Herif metro ve marmarayı mesken tutmuş milleti hem taciz ediyor hem dolandırıyor. Bir yaşımıza daha girdik doğrusu! "Dün saat 19:00 civarı Yenikapı durağında 4 arkadaş M2'ye oturduk. 35 yaşlarında iki adam karşımıza oturdu. Bir süre sonra adamlardan biri, yavaşça titreyerek yere yığıldı. Yanındaki adamın söylediklerinden adamın epilepsi krizi geçirdiğini düşündük. Ancak adam çok hızlı ve net cevaplar veriyordu, bu durumdan şüphelendim. Krizin gerçek olma ihtimalini de düşünerek yardımcı olmaya çalıştım, ancak adama sorduğum bazı sorulara verdiği cevaplardan sonra dolandırıcı olduğunu anladım. Adam, ilaç alacak parası olmadığını söyleyerek insanlardan para toplamaya başladı. Metroda birkaç durak sonra indi ve yönünü bulmaya çalışırken başka birilerine yol tarif ediyordu. Adam 35 yaşlarında, kilolu, koyu tenli ve saçları yok denecek kadar az. Bu durum başka insanların da başına gelmiş olabilir. Lütfen dikkatli olun ve bu tür olayları yetkililere bildirin." haber linki: sabithaber Metro ve Marmaray'da Epilepsi Dolandırıcılığı | Sabithaber https://www.sabithaber.com/metro-ve-marmarayda-epilepsi-dolandiriciligi-119615/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber |
Bildirim