Şimdi Ara

Metro Exodus (2019) [ANA KONU] (91. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
15
Favori
98.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
Giriş

oyunun ilk bölümlerinde oldu valla bende çıkılmayan odaya hapsoldum .neyse çokta önemli değil oyun benim şeyimi aşan bir oyunmuş sarmadı beni biraz daha sabır edeceğim hala sarmazsa sileceğim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chris92 -- 18 Ocak 2025; 19:49:39 >
  • bu oyun neden donuyor arkadaş ya dx 11le oynuyoruz yine donuyor .başka çözüm önerisi olan var mı oyun iyi hoş ama bu kadarda sorunlu olmaması lazım .sorunlu denilen the last of us part 1 de bile bu kadar donmamıştı .zevki yiyip bitirip öldürüyor .

• Sonunda bitirdim gerçekten çok güzeldi ama oyun normal sürümde aşırı buglu aşırı sorunlu bir nebze sorununu düzeltmek için oyun içi steam arayüzünü iptal ettirdim o sayede bitirdim diyebilirim .Oyun beni aşırı yordu özellikle son bölümde .iyi sonla birlikte süper zevk aldım ama yinede abartanlar kadar sevemedim .

Oyunun bütün dlclerini bitirdim 2 albay dlcsi tek kelimeyle süperdi .sam story dlcsi ise 3,4 saat sürmesine rağmen benim için gereksizdi.ana hikaye 2 albay dlcsi ile birlikte bir bütün olarak süper oluyor ama sam dlcsini kesinlikle önermem .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chris92 -- 22 Ocak 2025; 14:6:23 >
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.