Şimdi Ara

Metro market ithal zeytinyağı litresi 20 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
4.693
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kötü olduğunu düşünmüyorum arkadaşların aksine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metbey

Acaba nasıl bir zeytinyağı, yurrdışında nasıl üretiliyor, araştırmak lazım...

Alıntıları Göster
    Atma kardeşim atma. Sktsi geldi diye masrafa girip buraya yollayacakmışmışmış. Göndereceğine döker daha ucuza gelir.

Bu ürün uzun sürelerdir metroda var, pahalı bir ürün. Yeterince satılmadığı için tükensin diye yapılmış bir kampanya. Güneşli metroya gittim hepsini tüketmişler.

Bu kadar kolay iftira atmayın.
  • B.AYAR kullanıcısına yanıt
    Neden böyle bir şey yazdınız? De Cecco bilinen bir marka ve ürünleri kötü değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.AYAR

bizim en kötü yağımız bundan daha iyidir. Almayın
    yerli ürünü desteklemek bence de güzel ama bu yorum biraz saçma. tarım bakanlığının açıkladığı listelerde hileli pek çok ürün var. hepsi daha çok para kazanmak için yapılıyor. yerli ürünlerin bu üründen daha iyi olduğunu neye dayanarak söylüyorsunuz.
  • https://tr.delachieve.com/de-cecco-asik-basarisiz-olamaz-zeytinyagi/

istanbul kozyatağında bulursam 2-3 şişe alırım çiçek yağı karıştırılmış tatsız kilosu 70 tl yerli mal almaktansa
  • tadına bakanlar ne düşünüyor ? değer mi alınır mı ? tad olarak kötüyse ucuz diye almak istemiyorum şahsen.
  • Bilmiyor musunuz forumu? Ağzı olan konuşuyor. yerli ve milliciler iş başında yine. (!)

Rusya'da en çok kullandığımız yağ idi vakti zamanında. Kapağını açınca alacaksınız zeytinin kendine has, o nefis kokusunu. Ben de bugün Antalya'da aldım. Bu fiyata buluyorsanız, alın geçin arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytra -- 7 Şubat 2020; 16:59:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mytra kullanıcısına yanıt
    Bu yağı alın bakın yanında Komili vs bilimum markalar renkli ayçiçek yağı gibi kalır. Sadece Vakıflar'ın soğuk sıkım zeytinyağları kapışabilir. Onların da yarım litresi 30 tl civarında. Ülkemizde maalesef kaliteli İtalyan ve Yunan zeytinyağı markalarını hele de uygun fiyata bulmak neredeyse imkansız. Bulursanız kaçırmayın.
  • 5 katı fiyata yerli malı made in arabistan ürünü almayın aldırmayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 111222333hhh kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumix

yerli ürünü desteklemek bence de güzel ama bu yorum biraz saçma. tarım bakanlığının açıkladığı listelerde hileli pek çok ürün var. hepsi daha çok para kazanmak için yapılıyor. yerli ürünlerin bu üründen daha iyi olduğunu neye dayanarak söylüyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Asıl sizin cevabınız saçma olmuş.Hileli ürün satan firmalar var diye Ege'min, Antakya, mın yağı kötü, övdüğünüz son kullanma tarihi dolmak üzere olan bayat yağ iyi.pes diyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben kavga dövüş 1 taneyi aldım. Denedim hemen, tadı benim zevkime göre güzel. Hanım çok kokulu dedi beğenmedi. Bulursanız en azından 1 tane almanızı tavsiye ederim. Yağ konusunda italyayı araştırmanızı da tavsiye ederim. Bizim yağımız güzel, ama çok dolandırıcı sahtekar var. Belki zorlasak Türkiyede daha iyisini buluruz ama sahtekarlarla uğraşmaktansa ucuza geeçeğini almak mantıksız değil.

• Bayrampaşa veya alibeyköy mağazalarında var mıdır acaba yarın gidip baksak yoksa bitmiş midir
  • Ümraniye'ye gitmeyi düşünen varsa gitmesin...Alayını süpürmüşler...

Ama şu var...İllaki gidecekseniz ASİCS marka ayakkabılar var 30-35 çift kadar...Ortaya yığıp fiyatı 159.90 lira yapmışlar,ihtiyacı olana...
  • Konya mağazasında kalmamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: B.AYAR

bizim en kötü yağımız bundan daha iyidir. Almayın
    Sanırım yağ üreticiliği/satıcılığı yapıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worcestershire

Sanırım yağ üreticiliği/satıcılığı yapıyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Malesef, keşke yapabilseydim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu zeytinyağı ağızda deilde boğazda acılık bırakıyor tadı güzel ama
  • Bazı gurme prıgramlarında italya zeytin yağı daha iyi diyorlar

• En son 10-11 sene önce Metro markete gittiğimde Metro kart sahibi olmak gibi bir şart vardı sanırsam alışveriş yapabilmek için. Şu an durum nasıl birisi aydınlatabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.