Şimdi Ara

Metro Turizm'in Yemek Molalarında Kurduğu Tuzak ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
1
Favori
22.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Söylediğin fiyatlarda bir tek "sulu yemek 15 tl" abartı. Diğerleri abartıyı geçtim yüksek bile değil. Dışarıda herhangi yerde fiyatlar böyle. Ülkemizin durumu iyi değil maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theJuDGe_41 -- 12 Mayıs 2017; 20:6:22 >
  • Bütün mola tesisleri öyle. Seçenek olmadığı için fiyatı köklüyorlar.
    Uzun süre acıkmayan birisi olduğumdan otobüste dağıtılan kek, meyve suyu vs. yetiyor. Çoğu zaman onları bile almıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

Söylediğin fiyatlarda bir tek "sulu yemek 15 tl" abartı. Diğerleri abartıyı geçtim yüksek bile değil. Dışarıda herhangi yerde fiyatlar böyle. Ülkemizin durumu iyi değil maalesef.

Şuan köydeyim geçiçi olarak , 2 çeşit yemek yedim ekmek ve ayran da dahil 10 tl ödedim.
  • sen metro turizm'i tercih ederek baştan kaybetmişsin zaten..
  • _nick falan yok_ _ kullanıcısına yanıt
    Dostum , isteyerek mi biniyoruz sanıyorsun.Sabah 10 otobüsüne binmem lazım bakıyorum sadece Metro Turizm'in arabası var. Adamlar saat başı sefer düzenliyor, Kamil Koç ve diğerlerine bakıyorum günde 1 veya 2 sefer var.

Bu durumda sen yaparsın ?
  • metro turizimle alakası yok tüm mola yerleri böyle pahalı
  • Dörtdivan tesisleri o bölgedii diğer tesislere göre ucuz,normal sayılır.6TL çorba için normal sayılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyide fiyatlar sonuna kadar normal zaten ne bekliyorsun ki

İstanbul da dışarıda hiç kahvaltı yapmadın mi

Yumurta fiyati normal

Cay normal

Çorba uygun bile

Bi sulu yemek pahalı içlerinde

Cimrilik yapmışsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nereye gidersem gideyim mola yeri yok, trenin içinde yemekli vagon var ve gayet hesaplı, Çorba 4 TL, Tavuk kebap 8 TL vs.

Maalesef İstanbul'a henüz açılmadı, keşke yeniden açılsa sefer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 12 Mayıs 2017; 20:24:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Nereye gidersem gideyim mola yeri yok, trenin içinde yemekli vagon var ve gayet hesaplı, Çorba 4 TL, Tavuk kebap 8 TL vs.

Hızlı tren mi bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark-Child

quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Nereye gidersem gideyim mola yeri yok, trenin içinde yemekli vagon var ve gayet hesaplı, Çorba 4 TL, Tavuk kebap 8 TL vs.

Hızlı tren mi bu ?

Normal tren, Otobüs ile aynı saatte varıyor zaten gideceğim yere...

• Sen bırak dinlenme tesislerini yılda binlerce ton çay üretilen Rize,Artvin,Trabzonda bir bardak çay en ucuz 2.5 lira.Oturduğunuz mekanda çay 1 liradan fazlaysa kesinlikle içmeyin.Bir paket çaydan en az 10 15 demlik çay çıkıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Metro ile ne alakası var? Dinlenme tesisleri hep kazık zaten. Çoğu insan evde yiyip öyle çıkıyor yola. Zaten 4-5 saatlik bir yol. Amma kıvrandın ey fani.

Diyelim İstanbul'dan Konya'ya gideceksin ,molalarla yaklaşık 10 saat sürüyor.( Artık İstanbul'a girerken 3. köprüden dolaşıyor otobüs )

10 saat boyunca aç mı duracaksın ?

Binmeden idarelik bişeyler al yanına.Poğça falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yellow Claw

quote:

quote:

Metro ile ne alakası var? Dinlenme tesisleri hep kazık zaten. Çoğu insan evde yiyip öyle çıkıyor yola. Zaten 4-5 saatlik bir yol. Amma kıvrandın ey fani.

Diyelim İstanbul'dan Konya'ya gideceksin ,molalarla yaklaşık 10 saat sürüyor.( Artık İstanbul'a girerken 3. köprüden dolaşıyor otobüs )

10 saat boyunca aç mı duracaksın ?

Binmeden idarelik bişeyler al yanına.Poğça falan.

Bundan sonra öyle yapacağım.

• 6 TL çorba ucuz aslında.
    Çay fiyatı normal maalesef. Kahvelerde bile 1-1,5 lira şu an.
    Sulu yemek pahalıymış sadece.

Günün her saati sıcak yemek ve çay ikramı yaptıklarını düşünürsek fiyatlara hak vermek mümkün.
    Asıl pahalı olan dinlenme tesislerindeki büfeler.
    Her şeyi 2 katı fiyata satıyorlar. 1 liralık gofret 2 lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amma velakin -- 12 Mayıs 2017; 21:12:17 >
  • Adanada şehir merkezinde mercimek çorbasına 7₺ veriyorum. Sulu yemek pahalı ama gerisi normal.

• fiyatlar normal bence aynisi sehir merkezlerinde bu fiyat

• Çorba 6 lira la daha kaç para olacaktı
  • quote:

haksızlıga göz yuman dilsiz şeytandır ey fani %500 kar etmek haksızlık değilde nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. eneox

quote:

haksızlıga göz yuman dilsiz şeytandır ey fani %500 kar etmek haksızlık değilde nedir

Haklısın ey fani. YOURMOVE sana + verdi. Değerini bil.

Bende onlardan bir şey almayarak protesto ediyorum. 2 gün kimse almasa fiyatlar normele döner. Diğer türlü fiyatlar inmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 12 Mayıs 2017; 21:48:24 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.