Şimdi Ara

Metroda epilepsi taklidi yapan tacizci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herif metro ve marmarayı mesken tutmuş milleti hem taciz ediyor hem dolandırıyor. Bir yaşımıza daha girdik doğrusu!

"Dün saat 19:00 civarı Yenikapı durağında 4 arkadaş M2'ye oturduk. 35 yaşlarında iki adam karşımıza oturdu. Bir süre sonra adamlardan biri, yavaşça titreyerek yere yığıldı. Yanındaki adamın söylediklerinden adamın epilepsi krizi geçirdiğini düşündük. Ancak adam çok hızlı ve net cevaplar veriyordu, bu durumdan şüphelendim. Krizin gerçek olma ihtimalini de düşünerek yardımcı olmaya çalıştım, ancak adama sorduğum bazı sorulara verdiği cevaplardan sonra dolandırıcı olduğunu anladım. Adam, ilaç alacak parası olmadığını söyleyerek insanlardan para toplamaya başladı. Metroda birkaç durak sonra indi ve yönünü bulmaya çalışırken başka birilerine yol tarif ediyordu. Adam 35 yaşlarında, kilolu, koyu tenli ve saçları yok denecek kadar az. Bu durum başka insanların da başına gelmiş olabilir. Lütfen dikkatli olun ve bu tür olayları yetkililere bildirin."

haber linki:

• Yargı istese dolandırıcılıktan ceza verir. Ama sokak röportajı veren kadını içeri atsınlar. Yok halkı kin ve düşmanlığa tahrik etti, yok halkın bir kesiminin inancına hakaret etti...

İnsanlar bu tip dolandırıcıları gördüğü için ihtiyacı olanı da dolandırıcı zannedip yardım etmiyor. İktidarın, yargının bu tip dolandırıcılara ceza vermesi tercih değil kamu yararına zorunluluktur.

• Yoo gayet de sacı var adamın iyi bak monitore gözünü kullan.. kısa kestirmis önden biraz dökülmüs yine de  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 17 Ağustos 2024; 8:29:27 >
  • Sonda kızın bacaklarını ellemese yakalanmayacak. 6 aydır her gün marmarayda milleti dolandırıyormuş. Yüzlerce kişi bu adamı 2den fazla görmüştür kimse ağzını yüzünü kıramadı mı? Sonunda o kadar cesaret almış ki ben bunların karısını kızını mıncıklasam yine ses edemezler demiş ellemeye de başlamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.