Şimdi Ara

Metro Last light açılmama sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Metro last light oyunnu için Türkçe yama indirmiştim. yamayı indirmeden önce oyun çalışıyordu. yamayı yükledim tekrar açmaya çalıştım oyun açılmadı. Bunun üzerine bende yamayı sildim. Bilgisayarı yeniden başlatım tekrar açtım ama oyun çalışmadı. Sorun ne olablir. Bilginiz var mı? Ayrıca oyunu açmaya çalıştığımda herhangi bir şey olmuyor. Hata mesajı bile gelmiyor. Yönetici olarak ta denedim ama nafile. Bilgisi olan bir yardım edebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: OnurhanGul

Arkadaşlar Metro last light oyunnu için Türkçe yama indirmiştim. yamayı indirmeden önce oyun çalışıyordu. yamayı yükledim tekrar açmaya çalıştım oyun açılmadı. Bunun üzerine bende yamayı sildim. Bilgisayarı yeniden başlatım tekrar açtım ama oyun çalışmadı. Sorun ne olablir. Bilginiz var mı? Ayrıca oyunu açmaya çalıştığımda herhangi bir şey olmuyor. Hata mesajı bile gelmiyor. Yönetici olarak ta denedim ama nafile. Bilgisi olan bir yardım edebilir mi?

Aynı sorun bende outlastta oluyordu. Yamayı sildim. Yama içindekileri çikartip kendim oyun dosyasının içine atarak yaptığımda oyun açılmıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe yamayi silip bi crack yükleyeceksin internetten rahatlikla bulabilirsin
  • Sorunu cozdum. Tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FAR CRY 3 DONMA SORUNU? YARDIM!
    10 ay önce açıldı
    the witcher 2 pc kapanma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.