Şimdi Ara

Metronet üyelik iptali (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
12.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jovanovic

İstersen para teklif et yine getirmez onlar...

apartmanda imza toplayınca getirtenler bunlar mıydı hatırlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

quote:

Emin değilim, site yönetimi falan olursa onun kararıyla geliyor da apartman olarak bilmiyorum...
  • quote:

quote:

quote:

Emin değilim, site yönetimi falan olursa onun kararıyla geliyor da apartman olarak bilmiyorum...

hmm tmm hocam

• bende iptal sürecini başlatmış bulunmaktayım.10 mb hız yerine 1-2 mb hıv veriliyor bakalım ne kadar cayma bedeli isteyecekler .
  • iptal için mail attım. Halkalıda oturuyorum yine belediye kazı yapmış kablolar kopmuş( ortalığa mı döşediniz bu kabloları dedim telefonda haklısınız dedi mh :) ) bunların sistem tüm hafta sonu yoktu. pazar gece geldi onda da hız sürünüyordu. 1 haftadır da tatildeydim ondan önceki durumu bilmiyorum yani. Cayma bedeli olmadan iptali talep ettim çünki hizmet veremeyen sizsiniz dedim. Yokuş yapacaklarını sanmıyorum ama bakalım ne olacak. 1 sene gayet güzel kullandım sonrasında cozuttu şu an neredeyse hizmet alamıyorum hiç. Ben derim ki temkinli yaklaşın metronete.
  • 1 seneden fazla sorunsuz kullandım sonrası tam tersine döndü işler. Abartmadan söylüyorum bir 20 kez aramışımdır kendilerini değişik değişik zamanlarda. sürekli internet kesiliyor. Bölgede sorun var, kablo koptu, Gün içinde gelir heralde türevinden cevaplar alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TssdR -- 2 Temmuz 2012; 22:08:08 >
  • arkadaşım metroneti bulmuşsunuz daha ne istiyorsunuz.bende superonline var taş gibi tabiiki 100 gb kotalı yani yetmiyor diyebilirim.250 gb anca yeter biraz downloadla ilgilenirse kişi.ama şunu söyleyim eğer altyapı yani kopma sorunları yaşanmayacağından eminse kişi anında geçsin metronete.yani ücretleri çok iyi yani beleş gibi.10 20 veya 50 mbit upload hızını 1000 tl versen bulamazsın türkiyede.
  • sözleşme bitti 2 ay önce iptal ettiklerini söylediler hala fatura geliyor.ekim faturası iptal ettirdiğim için 100 küsür geldi tamam dedik

ne bedeli anlamadım üstündede durmadım açıkçası son kazıkları olur diyerekten

fakat hala fatura geliyor.

ben bu tarz şikayetleri olan kişiler olarak toplanıp dava açmayı öneriyorum

çağrı merkezine ulaşmak zaten mümkün değil,günlerce uğraştığım oluyor ondada ne konuştuğunu bilmeyen aynı şeyleri tekrarlayan çalışanlardan başka kimse çıkıp adam gibi cevap vermiyor.

bide arada çıkıp bende sorun yok diyenlere deli oluyorum.bana dokunmayan yılan bin yaşasın ne güzel hayat

offf bıktım artık
  • ne metronetmiş arkadaş sürekli bağlantı kesilmeleri var... bende router kullanıyorum ama interneti bazen çokluyorum bazen olmuyor... anlamadım gitti.. dhpc kapalı bütün ayarlar yapılı ama sadece bir pc girebiliyor... cep telefonları bağlanıyor kopuyor... ip algılanıyor yazıyor öyle bekliyor bir türlü çözemedik.. a adet router denedim olmadı... tek pc giriyor ama zaman zaman o da kopuyor...
    metroneti arıyorum dhpc kaplı olacak diyor bende zaten kapalı giriyor ama sürekli kopuyor diyorum onlarda bağlantınız var diyip duruyorlar... bence ip sorunları olduğundan routerlerde problem oluyor.. ve bu yüzden herkes problem yaşıyor...kısacası bıktım bu metronetten... cayma bedeli olmasa kutulacam biran önce... kimsye tavsiye etmem... sürekli sorunlu... müşteri hizmetleri de sürekli meşgul...sağlıklı bir internet hizmeti maalesef veremiyorlar...tüketici hakem heyetine verip kazanan oldu mu acaba... bu cayma bedelini ödemek istemiyorum.. sonuçta alamadığım hizmetin ne diye parasını istiyorlar ki...

• tek başına birşey yapabilirmisin bilmem ama hep birlikte davacı olursak hakkından geliriz
    şikayetçi olan çok insan var.komşularlada konuşursak sayımız artar

ben yinede 2 ocakta gidip konuşucam yoksa bunlar kullanmadığım netin parasını alıcaklar benden baksana hala fatura geliyor.arayıncada pişkin pişkin haklısınız arkadaşlar sizi arayacak diyolar.
    bu döngü böle devam eder sesimiz çıkmazsa benden söylemesi
  • ben uygun bir günde tuketici hakem heyetine basvuracagim... durumu anlatan guzel bir dilekce hazirladim sayilir... once verdikleri cihazi adreslerine kargolayacagim ardindan da dilekcemi hakem heyetine verecegim...bizim orda da cok sikayetci vardi ya iptal ettirdiler yada taahhut bitince kurtuldular...kurtulma sirasi bende artik..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda topluca hareket edelim arkadaşlar.internet bağlantısı 10-15 dk aralığında düzenli olarak 10 saniyeliğine kopuyor.müşteri hizmetleri açılan arıza kayıtlarını sorun görülmemiştir diyerek kapatıyor.bunlara acil bişeyler yapmak lazım aksi takdirde keselerini doldurmayadevam edecekler.bu arada şikayeti olan herkeshttps://tuketici.btk.gov.tr/ adresinden üye olup şikayetini bakanlığa bildirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxobiwanxxx

Bu konuda topluca hareket edelim arkadaşlar.internet bağlantısı 10-15 dk aralığında düzenli olarak 10 saniyeliğine kopuyor.müşteri hizmetleri açılan arıza kayıtlarını sorun görülmemiştir diyerek kapatıyor.bunlara acil bişeyler yapmak lazım aksi takdirde keselerini doldurmayadevam edecekler.bu arada şikayeti olan herkeshttps://tuketici.btk.gov.tr/ adresinden üye olup şikayetini bakanlığa bildirsin.

bende de durum aynı btkya şikayet ettik,bekliyoruzzz...birde taahhütün dolmasını bekliyoruz,az kaldı.arkadaşlar şu anki durumda uzak dursunlar metronetten,tam bir sinir harbi....

• bende btk ya sikayet yazdim 1 hafta oldu cevap gelmedi daha...
    biktim artik taahut bitsede kurtulsak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende biraz önce formu doldurdum arkadaşlar. toplu şekilde hareket edelim. müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum sürekli meşgül çalıyor.
  • https://giris.turkiye.gov.tr/Giris2/gir?kurumId=673CjiG3yQ

bu linktende tüketici hakem heyetine online şikayette bulunabilirsiniz.

Giriş yapacağınız uygulama ile ilgili bilgiler:
    Kurum
    Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü
    Uygulama Adı
    Tüketici Portali - Tüketici Şikayeti Uygulaması
    Uygulama Adresi
    http://tuketicisikayeti.tuketici.gov.tr

turkiye.gov.tr başvurular kısmından buldum.

başka bir yöntem ise medyayı kullanmak.

bestfm in bir şikayetim var adlı köşesine mail attım sizde atın arkadaşlar bestfm sizin adınıza görüşüp sorunun çözmeye çalışıyor ve radyoya sonucu yayınlayacağı için firma geri adım atabilir. Bestfmin sitesindeki konuyla ilgili alıntı:

Almış olduğunuz ürün veya hizmetlerden memnun kalmadınız mı? Bir şikayetiniz mi var?
    Radyonuz Best FM, tüketici haklarınıza sahip çıkıyor. Şikayetinizi bize bildirin "Bir Şikayetim Var" ekibi size yardımcı olsun.

Şikayetlerinizi bize aşağıdaki adrese e-posta yollayarak bildirebilirsiniz.

birsikayetimvar@bestfm.com.tr

• Belki de şu şekilde bir başvuru yapılabilir ( biraz masraflı olur belki ama kesin çözüm olabilir )

kapatma talebini noter kanalı ile bildirebilirsiniz..bu şekilde yapmak en azından hattın kapanması halinde daha sonra gelecek yada gelmesi muhtemel olan faturaların önüne geçebilirsiniz..

ayrıca ben de metronet abonesiyim lakin forumun genelinde yaşanan metronet memnuniyetsizliğin dışında oldukça memnunum..Halkalı'da bir sitede oturuyorum..2 yıllık sürem de dolalı 3 ay falan oluyor devam ediyorum...Bu süre zarfında internet 5-6 kere anca kesilmiştir..İnterneti sadece haber siteleri ve forum için kullanıyorum çok nadir youtube'den müzik dinlerim.ara sıra oğlum için youtube'de çizgifilm falan izletiyorum..oyun (online oyun) oynamam..Haliyle film-müzik ve dosya indirmediğim için hız v.s gibi konulara da vakıf değilim :::))) belki de memnun olmamın altında bu sebepler var..

kalın sağlıcakla..

• İçinizdeki öfkeyi gayet iyi anlayan bir yer biliyorum :
    http://metronetmagduru.wordpress.com/
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mucro

rezalet ya hele ki metronet bu konuda yeterince amatör

Bütün metronet konularını yukarıya taşımışsın...

ben de niye sayfa sadece metronet diyorum ya bu sağlayıcıya gecsem mi diye düşündüm ama böyle çok sorun çıkarır mı ki paketleri baya sağlam

Ben de şaşırdım dün gece....

Metronet çok kısıtlı alanlara hizmet veriyor yalnız, varsa neden düşünülmesin...

hocam çok kesiliyor deniyor öyle birsey olursa gercekten ne yapacağız

Ben de o şikayetleri sıklıkla görüyorum genelde ama bence superonline gelirse oraya metronet'e gerek kalmaz senin için... Yoksa şansını denersin artık...

metronetlerde tahaüt olayı varmı be mesela bir ay kullanmk istesem alabilirmiyim

• Metronet tek kelime ile rezalet , bağlatı kopması ,yavaş baglantı,haftasonu teknik servis arıza yapmaz,iptali için 3 aydır uğraşıyorum.Tam anlamıyla dolandırıcılık.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.