Şimdi Ara

Metro Turizm'in Yemek Molalarında Kurduğu Tuzak ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
1
Favori
22.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genelde aç şekilde uzun yola çıkmam mutlaka öncesinde yerim fazla içecek içmem. Tesise ugradığımızda da varsa ezogelin çorbası içerim bol ekmekli o uzun sure goturur beni fiyatta uygun 6 TL normal bence
  • İlk defa mı otobüsle yolculuk yaptın kardeş. Hepsi aynıdır. Tüm mola yerleri insanları öpmek için kurulmuştur zaten. Metro ile alakası yok. Ben bir tek wc ihtiyaçımı karşılarım o kadar. Çok pahalı ise gider daha taşa yaparım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metro ya halen nasıl binebiliyorsunuz arkadaş! Hiç mi toplum bilinci yok sizde ya! Sahibinden tut muavinine kadar tam fiyasko bir şirket, uykuda herif malı çıkarıp yolcunun üstüne attırıyor, sahibi denen şerefsiz tam bir tayyip yalakası cumhuriyet düşmanı eşkıya! Siz bunlara destek oluyorsunuz!

• işte bu yüzden dinlenme tesislerinde yemek yemiyorum, çay içmiyorum. Yola çıkmadan yemek yiyorum, yanıma abur cubur alıyorum işlem tamam.
  • Fiyatlar normal hatta ucuz.

• Son olaylardan sonra siz hala metro turizm'i tercih ediyor musunuz? 10 numara yağ kullanıyorlar bir gün alev alırsınız dikkatli olun.

• Uzun yolculuklarda (10+ saat) bir sey yiyemeyen bir ben miyim?

• Muavin fanteziniz mi var sizin kardeşim..sapık mısınız... ne işiniz var sizin o otobüste

• Banada hayatta aldiramazlar xD normal fiyatlarin ustune 2 3 koysa neyse dicem 5 liraya yedin seyi 20 liraya satiyolar boyle dalga yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark-Child

quote:

Orijinalden alıntı: 36

Buda benim gibi cimri

Cimri değilim. Zaten bunun cimrilikle alakası yok.Adamların yaptıkları soygun. Mola verdikleri yerde sadece kendi tesisleri var.

2 hafta önce İstanbul edirne istikametinde çatalca tarafında aynı şekilde metro turizmin yeri var iki içecek iki çikolata için 20 tl aldılar normalde dışarda fiyat max 9 bilemedin 10 lira tutar. Biraz durup izledim genellikle turist olduğu için kitliyorlar ve dayanamadım sordum neden bu kadar fiyat konusunda dışarıya göre çok pahalısınız gelen cevap "biz burada günlük 20 bin tl kira ödüyoruz" oldu çok da inanmadım açıkçası

• A...O.... kullanıcısına yanıt
    20.000 ne sallamis satin almistir yol boyunda tarla tesis yapmistir kimi yiyolar dag basinda ne kirasi xD

• Metro dan nefret ediyorum personelide tesisleride dandik kalite sıfir senede 3 defa ankaradan istanbula giderim pamukkaleyi tercih ediyorum tesislere gelince hepi topu 6 saat yemesemde olur fakat genelde evden anne pogacası alirim yanima tesislerden de ucuz yollu bir gazoz aldigimda yetiyo bana
  • Hala metro turizme binen var mı
    Varsa müstahak
  • gs09gs09 kullanıcısına yanıt
    Mecbur girmek durumunda kaldık başka alternatif de olmayınca fiyat konusunda direk saplıyorlar

• Hocam İstanbul-Ankara arasında neden Metro turizmi kullanıyorsun ki ? Ben geçen gün Vivalines'ı kullandım ve açıkçası çok memnun kaldım. Otobüste bildiğin sıcak yemek ikramı yapıldı, uçak konforunda gittim. Ayrıca bilet fiyatı da diğer firmalar ile ortalama aynı. 69 tl idi fiyatı.

https://www.youtube.com/watch?v=kUMxx8fntV8
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark-Child

Tek çeşit yemek 15 tl , yarım tabak bile değil, 3-5 kaşık koydu.

hani yememiştin almadan 3-5 kaşık koydu nasıl diyebiliyon? yalancı sus metroyu kötüleme fakirsen otobüsle gitme trenle git, otostop çek vs. alla alla adama bak oldu olcak çayı 20 kuruş yapsınlar sen gibi fakir ölücüler yüüznden.

hiç sevmiyom sen gibi entel komünist ve parasını cimrilikten harcamayanları
  • julyan kullanıcısına yanıt
    Ben gözleme yerken aşcıyı izliyordum yemek alan var mı diye Müfettiş Gadget

Senin gibileri topluma kazandırmak lazım onun için sevgiyle yaklaşıyorum , ben vurursam o vurursa intihara yönelersin mazallah

mağarana dön , çünkü gerçek dünya düşünmeyen eleştirmeyen ve sadece hamburgerle beslenen ergenuslar için çok tehlikeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Child -- 13 Mayıs 2017; 0:38:2 >
  • Hocam hızlı trene binme sakın katil olursun şzşaşzçşa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar abartılı ama şuan ülkedeki avm fiyatlarına bakarsan normal
  • 6 tlye corba mi icilir yahu. Bir iki lira daha ver yarim et doner ye kokorec ye urfa durum ye. O corbanin 50 kurus anca maliyeti vardir.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.