Bildirim
Metro indirimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Mahlep vermutu var mıydı metroda fiyatı artınca alamadım yıllardır -
Yarın bir uğrayalım bakalım, teşekkürler haber için -
dostlar fiyat performans ürünlerını . tavsıyelerını paylaşalım.. 14 subat haftası ındırımınden daha ıddıalı bı başlık atmıslar ındıırıme . yarın yada cumartesı gunu gıbı ben gıtmeyı dusunuyorum ..umarım ıstedıgımız gıbı olur fıyatlar :) -
1,5 litrelik her hangi bir marka şarabı 20 lira altında bulursan kasayla alırım. -
Gitmeye değer indirim olursa haber verirseniz süper olur. -
Paylaşım için teşekkürler.Metro ya gidilecek. -
fıyatlar hakkında bilgi verebilecek biri var mi? -
-
-
Fiyatlar -
-
dostum bana gelen bılgı bu yönde . fıyat lıstelerı bıle yollaı bı arkadas.. gıdıp fıyatlara sende bakabılırsın . hatta bızıde bılgılendırırsen sevınırız. -
ucuz şarap yok gibi -
quote:
Orijinalden alıntı: ruşenamcanınoğlusedat
ucuz şarap yok gibi
hocam bu konuda bıraz bılgım var .. asla pahalı sarap iyi bı sarap demek degıl.. mesela mıgrostakı tellibag sanırım 15 tl ıdı ve muhtesem bence. aynı zmnda carferda satılan sava larda cok ıyı.. yalnız sarap var sarap var malum.. odullu sarapların uygun fıyata alınması pek mumkun olmuyor.. mesela plato sarap markasından herke bence ömrunde 1 kerede olsa ıcmelı. özel gunler , guzel sofralar ıcın bence 1 tane de olsa guzel kalıtelı bı sarap edınmesınde fayda var nacızane.. -
hocam pahalı şaraba verecek para zaten yok maalesef:D ben de çoğu zaman sava ya da migrosta satılan kavaklıdere leyla'dan alıyorum tellibağ denemedim ondan da denerim hem ucuz hem güzel şaraplar bunlar. -
-
-
-
Benzer içerikler
- kırmızı fırsat 16 gb
- vodafone numara taşıma faturalı
- ccleaner pro key
- tatdo dondurma kimin
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X