Şimdi Ara

METROMALL KONUT&AVM&HOME OFFICE PROJESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • METROMALL ERYAMAN KONUT&AVM&HOME OFFICE PROJESİ

Sevgili arkadaşlar Eryaman Devlet mh. Metro Istasyonu yaninda konumlanan Metromall konut avm ve home office projesi ile ilgili gorus ve onerilerinizi almak istiyorum..

Ilk gorunuste hersey dahil konseptiyle bir kisinin isteyebilecegi tum sosyal olanaklari icinde barindiran bu proje Eryamanin en buyuk avm sini icinde barindiriyor.

Bir blok avm, bir blok home office ve 4 blok konutlardan olusan konsepte, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler mevcut..Dairelerin fiyatlari 2+1 105mt2 icin 350.000, 3+1 137mt2 icin 450.000, 4+1 185mt2 icin 650.000 tl den basliyor..

Yari olimpik acik ve kapali 2 havuzu, voleybol ve basketbol sahalari, mini golf parkuru, cocuk parki,sus havuzlari, kamelyalar,kisiye ozel otoparki, misafir otoparki, elektrikli araclar icin sarj unitesi, fitness merkezi, sauna, ozel bir kimlikle avmye gecis,isi pay olcerli merkezi isitma, her blokta 30 kat ve 4 er 1000 kg lik asansor, ayrica her blokta buyuk yuk asansoru, 24 saat guvenlik, kapici, digiturk ve d-smart yayinlarini ayni anda izleme, paratoner, franke marka seramik ocak, davlumbaz, firin, bulasik makinesi ve buzdolabi, yerler lamine gercek ahsap, 1.sinif duvar kagidi, artema ve vitra marka banyo malzemeleri, ozel ses ve isi yalitimi, ozel ithal dis cephe kaplamasi ve mantolama, metroya 2 dk, cami yakini, yeni yapilacak 20 bin kisilik eryaman stadyumuna 5 dk..

Ustun olanaklariyla Eryamanda fark yaratacak olan metromall konut&avm&home office projesi bir sogut insaat projesidir..

Avm Mart 2017, konutlar mayis 2017 de teslim edilecektir.

Yatırımcı : Söğüt İnşaat
    İnşaat : Söğüt İnşaat
    Lokasyon : Eryaman / Ankara
    Toplam İnşaat Alanı : 172.385 m2
    Toplam Kiralanabilir Alan : 67.270 m2
    Mağaza Sayısı : 198
    Otopark Kapasitesi : 88.000 m2

KONUT
    Projenin Adı : Metromall Konutları
    Lokasyon : Eryaman-Ankara
    Yapımcı Firma : Söğüt İnşaat
    İnşaat Alanı : 148688.35 m2
    Arsa Alanı : 49796 m2
    Etap Sayısı / Blok Sayısı : 4
    Daire Sayısı : 555 ADET DAİRE
    Açık Otopark :
    Kapalı Otopark : 881 ADET KAPALI OTOPARK

F BLOK OFİS
    Projenin Adı : Metromall Konutları
    Lokasyon : Eryaman-Ankara
    Yapımcı Firma : Söğüt İnşaat
    İnşaat Alanı : 20945.40 m2
    Arsa Alanı : 49796 m2
    Etap Sayısı / Blok Sayısı : 1
    Ofis Sayısı : 144 ADET OFİS
    Açık Otopark :
    Kapalı Otopark : 231 ADET KAPALI OTOPARK

Metromall

• METROMALL KONUT&AVM&HOME OFFICE PROJESİ

• 3 tane aynı konu var admin uyuyor. 1 e düşürün de yorum yapalım
  • Metromall eryaman projesiyle ilgili acilan diger sayfalar kapanmistir..Metromall ile ilgili bundan baska bir sayfa yoktur..Yorumlarinizi bu sayfaya bekliyorum arkadaslar.

• Evler çok pahalı bulunduğu konuma göre. İşciliği ve malzemeyi örnek dairede güzel ama gerçekte nasıl yaptılar bilinmez.
  • Konutlari inceleme sansim oldu..Ornek dairede kullanilan malzemelerin aynisi diger dairelerde de kullanilacakmis.Bilhassa pencere ve kapilarin kalitesi ust duzey..Yalitim ve isinma konusunda bir problem olmayacak..Eger dedikleri gibi ankastreler franke olursa super olur..Dikkatimden kacmayan bir diger konu salon ile yandaki evin yatak odasi yanyana..Eger ses yalitimi iyi yapilmazsa bu buyuk bir sorun olur..Bir de vestiyerler cok kucuk, ayrica yatak odasinda ekstra dolap yok..Dolabi olmayanlar icin dezavantaj..Ama binanin sundugu sosyal olanaklar hepsinin ustunde..Alanlara hayirli olsun..

• 650 ye bahcelide 0 dubleksler varken ben dusumezdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gorusune katiliyorum..O fiyata bahcelievlerde oturabilirsin..Muhit de cok guzel belki ama bence yeni genc nesil biraz daha sehir disinda yasamak istiyor..Sahsen ben oyleyim, sehrin kargasasindan uzak sosyal olanaklari fazla bir yerlesim yeri beni daha cok cezbediyor yani sadece dar bir sokakta, kuru bir evde oturmak bana gore degil..ama gorusune de saygi duyuyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankara sevdalısı

Gorusune katiliyorum..O fiyata bahcelievlerde oturabilirsin..Muhit de cok guzel belki ama bence yeni genc nesil biraz daha sehir disinda yasamak istiyor..Sahsen ben oyleyim, sehrin kargasasindan uzak sosyal olanaklari fazla bir yerlesim yeri beni daha cok cezbediyor yani sadece dar bir sokakta, kuru bir evde oturmak bana gore degil..ama gorusune de saygi duyuyorum..

2 ay sonra üst komşunun lağım suyu tepenizden aktığı zaman görürüm apartmanda yaşamayı...
    komşularla uğraşılmaz... medeniyet yok bir kere... adam 10 lira vermemek için tüm apartmanı yok sayıp aidatı vermiyor apartman onun yüzünden yıkanmıyordu...

şehir dışında oturmaya karşıyım... ama 500.000 tl verip merkezi yerdeki apartmanda rezil olmayada karşıyım =)
    imkanım olsa müstakil ev alırım. ama şehir içinde =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullah_kükrevi -- 10 Ocak 2017; 3:36:2 >

• Ortak yasamin maalesef boyle sorunlari olabiliyor..Ama yeni binalar bu konularda daha basarili cozumler sunabiliyorlar..Onemli olan kaliteli bir proje icinde yer almak..Evin omru esittir kullanilan malzeme diyenlerdenim..Metromall projesini bu yuzden cok dikkate deger buldum..Daha once de pek cok insaat santiyesini gezdim..bu santiyedeki duzene ve malzeme kalitesi beni cok etkiledi..

METROMALL KONUT&AVM&HOME OFFICE PROJESİsaygilarimla..

• 1 - O konutlarda aile oturmaz
    2 - ileride fuhuş yuvası olma ihtimali yüksek çünkü adamlar parasına bakıyor
    3 - aidatlar 250 - 400 tl (Sanki TOKİ den alıyorsun)
    4 - 1+1 adam bu evleri milletten aidat kesmek için yapıyor (Binada 100 daire olduğunu düşünün 100x400 = 40.000 bin 5 blok olsa ayda 200.000 bin eder 30 bini çık 170 bini adam her ay cebe atıyor)
    5 - ev alma komşu al boşuna demezler benden size tavsiye bu tür evlerden uzak durun
  • satışlar ne durumda teşekkürler hayırlı işler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.