ana oyundan sonra dlc leri oynama fırsatım olmamıştı. oynanış keyfi olarak hangisini önerirsiniz? |
Metro Exodus (2019) [ANA KONU] (90. sayfa)
-
-
İki albay dlcsi yaklaşık 2 saat sürüyor ve Kiril in babasıyla oynuyoruz. Adamlar 2 saate harika bir hikaye sığdırmışlar. Tünellerde geçen bol canavarlı bir bölüm.
Sam in hikayesi dlcsi yaklaşık 6 saat sürüyor. Artyom un aksine bu sefer konuşan bir ana karakterle oyunu yüzeyde oynuyoruz. Sam in dost ve düşman npclere ve karşılaştığı olaylara verdiği esprili tepkiler çok güzel. Bu dlcnin 2 farklı sonu var. Kısaca Sam in gruptan ayrılıp Amerikadaki baba evine dönme yolunda karşılaştığı yeni karakterlerle olan hikayesini anlatıyor.
Ben 2 dlcyide aşırı beğendim. Umarım yeni oyunda suskun Artyom yerine Sam gibi konuşup tepki veren bir ana karakter olur. Alınan keyif çok artıyor ve sana sorulan sorular havada kalmıyor. Ana oyundaki en can sıkıcı şey Artyom un çok beton karakter olarak kalmasıydı. Tünellerde daha kısa bir hikaye istersen iki albay yüzeyde daha uzun daha zengin daha dallanıp budaklanan bir hikaye istersen Sam dlcsini öneririm. Ama imkan varsa ikisinide öneririm.
-
çok teşekkürler
-
Rica ederim.
-
stalker 2 oynuyorum fakat oyun biraz çiğ hissettiriyor ara verip toparlanmasını beklicem gibi. bu oyun sizce o boşluğu doldurur mu hayatta kalma oyunu oynayasım geldi stalkerdan sonra
-
Çok rahat doldurur.
-
Oyunu 2 sene önce oynadığımda haksızlık ettim sanırım biraz. Tekrar bir bakmam lazım ilk iki oyunu bitirip.
-
Stalker metronun m si etmez. Dlcleride öneririm onlarda çok iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüm metro serilerini oynadım bitirdim, şu an stalker 2 oynuyorum.
Stalker 2 çok çok daha iyi bir oyun benim için.
-
Stalker açık dünya sandbox bir oyun. Metro ise Exodus ile büyük haritalara sahip olsa da hikayeye daha çok bağlı çizgisel diyebileceğimiz bir oyun. Bence oynanması gereken bir oyun. Oynamadıysanız Metro 2033 ve Metro Last Light'ı da oynamanızı tavsiye ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@Dürüstİnsan
teşekkür ederim cevaplar için. en güncel ve kısmen açık dünya olduğu için exodustan başlayacağım bu akşam. linkteki oyunu almam gerekiyor değil mi sanıyorum iki dlc'yi de içeriyor.
www.xbox.comMetro Exodus Gold Edition ürününü satın al | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-TR/games/store/metro-exodus-gold-edition/C3BVG9LGGV75/0001 -
Exodus’un hikayesi direkt ilk 2 oyunun devamı, o yüzden tavsiyem önce 2033 ve Last Light’ı oynayıp Exodus’a öyle geçmeniz. İlk 2 oyun Remastered edildi, o halleri bugün bile sırıtmaz, öneririm o yüzden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün Türkçe yamayı test etmek için girdim. Fps mekanikleri hala taş gibi ki zaten çok eski bir oyun da sayılmaz. Grafikler o dönem akıl almaz geliyordu ancak şuan etkilemiyor. Gerçi çöl bölümünü görmek lazım. Hoş ben elimdekileri eritip soğuk kış gecelerinde üçlemenin üzerinden geçmek için fırsat kolladığım için yakın zamanda oynamam pek olası değil ama er ya da geç dönülecek.
-
Yakında tekrar başlayacağım. Stalker 2'nin hataları düzelene kadar Metro oynarım.
-
Başlık tekrardan canlanmış. TGA da yeni oyun duyurusunu beklerken, duyurulmaması çok üzdü ya. Anlaşılan 2026-27 dönemlerinde göreceğiz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X