Şimdi Ara

Metro Turizm'in Yemek Molalarında Kurduğu Tuzak ! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
269
Cevap
1
Favori
22.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pamukkalede sandviç çay vs veriyolar o sandviç 1-2 saat götürür bide çayın yanina bisküvi yapicaksın iyice tıkar eve gidene kadar tok tutar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence sen fakirsin çay artık her yerde 2.5 zaten. asosyal olduğunu her yerde belli etme
  • Siz; üzerinizde mastürbasyon yapmayan muavin olayına denk gelmediğiniz için, bindiğiniz otobüs 10 numara yağ kullandığından dolayı yanmadığı için bence çok şanslısınız, boş verin yemeği de gidin sadakanızı verin.
  • Köfteci yusufa bir kilometre ilerde duruyor molada hepsi ve köfteci yısufda türkiyenin en iyi köftelerini en uygun fiyata yemek varken ne olduğu belirsi şeyleri 2 3 katına yemek zorunda bırakıyorlar bende yemiyorum

• Şu mola yerlerinde yemek yiyen insanları da hiç anlamıyorum. Özellikle gece yolculuklarında.

• metroya hayatta bınmem yolda yanan arabalarını bıle gordum . motor bıe dayanmıyor o kadar cok sefere nıteım soforlerde uyksuz kaza yapıyor. Bunlrın arkası saglam her saate otobus koymuslar ama kalıte sıfır
  • Size müstehak

• O kadar olaydan sonra halen metro turizm kullananlara mustehak

• Dinlenme tesisleri oldu bitti böyledir, ayrıca ucuz olsa bile yolculuk sırasında buralarda yemek güvenli değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu malum firmadan bir şey alıp içmeyin yenmeyin sonra içeceğime, yiyeceğime ilaç katmışlar diye adli tıp kurumlarında yıllarca sürüm sürüm sürünürsünüz gelen 1 parmak giden 1 parmak atar durur sürekli tekrar ve tekrar istenen raporlar nedeni ile.
  • Bi seferinde Afyon tarafları mola yerinde sucuk döner yapıyorlar, bir de kokuyorki kafir, millet sucuk kuyruğuna girdi. yolda yemeyi de hiç sevmem, midesi hassas bir adamım, zeytinyağı terayağı dışında yabancı bişey girdi mi bozuyor çok zaman. canımız çekti bi çeyrek bari alıyım da nefsimiz körelsin dedik. yedik yolda bir saat geçmedi, benim mide karıştı, ulan sıkıştırıyor, biraz daha kötülese şöföre diyeceğim çek bi benzinliğe diye. tam demeyi planlarken araba yolundan döndü, girdi bi benzinliğe, çocuğun biri sıkışmış ben gibi, hopluyo yavrum. otobüs durdu millet koştu helaya. meğer kim yediyse dokunmuş, bozuk etmiydi ne ise. o gün bugün uzun yolda acıma ölsem bişey yemem. ne idiğü belirsiz şeyleri, it mi kedi mi önüne getiryorlar. Bilindik yerlerden belki. kendi aracımla gelirken bi köfteci yusufa girerim. adamın eti de fiyatı da temiz hiç değilse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark-Child

Çay 2,5 tl , dostum inan bana 1 tl'ye satsa daha çok kazanır. Ben 3-4 bardak içerdim 1 tl olsa. 4 bardak çaya 10 tl vermem.

1 lira olsa daha çok kazanmaz demiyor kimse fakat çayın fiyatı bu genel olarak.Yani şu 2,5tl çay fiyatında alışık olmadığımız ne var anlamadım.Ankarada her yerde en az 2,5 tl zaten çay.Ha çok bulursun az bulursun o ayrı ama konuyu sanki bir tek orada 2,5tlymiş ve bu fiyat çok alışılagelmişin dışında bir şeymiş gibi açmışsın.
  • ilk defa mı bir dinlenme tesisinde yemek yiyorsunuz? maalesef genel olarak bu mekanların fiyatı ortalamanın üstündedir. öte yandan, büyük şehirlerde de dışarıda yemek yemenin ya da eve yemek söylemenin maliyeti bunlardan aşağı kalmıyor. çoğu zaman daha bile pahalıya gelebilir.
  • fiyatlar normal, otobusten gelen az musteriye birseyler satmwk istiyorsam daha azina ben satmazdim ki bizim burda mahalle arasinda corba 5 lira...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Metro ac bi sirket

2010 yikinda trabzondan ibb deplasmsnina bir otobüs kaldırdık gidiyoruz samsun metro tesislerinde durduk bize indirim yapmalarını istedik inat ettiler indirmediler

MÜSLÜMAN !!!

• Kardes bu nasi mantik ya ozaman thy ulkeyi kaziktan geciriyor sonucta havaalaninda bi yemek 35 40 tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

sen metro turizm'i tercih ederek baştan kaybetmişsin zaten..

adama cevap versene sen ne yaparsın ?
  • Böyle tesislerin paradan ziyade hijyen sıkıntısı var... istanbulda yaşayan biri için fiyatlar normal ama eminim yemekler pislik içinde yapılıyordur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada disari cik evde takilmanin sonucu bu konular

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam mübarek Ramazan ayında memleketten dönerken sahurdan önce bi tesiste durmuştu otobüs, bende birşeyler atıştırayım diye indim tavuk sote aldım. 25tl vermiştim o zamandan beri otobüsten inmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.