Şimdi Ara

Metro Turizm'in Yemek Molalarında Kurduğu Tuzak ! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
1
Favori
22.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • verdiğin fiyatlar birçok mekanda böyle hatta daha pahalı kardeş. dinlenme tesislerinde bu fiyatları öpüp başınıza koyun bence.
  • Nerede tır ve kamyon çoksa oraya girin en iyi yemekleri en uygun fiyata yersiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece Metro Turizm için geçerli bir şey değil bu.

Ayrıca Türk insanı böyle, yapacak bir şey yok.

Eskidenmiş manevi değerlerin paradan önce gelmesi, şimdi işin içinde para varsa gerisi fasa fiso.

Herkes daha ne kadar cebimi doldurabilirim diye düşünüyor.
  • bana ucuz olan bir tane dinlenme tesisi söyleyin, taksim'e çıkıp ben eşeğim diye bağırırım.
  • Sende metro turizm amcanın açlığana karzı tedbirini alsaydın avucunu yalamazdın. Ben her kisa mesafede dahii bim yolunu tutarım. Muzlu süt,cevizli sucuk,snickers,çizi ve çubuğumu yanıma alırım. Zaten muavinlede yolculuk başi arani iyi tutacan muhabbet edecen yol biseysi tutacan sagol tesekkut ederim kardesim dicen. Adam dicek bu kibar.. Sonra cay kahve servisinde bir onunde adam olacak sekilde oturucan ki servis arabasi onundekine gelirken sana kadar uzancak uzat elini keklere uzat elini biskuvilere 2 ser tane al bisey demez. Uzun mesafe icin ben ucak kullaniyom o kadar da fakir degiliz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk kez şehirler arası yolculuk yaptı arkadaş galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKINLASINN -- 13 Mayıs 2017; 10:22:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen hiç uçağa binmeye aç karnına gitme bence.

• Kimisi fakir, kimisi cimri demiş. Belli ki maytap geçmek için demişler, büyük ihtimal kendileri daha züğürttür. İnsanların gösteriş meraklılığı yüzünden ülke soygunistan'a döndü, en yaşanmayacak ülkeler sınıfında. Hadi yeme içme pahalı ama teknolojik aletler, otomobil vs. ucuz olsun diyorsun lakin o da yok. Herşey ultra pahalı. Gidişat çok kötü. Ekonomi yapmak istiyorsanız yeme-içme işini sadece evinizde yapın, artık dışarıda ucuz yemek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi penguin -- 13 Mayıs 2017; 10:43:50 >
  • haline sukret ankarada 9 tl verdim kucuk suya. havaalani dagin basinda bide, rotar falan yapti. bi daha gidersem 10 15 tane alacam 2 tl ye satacam.

• istanbul ankara arası 4.5 bilemedin 5 saat.
    5 saat tutamıyor musunuz kendinizi.
    yemeyin yav, çay da içmeyiverin 5 saat.

ondan sonra bakın nasıl kırıyorlar fiyatları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LucidDream

istanbul ankara arası 4.5 bilemedin 5 saat.

peki nereye yapacagiz? oda pahali?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beginyou -- 13 Mayıs 2017; 10:50:6 >
  • welcome to kapitalism kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murekkep yalamis

Fakir

😀😀😀😀😀

• quote:

Orijinalden alıntı: beginyou

quote:

poşete yada pete yap, hatıra olarak bırak tesise. üzerine de not düş, bi küçük bi lira mı olur deyi...

• quote:

haline sukret ankarada 9 tl verdim kucuk suya. havaalani dagin basinda bide, rotar falan yapti. bi daha gidersem 10 15 tane alacam 2 tl ye satacam.

sokmuyor içeri, havaalanına giriyoruz elimizde su. güvenlik suyu bırakın girin diyo, elimdeki suyu niye bırakıyım para verdiğim aldığım suyu. içerde satıyorlar diyo. içerde 3-5 lira diyo adam 25 kuruşluk suya. damacana ile girmiyorum küçük su bu, bırak suyu demek ne mantık. Kapıdaki polis, güvenlik bile adamlarla ortak çalışıyor. Baktılar tartışma büyüyecek yanındaki bırak geçsin diyor. İyi lutfettiniz dedim, ters ters bakıyo zibidi... Allahın suyunu da sokmayacak adam havaalanına...
  • her yerde geçiriyorlar, Bolu dağını çıkınca(ya da çıkmadan önce tam hatırlamıyorum) Sarıoğlu tesisleri var yemeğinizi Ankara yönünde olan yerde yerseniz geçiriyorlar, tesisin içindeki üst geçit ile karşı yöne tırcıların olduğu yere geçerseniz aynı tesis olmasına rağmen fiyatlar düşüyor.

geçen otogarda işemeye gittim 1.5tl verdim çok koydu, O 3. köprünüzünü seveyim, boş yere dolaşıyorlar üstüne insanın çişi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Metro ile ne alakası var? Dinlenme tesisleri hep kazık zaten. Çoğu insan evde yiyip öyle çıkıyor yola. Zaten 4-5 saatlik bir yol. Amma kıvrandın ey fani.

4-5 saatlik yol

Benim yolculuk 12 saat suruyo aksam yemegi yiyorum. Geceki molalarda midem bulanirsa meyveli veya meyvesiz soda iciyorum. İkramlarda meyve suyu iciyorum. Uyuyamadigim icin de midemdekiler sindirilmiyor. Dayaniyoz bi sekilde

• quote:

quote:

binmeden önce işini göreceksin. ha yine gelir, acil bir durum olur o zaman mecbur kalırsın. ama çk nadirdir benim dinlenme tesislerinde tuvalate gittiğim.
  • Otobüs firmaları asıl parayı taşımacılıktan değil terminal işletmesinden kazanır.
    3-4 otobüsü olan bir firma ile memlekete gittiğimde yine aynı tutarları gördüm. Metro olunca iki katına çıkmış değil yani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.