Şimdi Ara

metrobüsteki olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avcılardan mecidiye köye gidiyordum ayaktayım ve metrobüs tıklım tıklım sınavdan çıkmıştım çok yorgundum yani ayakta durmays mecalim yok derken önüme 18-22 yaşlarında çok alımlı iyi giyimli güzel bir hatun geldi dibime kadar sokuldu acayip rahatsız olurum bu tip durumlara ben bu bayana temez etmemek için bi köşeye çekilir çekilmez sakallı bi tip hemen benim boşalttığım yeri aldı ve başladı yaslanmaya kızda tık yok bende gözümün bi ucuyla bunları takip ediyorum adam(adamdenmez)iyice yapıştı kızda kendini bıraktı içimden yuh diyorum birbirlerine sürtünüyorlardı her ikisinede ters ters bakıp daha fazla dayanamayarak dedimki ya nebiçim insanlar var o anda herkez yüzüme bakıyordu sesimi yükseltmiştim kıza dedimki ya arkada şhiçmi rahatsız olmuyorsun sen dedim b isesini çıkarsan ben o dadamın kaşını gözünü yarardım ama senden çıt çıkmadı dedim ya bu sapığa nedemeli dedim seninde kızkardeşin yada ablan bu otobüse bigün binecek dedim onlarada yapılmasından hoşlanırmısın peki dedim ikisiininde yüzü kızardı ilk durakta indiler ne kötü birşey had inbiri sapık ya öbürü niye se çıkarmıyor onu anlamış değilim hala :((

• cool stroy bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: sPe*

cool stroy bro

Teşekkürler Abisi.
  • Kim ne derse desin oradaki suç kızda bu kadar basit benim için.Kız birşey demesse erkek yapar tabi erkeklerin % veremem ama çoğunluğu böyle durumlardan faydalanırlar.Olay tamamen kızda bitiyor ve onlara da iyi demişsin.

dip not: İmza ile çelişki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pRo. -- 3 Kasım 2010; 11:08:14 >
  • simdiki duzenin insanlari yozlastirmasi... Onlarin sucu degil bu hale getirenlerin sucu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kavite

simdiki duzenin insanlari yozlastirmasi... Onlarin sucu degil bu hale getirenlerin sucu
    keşke çekilmeyip ben dayansaydım diyeceksin sandım ama hikaye sürpriz sonla bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

keşke çekilmeyip ben dayansaydım diyeceksin sandım ama hikaye sürpriz sonla bitti

Alıntıları Göster
    ayaklarını koklasaydın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

Alıntıları Göster
    kız vermeye Niyetliymiş Alan Razı - Veren razı Karışma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 3 Kasım 2010; 11:28:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiHilistt

ayaklarını koklasaydın

Alıntıları Göster
    ben dayasaydım keşkelan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richard Kruspe

ben dayasaydım keşkelan

Alıntıları Göster
    Sayısal loto mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiHilistt

ayaklarını koklasaydın

Alıntıları Göster
    Her ikiside hallerinden memnun belliki. Allah hidayete erdirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !XiR

Peki bu toplum içinde doğru birşeymi....

Düşününki Eşiniz ve Çocuğunuz ile metrobüse bindiniz benim dediğim gibi iki densiz gördünüz aileniz önünde birbirlerine dayıyolar ne kadar dengesiz pislik bişe değilmi hoş olmayan bir durum her iki kişide memnun olabilir fakat bulundukları ortamda bunu yapmak ahlaki suç'tur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoelBarish

quote:

Düşününki Eşiniz ve Çocuğunuz ile metrobüse bindiniz benim dediğim gibi iki densiz gördünüz aileniz önünde birbirlerine dayıyolar ne kadar dengesiz pislik bişe değilmi hoş olmayan bir durum her iki kişide memnun olabilir fakat bulundukları ortamda bunu yapmak ahlaki suç'tur.

Alıntıları Göster
    ''kolay gelsin'' de geç usta, takma bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: kenekonda

''kolay gelsin'' de geç usta, takma bu kadar

Alıntıları Göster
    bu durak hattımızın bu istikametindeki son durakıdır.
  • quote:

quote:

Tabiki hoş değil. İkisinde de eksik olan ahlak eksikliği. Müslüman olarak uyarmak görevdir fakat uyarırsan üstüne bi de dayak yeme ihtimali vardır güzel ülkemde. Evet malesef. Bu yüzden insan uyarmaya bile çekiniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Majorümsü Minör

quote:

quote:

Tabiki hoş değil. İkisinde de eksik olan ahlak eksikliği. Müslüman olarak uyarmak görevdir fakat uyarırsan üstüne bi de dayak yeme ihtimali vardır güzel ülkemde. Evet malesef. Bu yüzden insan uyarmaya bile çekiniyor

Alıntıları Göster
    quote:

• quote:

quote:

quote:

Dini yönden uyarma görevle alakası yok her vatandaşın o olayda uyarmaya yükümlü olmalı islamla ve hristiyanlıkla alakası yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

kont drakula mı o ne yæ

• quote:

Orijinalden alıntı: pRo.

quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

kont drakula mı o ne yæ

Alıntıları Göster
     metrobüsteki olay

metrobüsteki olay

metrobüsteki olay

metrobüsteki olay

metrobüsteki olay

metrobüsteki olay

metrobüsteki olay

• quote:

Orijinalden alıntı: sPe*

cool stroy bro

P harfine zaafın mı var?.Büyük yapmışsın da heryerde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.