Şimdi Ara

Metro Turizm Kazasında 6 Kişi Öldü,35 Yaralı var (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
3.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • metro turizm kötü bir firma degil ki bunlar her firmada olabilir koyun psikolojisi var forumda
  • Üstüne para verseler binmem. Ölenlere Allah'tan rahmet dilerim. Bu soruna bizim ülkede ne zaman çözüm getirecekler merak ediyorum. Daha geçende 90 km sürate ceza yedim. Yol otoban bağlantısı, sınır 80 miş. Bunlar otobanda 120-130 dan aşağı gitmiyor ama!
  • KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    Hocam ikinci otobüsün şoförü çok hatalı çok hızlı gidiyor büyük ihtimalle çevirme falan vardır beni durdurmasınlar kafasında ayrıca iki otobüste Temsa Safir sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yere giden tek otobüs metroysa,oraya gitmekten vazgeçiyorum. Örneğin geçen yıl benim istediğim tarihlerde ankaradan sinop a sadece metro vardı. Tatilim erteledim.

• El Pueblo Unido E kullanıcısına yanıt
    bursa yalova yolunda kamil koçun bir aracında bidonlarla 10 numara yağ kamil koç call centerı defalarca aradım , acentalarını aradım polisi aradım hepsi yapabilecek bir şeyimiz yok diye cevap verdiler bana. bu olaydan sonra kamil koç turizm de çalışan ne kadar kişi varsa bana göre duyarsızlıkları ile suçlu.
  • Dünkü haberlerde 2.kazanın olduğu görüntüler vardı.

Kaza yapan otobüsten inen bir kadın vardı. Kazanın şokuyla etrafa boş boş bakarak otobüsten inip, yetkililerin tarafına yanındaki adamla giderken, ilk kazada hayatını kaybetmiş insanların bedenlerini yerde görünce, zavallı kadıncağız ikinci bir şoka uğradı resmen.

Zaten kazadan sonra ne olduğunu anlamadan, ölümün kıyısından dönen bir insanın kafasındaki düşünceler ona yetiyorken, bir de böyle bir görüntüyle karşılaşmak, hayatta unutulamayacak bir şey olur, insanı mahveder.

Allah kimseye yaşatmasın böyle bir durumu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle bir yasa çıkmalı ki;
    Millet otobüste de emniyet kemeri takmalı,hatta sadece otobüste değil minibüs vs toplu taşıma araçlarında da. Takmayana 2 kere uyarı,3te şoför, sürücü ceza kesme yetkisi olmalı.

Otobüs şoförleri sadece ehliyet ile işe alınmamalı belli standartlar çevresinde sınava tabii tutulmalı.

Sağ şerit dışında gittiklerinde ceza yazacak bir elektronik denetleme sistemi lazım.

Yazık günah ya. Türkiye de insan=patates. Bu kadar ucuzuz

• Böyle bayram günlerinde/zamanlarında emin olun her otobüs firması bu şekilde.. Geçen yaz Alanya'ya tatile giderken Ulusoy'dan aldım, Ankara Söğütözü terminaline 1 saat geç girdi, yarım saat terminalde bekleme yaptı ve toplamda 1,5 saat geç hareket etti.. Manavgat terminalinden çıktıktan sonra Alanya istikametine giderken petrol ofisinde otobüs değişimi yapıldı.. Sabahın köründe bütün yolcular ve bagajlar indirildi yeni otobüse transfer edildi.. Neymiş diğer otobüsün muaneyesi dolmuş ve zamanı gelmiş ondan yapılmış bu değişim.. Ama ne hikmetse Alanya otogara yine zamanında girdi, tüm bu geçikmelere rağmen..

Ankaraya dönüştü mecburiyetten Metroyu kullandım, gerek firma, gerek çalışanları, gerek yolcuları hepsi birbirinden beterdi ve rezildi.. Konya otogarda ön koltuğa birisi bindi ve oturmasıyla koltuğu ağzımın içine sokması bir oldu.. Uyardım ama beyfendi 20 saatir yoldaymış uykusuzmuş ve bunu yapmak hakkıymış, tartışma yaşandı ve muavin geldi.. Pişkin pişkin abi ne olacak ya yatırsın hatta sende yatır, hepiniz yatırın dedi.. Ankara Aştide inerken hepsine sayıp sövüp inmiştim..

Kamil koç ilede gittim geldi, ondan memnunum.. Allahtan Gazipaşa havalimanı açıldı da rahata kavuştuk.. 2 saatte Ankaradan Alanyaya gitmiş oluyorum, tertemiz..

•  Metro Turizm Kazasında 6 Kişi Öldü,35 Yaralı var

Metro Turizm'in patronu galip Öztürk'ten şaka gibi kaza açıklaması: Kaza ve Kadere inanmak imanın altıncı şartı...

Bu kafaya sahip birinin şirketindeki otobüsü binmek mi ?? Allah korusun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenTeach

quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

Kaza fotograflarini gorme imkanimiz var mi bulamadim twitter da... Ölenlerin kaza sonrasi goruntuleri yani.

Hocam neden boyle birsey istediginize anlam veremedim fakat eksi sozlukte parcalanmis kaza sonrasi ceset fotograflari var.

Ibret olmasi icin istedim. Nefsim her hizli suruste hatirlasin diye.

• Çarpışan 2 otobüste METRO turizm bu kadar olur

• Bu millet bunu hak ediyor. Evet kaderinizde var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek ne Metro Turizm den her türlü uzak durmak lazım. Hem yolcu olmayacaksın hem araç sürerken uzak duracaksın.
  • Off çok kötü, Allah rahmet eylesin, vallahi bıktık şu bayram kazalarından. Metro iyi firmadır aslında, benim favori firmamdır, gerçi bi ara da köprüden uçuruyordu bizi Metro'nun crazy şöförü ama iyi toplamıştı son anda, hemde benim olduğum tarafa doğru yan yatıyordu otobüs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

haberi duyduğum an tv de kesin metrodur dedim öyle çıktı ama arkadaki otobüs kazada sorumlu değil gibi duruyor, hatta şoför iyi kurtardı falan dedi yolcuları, ayrıca kamilkoçun da aracı da kaza yapmış 1 ölü vardı ki kamilkoç bu konularda en iyi firmalardandır

açıkçası bilimsel ve mühendislik yanını tam bilemesem de son dönem özellikle mercedes otobüslerin aşırı dengesiz olduğunu düşünüyorum, leylek gibi araçlar sağa sola sallana sallana gidiyorlar en ufak bir sert direksiyon hamlesinde yan yatıyorlar, oysaki eski O303 O304 serileri ki artık tarihi eser olsa da ağırlık merkezinin daha aşağıda olmasından kolay kolay devrilmiyorlardı, tabi otobüs üreticilerinin ve turizm firmalarının parasal kaygıları işin içine girince daha fazla bagaj hacmi için otobüslerin altı bomboş bir kat üstüne de yolcu alınır hale geldi, frenleme yol tutuş vs sistemlerde çok büyük ilerlemeler yapılırken bu dengesizlik yüzünden otobüsler giderek daha da güvensiz hale geliyor

Mercedes-Benz ile ne ilgisi var bunun? Neoplan Starliner, Setra TopClass 500 HDH modelleri de bir Mercedes-Benz Travego 15 veya 17 ile aynı yükselikte. Yaklaşık 3,9 - 4 metre arasındalar. Bu yüksekliklere sahip başka modeller de var. EvoBus GmbH, MAN AG gibi firmalar mühendislik kısımlarını düşünüyorlar, rahat olabilirsin.

Mühendislikten ziyade yolların durumu ve şoförlerin eğitim süreçleri tartışılmalı. Zira kazaların sebebi mühendislik hataları değil, kişisel ve çevresel etmenler.

mercedes le çok alakası var bunun, en ufak sert manevrada yatan otobüslerin hepsi travego ve 403, araçlar gayet dengesiz, ayrıca yemişim onların mühendisliklerini, yıllarca üretim hatalı en ufak kazada yanan otobüsleri mercedes iteledi bu ülkeye, hala da o 403 otobüsler yollarda, 403 ten bozma travegoların da böyle olması bu yüzden gayet normal

ayrıca kazaların sebebi tamamen otobüsler olmayabilir ama sadece şoförler de değil, yoksa insanlar araba alırken gidip de bir ton para verip güvenli üst sınıf araba almazlar en ufak kazada ikiye ayrılan şahinleri alırlar, ne de olsa herşey sürücüde bitiyor ya

• Otomotive, mühendisliğe dair ömrün boyunca herhangi bir makale okudun mu? Doğru söyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Otomotive, mühendisliğe dair ömrün boyunca herhangi bir makale okudun mu? Doğru söyle.

o travegolarin hadimkoyde uretildikleri fabrikanin uretim bandini bile derayli inceledim desem...

• quote:

o travegolarin hadimkoyde uretildikleri fabrikanin uretim bandini bile derayli inceledim desem...

Yemezler derim.
  • quote:

quote:

Yemezler derim.

tamam sen yememeye devam et, 403 ten bozma leylek travegolar da en ufak manevrada yatmaya devam eder

ha bu arada birçok firma da travego dan tourismo ya çevirmeye başlamış araçlarını en azından
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.