Şimdi Ara

Metro market bonus ( Bonuş Flash ' a düştü ) 3*200 : 60 TL puan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
2
Favori
695
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Metro marketten farkli günler de 3 kez 200 TL aliş verise toplam 60 TL bonus puan veriliyor.

Flexi ile lkinci kez katılabilirsiniz ( 5.99 TL alıyor )

Diğer banka bonusları dahil mi bakar , kontrol edersiniz.

Fotoğraf elimde şuanda mevcut onu ekliyorum.

Metro market bonus ( Bonuş Flash ' a düştü ) 3*200 : 60 TL puan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 27 Ekim 2017; 20:17:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben söyliim ilk 200 10 ikinvi 200 e 10 üçüncü 200 e 40 toplam 60 bonus ayrı günlerde olmak zorunda alışveriş
  • Saçma bir kampanya. Metroya hergün gitmiyoruzki. En fazla haftada bir gidilen bir yer.

• Kampanya linki:https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/metro-market-bonus-kampanyasi

KAMPANYA BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ
    26 Ekim – 22 Kasım 2017

BONUS GEÇERLİLİK TARİHİ
    28 Kasım – 10 Aralık 2017

NASIL KAZANIRIM?
    Kampanyaya SMS veya BonusFlaş uygulaması üzerinden katılım gerçekleştirildikten sonra Metro Toptancı Marketlerde 200TL ve üzeri birinci alışverişe 10 TL, ikinciye 10 TL, üçüncüye 40 TL, toplamda 60 TL Bonus.

KATILMAK İÇİN
    Katılmak için ilk harcamadan önce METRO yazıp 3340’a gönderin ya da BonusFlaş’tan “HEMEN KATIL” butonuna tıklayın.

Bonus üyesi Metro Toptancı Marketler'de Garanti Bankası Posundan farklı günlerde ve tek seferde, birinci 200 TL ve üzeri alışverişe 10 TL Bonus, ikinci 200 TL ve üzeri alışverişe 10 TL Bonus, üçüncü 200 TL ve üzeri alışverişe 40 TL Bonus, toplamda 60 TL Bonus verilecektir.
    Kampanyaya katılmak için ilk harcamadan önce BonusFlaş uygulamasından “Hemen Katıl” butonu tıklanmalı veya “METRO” yazarak 3340'a SMS gönderilmelidir.
    Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanıp tüm kampanya şartlarını yerine getirmesi halinde maksimum 60 TL Bonus kazanabilir.
    SMS veya BonusFlaş kanalı ile kampanyaya katılması durumunda en fazla bir kanaldan en fazla 60 TL'ye varan bonus kazanabilir.
    Aynı gün içinde yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.
    Sms veya BonusFlaş uygulaması ile kampanyaya katılmadan yapılan harcamalar kampanya haricinde olup, geçmişe yönelik yararlandırma yapılmayacaktır.
    Kampanyaya peşin ve taksitli işlemler işlemler dahildir. Kampanyaya ödül puan kullanımları, tütün/içki ürünü alışverişleri ve kontör alışverişleri kampanyaya dahil değildir. İade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
    BonusFlaş üzerinden kampanyaya katılan Bonus sahiplerinin kendi kart bilgileri ile uygulamaya giriş yapmaları, SMS ile kampanyaya katılan kart sahiplerinin Garanti Bankası sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından SMS göndermesi gerekmektedir. Kampanya katılım kısa mesajının sistemimize ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınır.
    Kampanya dahilinde kazanılan Bonus'lar 28 Kasım – 10 Aralık 2017 tarihleri arasında kullanılabilir. 12 Aralık 2017 itibariyle kullanılmayan bonuslar geri alınır.
    SMS ve BonusFlaş katılımı haricindeki alışverişler kampanyaya dahil olmayacaktır. Kampanyaya katılım onay bildirimi ve mesajı geldikten sonra gerçekleştirilen harcamalar kampanyaya dahil olacaktır. Harcama işleminden sonra yapılan kampanya katılımları kampanyaya dahil edilmeyecek ve geçmişe yönelik yararlandırma olmayacaktır.
    Kampanyaya sadece Garanti Bonus, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Business, Easy, Bonus Business American Express, Bonus Genç ve Paracard dahildir.
    Kampanyaya diğer ticari kart kullanımları, Miles & Smiles kredi kartı, American Express Card, Money Bonus, Kontör ve sanal kartlar dahil değildir.
    Tüzel müşterilerin tüm ticari kredi kartlarıyla kampanyaya dahil olabilmeleri için firma yetkilisinin banka sistemine kayıtlı telefon numarasından başvuru yapılması gerekmektedir.
    BonusFlaş ile katılım sadece şahıs şirketi sahibi müşterilerin ticari kartları ile sağlanabilmektedir. Tüzel müşteriler sadece SMS ile katılım sağlayabilir.
    Kampanyaya katılım için; ilk harcamadan önce Garanti Bonus kart sahipleri METRO yazıp 3340'a, TEB Bonus sahipleri 4616'ya, ING Bonus sahipleri 2205'e, ABank Bonus sahipleri 4055'e, ICBC Turkey Bonus sahipleri 05327524404'e SMS göndermelidir.
    Garanti Bankası ve Metro kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Saçma bir kampanya. Metroya hergün gitmiyoruzki. En fazla haftada bir gidilen bir yer.

Merhaba.

Ben hafta da 4/5 gün gidiyorum. 7 gün de gidebilirim.

Metro market ' in kkartına puan ( bunun gibi değil tabil ) kampanyaları benim için çok önemli.

Ayrica 50 TL alis verişe ( migros GDİ gibi , yada Şok ve Carrefour daki gibi ) 5/10/15/20/25 TL gibi uygun olabilen ürünleri de alabiliyorsunuz.

Örneğin hergün 3-4 adet 200 TL ' yi çok rahat çekebiliyorum ( ön kasalardan ) Hatta kampanya ya dahil olmayan tekel kasasından da cekimlerim oluyor.

Çokça bonus Kkartı olmadığı için bana göre gayet iyi bir geliri de maalesef kaybediyorum :((

• DİKKAT ! GARANTİ BANKASI " MONEY BONUS " KKARTI dahil değil !!

Kampanyaya sadece Garanti Bonus, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Business, Easy, Bonus Business American Express, Bonus Genç ve Paracard dahildir.
    Kampanyaya diğer ticari kart kullanımları, Miles & Smiles kredi kartı, American Express Card, Money Bonus, Kontör ve sanal kartlar dahil değildir.

Tüzel müşterilerin tüm ticari kredi kartlarıyla kampanyaya dahil olabilmeleri için firma yetkilisinin banka sistemine kayıtlı telefon numarasından başvuru yapılması gerekmektedir.

BonusFlaş ile katılım sadece şahıs şirketi sahibi müşterilerin ticari kartları ile sağlanabilmektedir. Tüzel müşteriler sadece SMS ile katılım sağlayabilir.
    Kampanyaya katılım için;
  • Hediye çeki alsak geçerli oluyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortuneteller

Hediye çeki alsak geçerli oluyor mu?

Ön kasadan ve market pos cihazından geçerse sorun olmaz.diyebilirim.

Bonus flashtan da takip.edersiniz. tabi metro da H. Çeki var mı bilmiyorum.

Ön kasadan sigara alın yine olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.