sorcam parçayı bi bayan söylüyor hep sırt üstü yatıyor 5 6 bebek paraşütle üstenü iniyor elinde bide biberon var bilen varsa şimdiden tşk.

hah..ben de bunu sormak için girmiştim bu bölüme.evet arkadaşlar ben de merak ediyorum bunu.arkadaşın yazısına ekleme. kadının çok güzel vucudu var

şarkinin adi Boogie Pimps - Somebody To Love

ama klip te farkli bi versiyonu olabilir (remix gibi)
  • metro fm de çalan şarkılar için aşağıda

http://forum.donanimhaber.com/m_5952241/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.