Şimdi Ara

Metro Turizm'in Yemek Molalarında Kurduğu Tuzak ! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
1
Favori
22.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herif metro turizme binmis cani kadar degersiz saniyor yemekleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öncelikle tebrik ediyorum.

Zira geçtiğimiz dönemlerde metro turizmin yolculuklarında emniyet, güven, can, mal ve namusu tehlikeye atmasına rağmen sen metro turizmi seçiyorsan zaten mermiye kafa atan, ölüme meydan okuyan tiplerdensin.

O dinlenme tesisi dediğin yerler aslında bir mükafattır. Otobüsten sağ salim, olaysız ve sorunsuz bulabileceğiniz nadir yerlerdir.

Onları düşünerek küçük bir kutlama yapması beklenir insanlardan.

(Ciddiyet, maalesef ülkemizde serbest rekabet ortamı piyasaları bu noktaya çekmiştir. Genel olarak tanınmış firmalar sadece kendilerine özel tesislerde, başka seçeneğin olmadığı dinlenme tesislerinde duruyorlar. Bu da tekelciliği doğuruyor. Yapılacak en güzel şey dediğiniz gibi yiyecek ve içeceklerşnizi yanınızda getirmek)

• Fiyatlar gayet normal ne bekliyosun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: penguin

Kimisi fakir, kimisi cimri demiş. Belli ki maytap geçmek için demişler, büyük ihtimal kendileri daha züğürttür. İnsanların gösteriş meraklılığı yüzünden ülke soygunistan'a döndü, en yaşanmayacak ülkeler sınıfında. Hadi yeme içme pahalı ama teknolojik aletler, otomobil vs. ucuz olsun diyorsun lakin o da yok. Herşey ultra pahalı. Gidişat çok kötü. Ekonomi yapmak istiyorsanız yeme-içme işini sadece evinizde yapın, artık dışarıda ucuz yemek yok.

Gerçek hayatta kültürü ile ,eğitimi ile bir yere gelemeyen baba parası yiyen ,marka giyerek cahilliğini örtmeye çalışan veletler çorbaya 10-15 tl vermeyi marifet sanıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Child -- 13 Mayıs 2017; 16:20:50 >
  • Milyonlarca insan Türkiye'de açlık sınırında yaşıyor ama ceplerinde İphone var.

Soyulmaya alışmış , düşünmeyen , eleştirmeyen , okumayan sömürüldüğünün farkında olmayan gösteriş meraklısı tipler burada fiyatlar az bile diyor. Bunlar büyük ihtimalle baba parası yiyen paranın değerini bilmeyen ergenler.

Yumurtanın 6 tl olması normal diyenler ; enayisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Child -- 13 Mayıs 2017; 16:13:54 >
  • sorun metro turizmde değil. hemen hemen hepsi böyle.

zamanında istanbuldan malatyaya 30 tl ye gitmiştim. ramazan ayında kırşehirde mola verdi ve aldığım yemeklere 27 tl para verdim. vardı verdim. olmayanlar ne yapsın
  • Bir ara ramazanda mecbur yemek zorunda kalmıştık çorba birde etli yemek yanında da kola yada ayrandı tam hatırlamıyorum 30 lira para vermiştik. Ama birde şöyle düşünmek lazım adam dağın başına bir yatırım yapmış sen dinlen ye iç ihtiyaçlarını karşıla diye bunun için çorba 4se 6 yapmış karını biraz fazla koymuş. Olaylara kendi açımızdan bakınca tabi çok pahalı kazanını evde 2 kase parasına yaptığını bende biliyorum ama hayat ticaret
  • sorun sadece metro turizm tesislerinde değil , tüm tesislerde öyle fiyatlar
  • % 3000 kazanmak ticaret değil soygundur. Fakat burada yazılanları okudum da bazı arkadaşlar soyulmaktan kazık yemekten zevk alıyor . Ne diyeyim yediğiniz kazık afiyet olsun.
  • Bakın arkadaşlar çok net söylüyorum, bizim ülkemizde herkes 'müslümanız, haram para yemeyiz, günah' diye geçiniyor. Gel gör ki herkes birbirini dolandırmak için bin takla atıyor. Bu insanlar nasıl olsa '50 kuruşluk çayı, 6 tl olsa bile alır' hesabı yapıp, karakter yoksunu simsarlar 'parayı nasıl çukkalarım' derdinde. Gel gör ki bunların alayı millete vaaz verip 'yok şu haram, yok bu haram' diyen insanlar. Kendilerine gelince milleti soyarak parayı kucaklamayı biliyorlar. Şu Türkiye'de herkes birisini yeme peşinde. Kimsenin kimseyi düşündüğü filan yok. Kimse bana vatan millet sakarya edebiyatı yapmasın. Her şey açık ve net.
  • Geçen sene Antalya'dan Erzurum'a otobüs yolculuğu yaptım. Erzurama doğru gittikçe çayın fiyatı azaldı ve bardağın büyüklüğü arttı. En son ilçede 4 bardak çay içtim 1 lira verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukahn

Bakın arkadaşlar çok net söylüyorum, bizim ülkemizde herkes 'müslümanız, haram para yemeyiz, günah' diye geçiniyor. Gel gör ki herkes birbirini dolandırmak için bin takla atıyor. Bu insanlar nasıl olsa '50 kuruşluk çayı, 6 tl olsa bile alır' hesabı yapıp, karakter yoksunu simsarlar 'parayı nasıl çukkalarım' derdinde. Gel gör ki bunların alayı millete vaaz verip 'yok şu haram, yok bu haram' diyen insanlar. Kendilerine gelince milleti soyarak parayı kucaklamayı biliyorlar. Şu Türkiye'de herkes birisini yeme peşinde. Kimsenin kimseyi düşündüğü filan yok. Kimse bana vatan millet sakarya edebiyatı yapmasın. Her şey açık ve net.

Türkiye'de zengin 2000 -3000 kişi var 70 milyon vatandaş bunlara çalışıyoruz, kölelik kalktı diyorlar ama malesef Türkiye'de hala kölelik düzenin var. Fırsatçılık , kurnazlık, dedikodu , haram yemek çok normal ülkemizde .

Adaletsizliğe , sömürüye sesini çıkarmaz isen hatta ortak olursan sevilirsin.

Ülkemizde haklı olan değil güçlü olan kazanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Child -- 13 Mayıs 2017; 16:28:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark-Child

quote:

Orijinalden alıntı: Yellow Claw

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Metro ile ne alakası var? Dinlenme tesisleri hep kazık zaten. Çoğu insan evde yiyip öyle çıkıyor yola. Zaten 4-5 saatlik bir yol. Amma kıvrandın ey fani.

Diyelim İstanbul'dan Konya'ya gideceksin ,molalarla yaklaşık 10 saat sürüyor.( Artık İstanbul'a girerken 3. köprüden dolaşıyor otobüs )

10 saat boyunca aç mı duracaksın ?

Binmeden idarelik bişeyler al yanına.Poğça falan.

Bundan sonra öyle yapacağım.

Ne evlisin ne de sevgilin var, hatta hayatın boyunca en fazla 1 sevgilin olmuştur. Yaşın 20-25 arası mı?

• Arkadaş havaalanı fiyatlarını görse cinnete gelir heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇantayaBakBe

quote:

quote:

quote:

quote:

Metro ile ne alakası var? Dinlenme tesisleri hep kazık zaten. Çoğu insan evde yiyip öyle çıkıyor yola. Zaten 4-5 saatlik bir yol. Amma kıvrandın ey fani.

Diyelim İstanbul'dan Konya'ya gideceksin ,molalarla yaklaşık 10 saat sürüyor.( Artık İstanbul'a girerken 3. köprüden dolaşıyor otobüs )

Ne evlisin ne de sevgilin var, hatta hayatın boyunca en fazla 1 sevgilin olmuştur. Yaşın 20-25 arası mı?

Müneccim şeyi mi yedin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Child -- 13 Mayıs 2017; 17:2:53 >

• pcdaly kullanıcısına yanıt
    Balkan lokantasi diye bi yer var biliyosundur belki?

Insanlar sohbet muhabbet icin nezih yerlere yada hos mekanlara gidip kahveye 6-10 lira vermesi bana sacma gelmiyor.

Dusundugunde bi oturuyosun 1 2 aaat boyunca ordasin. Sonucta orasida bi ticarethane ve para birakman gerekiyor anlarim. Parkta muhabbet edecek hali yok yasini basini almis insalarin. Tabiki bi kahveye 8 lira vermek normal degil ama vakit gecirmek istiyosun ve para harcanmis bi mekandaysan o adaminda verdigi parayi cikarmasi gerekiyor. Istanbul besiktasta cayin 1 lira oldugu yerde var orayada gidersin iyi mekan hos mekan tamamen tercihle alakali

Ama gidipte bi corbaya 10 lira veriyorsa bana gore net enayidir.

Corba ya corba git balkan lokantasina 3 te bir fiyatina ye sonrada kalk git.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÇantayaBakBe

quote:

quote:

quote:

quote:

Müneccim şeyi mi yedin ?

Yok hocam insan psikolojisine hayranımdır çok okurum. Bu forumda takılmamın başlıca sebeplerindendir

• çorba 6 tl iyimiş. al mercimek çorbasını, bas içine ekmeği, 10 numara karnın doyar.
  • ÇantayaBakBe kullanıcısına yanıt
    Ben de çok severim insan psikolojisi ile ilgili kitaplar okumayı. 10 kız arkadaşım oldu bugüne kadar , konuyla nasıl bağlantı kurdun: Cevap: Eğer kız arkadaşınla çok dışarda takılsaydın para harcasaydın burada gelip Metro'nun fiyatlarına laf söylemezdin demek istedin .Öyle mi ?
  • Hocam yazdığınız fiyatlarda abartılıcak bi durum olduğunu düşünmüyorum. Metro turizmle bi alakam yok, zengin falan da değilim.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.