Şimdi Ara

Metronet üyelik iptali (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
12.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yarasa112

Metronet tek kelime ile rezalet , bağlatı kopması ,yavaş baglantı,haftasonu teknik servis arıza yapmaz,iptali için 3 aydır uğraşıyorum.Tam anlamıyla dolandırıcılık.

http://metronet.com.tr/iletisim.html
    muhatap alınacak adresi bile yok?...

• info@metronet.com.tr ye mail atarsanız geri arama sağlanıyor bunun dışında 1 hafta içinde iptal edilirse ücret talep edilmemekte..
  • Benim kontratım da gelecek ay doluyor. Bu hırsızlardan kurtulmak için ne yapmalıyım?
    Forum'dan okuduğuma göre bazı durumlarda kontratın bitiminden sonra kendi kendilerine 24 ay daha taahhüt veriyorlarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konkaww

Benim kontratım da gelecek ay doluyor. Bu hırsızlardan kurtulmak için ne yapmalıyım?
    Forum'dan okuduğuma göre bazı durumlarda kontratın bitiminden sonra kendi kendilerine 24 ay daha taahhüt veriyorlarmış.

kredi kartı ile otomatik ödeme varsa kilitledikleri kesin...
  • Okmeydanındaki ana merkezlerine faks çek, geç bile arasalar,faks zamanını öncelik almak zorunda kalıyorlarmış,aksi halde telefonlardan ararsın, iptal biriminin aramasını beklersin durursun, baktım 15 gun geçti arayan yok, tekrar aradım bı tane müş ,hızmetlerı yetkılısı önerdide faks çektim suan cayma bedelının olduğu faturayı beklıyorum...metronet denen sözde kurum kafasına göre hareket ediyor,teknık açıdan gereklı personel yok,oyalama taktiğini çok seviyorlar,seni kaderın ıle baş başa bırakıyorlar,böyle nalet bir firma ,son faturamı odesemde,daha fazla milletin başı yanmasın diye böyle forumlarda hep yazıcam... bunlara müstehak... böylede düşman kazanıyorlar işte...
  • driver_rb26dett D kullanıcısına yanıt
    merhaba
    bende metronet mağduruyum sözleşme sürem doldu kapattırmak için fax çektim e-mail gönderdim ve hergün aradığımda sizi arayacaklar efendim diyorlar hala aramadılar benim yapabileceğim başka bir şey varmı lütfen bi yardımcı olun her gün arıyorum yok halen kapattıramadım @driver_rb26dett @driver_rb26dett
  • Konu ile ilgili son zamanlarda 49 tl ye kullandığımız internetin 99 tl ye çıkarılması ile metronet(superonline) bütün müşterilerini superonline'a kaydırmaya çalışıyor.Bende abonelik iptal dilekçemi verdim on gün oldu henüz bir gelişme yok maili tekrar göndermemi istediler tekrar gönderdiğimde metronet mail kutusunun dolu olduğu ile ilgli uyarı geldi.Konu ile ilgili olarak artık hakkımı yasal yollardan takip etmek istiyorum yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim.
  • Aynı durum benim de başıma geldi. Verdikleri e-posta adresi çalışmıyor. 14 gün önce e-posta gönderdim. Onlara ulaşmadı ama yalan konuşarak, o hatayı dikkate almayın, bize ulaşıyor diyorlar. Daha sonra tekrar aradım, yine e-posta istiyorlar, gönderdiğiniz ulaşmamış diyorlar. Faks no.su istiyorum, faksımız bozuk diyorlar. İletişim hizmeti verdiğini iddia eden bir firmanın faksı bozuk! Açıkça dalga geçiyorlar. Adamlar aboneliğimi resmen keyfi olarak iptal etmiyor. Hem de taahhütüm falan da yok. Ben de BTK'ya yazılı olarak bildirdim, bakalım sonuç ne olacak.

Şimdi bu adamlar birkaç ay sonra siteye altyapı yapar da (yapılıyor diye bilgi aldım), fiber internet için satışa başlarlarsa, benim (ve benzeri durumda olanların) abone olacağını mı düşünüyorlar acaba? Eğer öyle ise, çok iyimserlermiş.

Dertleri, Metronet abonelerini Superonline'ın tarih öncesi 8 Mbit ADSL hizmetine abone yapmak. Tabi, ben de öyle düşünüyordum zaten.

https://tuketici.btk.gov.tr/sikayetyaz/

linkinden şikayet yazabilirsiniz. Ama önce ücretsiz bir üyelik açmanız gerekiyor. Şikayet edilecek firma olarak Superonline'ı seçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 10 Eylül 2014; 15:47:55 >

• Arkadaşlar ben de aynı durumdan mağdurum 23 temmuzdan beri uğraşıyorum metronet denen ... üyeliğimi iptal ettirmek için hep oyalama taktiği sanırım 1 ekimden sonra superonline otomatik geçiş yapacaklar ve 79 lira exra fatura çıkaracaklar nasıl yaparım dava etmeyi düşünüyorum yatdımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: marvellousant07

Arkadaşlar ben de aynı durumdan mağdurum 23 temmuzdan beri uğraşıyorum metronet denen ... üyeliğimi iptal ettirmek için hep oyalama taktiği sanırım 1 ekimden sonra superonline otomatik geçiş yapacaklar ve 79 lira exra fatura çıkaracaklar nasıl yaparım dava etmeyi düşünüyorum yatdımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden ..

ne kadar iletişim kanalı varsa yazın.Özellikle twitter metion yapın sürekli. Telefonda sürekli taciz edin btk şikayet edin. paşa paşa iptal ediyolar. resmen dalga geçiyor adamlar.

Ben metronet iptal edip özellikle gidip süppperrrronsizedan abone olup denedim onu bile bağlayamadılar.

Müşteri hizmetlerini arayınca internetimiz yok bilgilerinize ulaşamıyoruz diyen dünya üzerindeki tek internet servis sağlayıcısıdır heralde.

Konuları bölük bölük yazıyorum paranoyak ettiler zaten. Btk ya onca şikayet yazmama rağmen gelen cevap akıllara zarar

T.C. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu aracılığıyla yapmış olduğunuz başvurunuzda Şirketimiz aleyhine olan şikayetlerinizi iletmektesiniz.
    Şikayetinize istinaden Şirketimizce yapılan inceleme neticesinde şikayete konu aboneliğinizin talebiniz doğrultusunda ......2014 tarihinde iptali sağlanmış olup ve kullanım bulunmayan döneme ilişkin herhangi bir faturalandırma yapılmadığının tespit edildiği hususunu bilgilerinize sunarız.
    Saygılarımızla
    SUPERONLİNE İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.