Şimdi Ara

Metrobüs Güzel Şey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sağına soluna bir bak metrobüste giderken. Trafiğe takılmış 1000 lerce insan. Sen ise Kadıköy'den Avcılar'a ve ordan Beylikdüzü'ne güneşin batışını izleyerek ve Boğaz manzarasından geçerek varmak istediğin durağa doğru gidiyorsun.

Tabi ara duraklarda binip ayakta gitmek büyük işkence ancak metrobüste giderken kendini koltuklara yakın bir şekilde konumlandırdığında çoğu zaman yakın bir durakta koltukta oturarak gidiyorsun. Metrobüs şoförü seni varmak istediğin istasyona götürüyor.

Gittiğim 10 yolculuğun 7 si konforlu bir şekilde geçiyor. Her şeyin dezavantajı var ne yapalım. Araban olunca; trafiği, benzini, vergisi, ruhsatı, trafik polisi ve bir sürü derdi var. Kredi borcunu bitiremeden satan var.

Metrobüs güzel gerçekten. 25 milyonluk şehirde şikayetçi olsak da gerçekten kıymetli bir şey.

Not : Ergenler yorumlarını yazmasa sevinirim.

• fakirsiniz sanırım
  • Evet güzel ama arabanın tadıda bir farklı tabi :P
  • Sağıma soluma dönemiyorum ki metrobüste sadece amcanın ensesini görüyorum
  • Metrobüs bilmem de treni çok iyi bilirim.Ramazan bayramı arefesinde bindim , binmez olaydım.İnanın tıklım tıklım.2 istasyon boyunca dayının nefesinin kulağımda hissettim.Öyle bir nefes alıp veriyor ki sanki seks yapıyor herifçi oğlu.O inince bi kadın geldi sağ koluma dayandı arkası dönük kolumu hareket ettirsem poposunu aşağıdan yukarıya ellemiş olacağım.3 istasyon hareketsiz gittim.Ne rezillik ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba yazanlar olmuş artist artist, ama stressiz bir hayat için metro/metrobüse yakın yerde ev tutup işe öyle gidip gelmek en iyisi. (İstanbul için konuşuyorum)

Benim şuan evden işe gidip gelmem 25’er dakika saat kaç olduğundan bağımsız olarak. Yarım saatte buradan ana caddeye çıkamayanlar var arabayla, ve gerçekten abartmıyorum. Buraya taşınmadan önce arabayla gelmem 2 saat sürebiliyordu, devamlı dur kalk, güneş altında, cidden çekilmiyor, ömrüm sömürülüyordu resmen. İsterse yüklü miras gelsin, yine de arabayla gidip gelmem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • stockholm sendromu.
  • İstanbul'da toplu ulaşım bazen rezalet olsa da çoğu zaman tam bir kurtarıcı olabiliyor. Ben en konforlu ulaşımı metro olarak görüyorum. Yaz aylarında serin kış aylarında sıcak oluyor. Şahsi aracımda var fakat her zaman her yere aracımla gitmiyorum. Arkadaşında söylediği gibi 10 yolculuğumdan 7'si konforlu geçiyor. İşim gereği istanbulda her lokasyona toplu taşımayla gitmişimdir. Şunu söyleyeyim çok ücra yerler hariç heryere ulaşım mevcut. Aylık abonman yaptırıyorum 200 basım bazen ucu ucuna bazende 3-4 gün kala bitiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.