Şimdi Ara

Metro Turizm'in Yemek Molalarında Kurduğu Tuzak ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
1
Favori
22.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dark-Child

Ben gözleme yerken aşcıyı izliyordum yemek alan var mı diye Müfettiş Gadget

Senin gibileri topluma kazandırmak lazım onun için sevgiyle yaklaşıyorum , ben vurursam o vurursa intihara yönelersin mazallah

mağarana dön , çünkü gerçek dünya düşünmeyen eleştirmeyen ve sadece hamburgerle beslenen ergenuslar için çok tehlikeli

aşçıyı niye izliyon yemeğini yerken başkasının yemeğine göz dikiyon bu kadar açsın işte AÇÇ bildiğin AÇsın... AÇSIN ama cimrisin cimrilikten AÇ kalıyon fakirlikten AÇ kalıyon...

insan karnını doyurur karnı için parasını esirgemez ama sen ilerde aile kurunca çocuklarınıda aç bırakcan cimrilikten onlara bişey almıcak... Senin gibileri 1 ay boyunca aç bırakıp önünüzde yemek gerek.

• julyan kullanıcısına yanıt
    Mevlana der ki : Cahillerle asla tartışma
  • Sana fakir demek istemiyorum galiba ben çok bonkorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark-Child

Mevlana der ki : Cahillerle asla tartışma

MEvlana kim oglum benim bildiğim Mevlana pidedir. Banane pidenin dediğinden başkasının dediğinden ben kendi dediğime bakarım babamın oglu mu oglummmmm mevlanaa ??
  • Metro turizm e halen binen var mı ya valla helal olsun

• Hocam mecbur adamlar o fiyattan satmaya, yerleşim yerlerine uzak yerler, 7/24 açık tutmak zorundalar o işletmeyi o yüzden eleman giderleri yüksek oluyor ve her duran da yemek yemiyor zaten...

Not: Uzun yolda neredeyse hiç yemek yemem, evden çıkmadan hazırlatırım bir şeyler benzinlikten de güzel kuruyemişimi cipsimi alırım o bana yeter.

2. Not: otobüs yolculuğu değil otomobil ile yolculuk için konuşuyorum, allah şehirlerarası otobüslerin kucağına düşürmesin.
  • pcdaly kullanıcısına yanıt
    Çorba 10tl den başlıyor? Baya komik. Genelde cebimde çok para yoksa çorba içerim en fazla 5 verdim. Çaya da 2.5 dan fazlasını kolay kolay vermem. İstanbulda yaşadığınıza emin mısınız yoksa sizin istanbulunuz zorlu center etiler bebekten falan mı ibaret?

• Afyon'a girişte ki varan dinlenme tesislerine de bekleriz

• 15 liraya sulu yemek abarti degil bence.. periferdeki basit lokantalarda bile 10-12 lira etli sulu yemekler

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCetintas

Çorba 10tl den başlıyor? Baya komik. Genelde cebimde çok para yoksa çorba içerim en fazla 5 verdim. Çaya da 2.5 dan fazlasını kolay kolay vermem. İstanbulda yaşadığınıza emin mısınız yoksa sizin istanbulunuz zorlu center etiler bebekten falan mı ibaret?

5 liraya ictiginin corba oldugundan emin misin peki?

ve evet bahsettigin semtlerde genelde takiliyorum yeme icme konusunda ama cok fark edeceigini sanmiyorum istanbulun diger semtleriyle. 5 tl corba cok ucuz.
  • Ben Knorr'un hazır çorbasını alıyorum , 1,5 tl. 2 paketten 6 tabak çıkıyor . Tabağı 50 kuruşa denk geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Child -- 13 Mayıs 2017; 1:28:4 >
  • herhangi bir dinlenme tesisinde aynı fiyatlarla karşılaşırsın.
    Hayır yani çorbanın veya çayın maaliyeti ne kadar ki çok yüksek fiyatlar bekliyorsunuz. Eyvallah yaşam kaliteniz yüksek olabilir, paranız çok olabilir, çorbaya 20tl bile veriyor olabilirsiniz 10tl den başlıyor dediğinize göre ama ben öğrenciyim nerde neyi daha ucuza bulurum az çok biliyorum ve herkesin yaşam kalitesi de o kadar yüksek değil maalesef. Çorbaya 5tl verip de çok lezzetli çorbalar içtiğimi de bilirim. Bebek etiler tarafına gelmiyor muyum geliyorum okulum gereği oralara yakınım fakat gidersem starbucks a otururum fiyat sabit lezzet sabit. Her neyse demek istediğim söylediğiniz fiyatlar çok yüksek çok çok daha ucuza bulabilirsiniz bunları ve birçok insan da hayatında çorbaya 10tl vermemiştir eminim. Sizin için normal olan fiyatlar ülkenin büyük bir kesimi için çok yüksek ve bu fiyatlar normal değil orta halli bir aile ya da öğrenci için.

• Metroyla giderken niye yemek yiyosunuz ki? Zaten gidene kadar yiyeceğinizi yiyorsunuz

• metro turizm iyi yine küçük sürprizlerle karşılaşma riskinde vardı.
  • Çok pahali degil sonuçta hergün dinlenme tesisinde yemek yemiyoz.Metroyla alakasi yok.

Gerci ben yemek istedigimde de yemiyorum

Acımdan olsem de yemem, otobüs tutuyor

Ama ben olsam Sühayı tercih ederim.İnsan daha güvende hissediyor...

Siz kac tl maas aliyonuz 5 tl corba neneyla xD kac tl olcak icinde ne var alti ustu mercimek 3 5 sebze su yag salca malca xD bi tabak yiyoz olm kazani yemiyoz hee adam acar nisan tasinda kira 20 bindir 50 bindir neyse corba tabak 20 lira olur anlarim milletin s.... Etti yerde dagin basina dinlenme tesisi yapmis corba 10 15 lira xD ne kirasi olabilirde gider mider hikaye dk basi otobus gelio zaten en az 10 kkisi bisiler alsa orlarda donen paranin haddi hesabi yok xD

• Adam 6 tl çorbaya pahalı demiş :D,

• Şehirlerarası otobüs tesisinde bu fiyatları bulduysan bence bundan sonra hep metro tercih et

Hiçbir otobüs firması ile bağlantısı olmayan tesislerde neredeyse bunun 1.5 - 2 katı fiyatları gördüm.

• 6 Tl ye et döner nerde var söylede alalım en ucuzu 10tl , geçen pilav üstü 100Tl et döner ayrana 18Tl ödedim , Tavuk dürüme 6tl istiyorlar...

Kaldığım yerin biraz yakınında bir çorbacı var lüks değil geceleri gelenlerin çoğu sarhoş fln 7-24 açık diye gelenler en ucuz çorba 5Tl biz tesislerdeki fiyatlara kızarken heryer öyle oldu ben yakın zamanda 2-3 çeşit sıcak yemek alıp 10Tl ödeyebileceğin yer görmedim...

Kamilkoç Ankara-Antalya arasında Adalya Dinlenme Tesislerinde duruyor ;

Çorba 7Tl , Çay 2 Tl Metroya özgü bir durum değil , Pamukkalede aynı vs vs o güzergahta Afyondaki her tesise girmişliğim var ucuzu olsa değiştirmezdim ama hepsinin fiyatı aynı olunca bişey farketmiyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.