Şimdi Ara

Mevcut abonelere 100 güldüren kampanya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
3
Favori
10.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanya detayında hem "en az 23 aydır müşteri olanlar" diyor hem de "Kablonet hizmeti ile ilgili bir kampanyadan faydalanan müşteriler bu kampanyadan faydalanamayacaklardır" diyor. 23 aydır abone olup da herhangi bir kampanyadan yararlanmayan var mıdır acaba?

Ben şu anda "50 Mbps 250 GB Kotalı" pakete aylık 94 TL ödüyorum. Bu tarifeye geçenler ise 100 Mbps hıza, 76 TL verecekler, üstelik kotasız.

Ben şimdi bu tarifeye geçiş yapamayacak mıyım? Ortada büyük bir adaletsizlik yok mu?
  • lazzaro L kullanıcısına yanıt
    Benim hemen hemen son 6 aydır taahhüt durumum yoktu, bitti ve bilinçli olarak yenilemedim bugünleri bekleyerek. 25 mbit 50 gb akn li eko sınırsız ve temel paket e taahhütsüz 70 tl ödüyordum, şu an Teledünya' nın fiyatı da arttı, fatura bu tarifenin fiyatına denk gelecek. 23 ay ve kampanya kastı; 23 aydır taahhütsüz kullanım değil, 23 aydır firmadan hizmet alıyor şartını taşımak.

Yalnız sizin durumunuzda; ödediğiniz ücret, bu paketin ücretinden yüksek olduğu için geçmenize muhtemelen onay vermeyeceklerdir. Yine de çağrı merkezi ile görüşmenizde fayda var elbette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneskaanb

mevcut müşterilere 76 liradan veriyor 100mbps akıllı sınırsız.
    https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,627,mevcut-musterilere-ozel-br-100-unuzu-gulduren-kampanyasi
    Diğer paketlere oranla çok iyi mevcut aboneler için,teşekkürler.
  • Şu pakette teledünya üst paket yerine temel paket versler ve altın sinema paketini de çıkartsalar ve bunların fiyatını düşseler efsane tarife olurdu aslında. sonuçta üst-temel paket farkı ve altın sinema paketi 35 lira yapıyor toplamda. 76 liradan 35 yerine 20 lira düşseler 56 liraya 100 mbit akıllı sınırsız + teledünya temel paket hiç fena olmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 2 Ocak 2019; 13:20:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yıllık müşteriyim. Mevcut tarifem 10 mbps eko sınırsız 75gb aknli internet. Modem kiralama ve conaxla beraber 60tl ödüyorum. 8.Ayda taahhütüm bitecek sizce şimdi arasam geçebilir miyim? Kiraladığım infinity modem bu hızı kaldıır mı çünkü bağlantı kopmaları yaşıyorum nedense bu modemde. bağlanacakken bağlanmıyor giden gelen işareti sönüyor telefonda
  • Gökbörüü G kullanıcısına yanıt
    hocam ben benzer bir tarifeye 35 lira ödüyorum. 10 mbit 15 GB AKN'li tarife (şimdi limitsiz 10 mbit oldu) + teledünya temel paket. modem ve conax benim. kira ödemiyorum. siz çok ödüyormuşsunuz. Taahhüdüm bittiğinde bile 50 lira ödeyeceğim. Halime şükredeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

hocam ben benzer bir tarifeye 35 lira ödüyorum. 10 mbit 15 GB AKN'li tarife (şimdi limitsiz 10 mbit oldu) + teledünya temel paket. modem ve conax benim. kira ödemiyorum. siz çok ödüyormuşsunuz. Taahhüdüm bittiğinde bile 50 lira ödeyeceğim. Halime şükredeyim.
    hocam conax taksitli bizde ne zaman bitecek taksidi tam olarak bilmiyorum. modem kiralama da 6 lira olması lazım.
    şimdi baktım da benim taahhüdüm bittiğinde 10 mbit sınırsız için 99 lira + 30 lira da temel paket için 129 lira isteyebilirler. taahhüt bitmeden başka bir kampanyaya zıplamak lazım.

• Mevcut abonelere 100 güldüren kampanya

Geçiş yaptım kampanyaya, hızım gece yarısından sonra artacak sanırım henüz bir değişiklik yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

şimdi baktım da benim taahhüdüm bittiğinde 10 mbit sınırsız için 99 lira + 30 lira da temel paket için 129 lira isteyebilirler. taahhüt bitmeden başka bir kampanyaya zıplamak lazım.
    Detaylarda 155 lira oluyor resmen tarife ya da ben yanlış anladım.

{Taahhüt süresi boyunca; 100 Mbps'ye kadar Akıllı Sınırsız Kablonet (11,01 TL) ve Analog KabloTV + KabloTV Üst Paket (39,99 TL) + Altın Sinema Paketi (24,99 TL) + tarifesi 75,99 TL olarak uygulanacaktır.}

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökbörüü -- 2 Ocak 2019; 18:56:32 >
  • Bu tarifede aksam 19'dan sonra 5 saatligine hiz 25 Mbps'ye mi dusuyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorky -- 2 Ocak 2019; 18:58:45 >
  • gorky G kullanıcısına yanıt
    Evet 5 saat boyunca 25 mbit, 19 saat boyunca 100 mbit.
    Aylık 75,99 TL ücreti.
  • 86TL'ye 50 Mbps AKN'liye gecmistim. Simdi sinirsiz oldu gerci. Hangisi daha avantajli bilemedim. Haftaici mesai saatlerinde pek evde bulunmuyorum.
  • gorky G kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız hız da gayet güzel, fiyat olarak daha düşük tarifeye geçirmedikleri için yapabilecek bir şey de yok zaten.
  • Türksat Kablo
    Mevcut Müşterilere Özel Hayatı Yakalayan Kampanyası | Kablo
    https://www.turksatkablo.com.tr/Tum-Kampanyalar,607,mevcut-musterilere-ozel-br-hayati-yakala-kampanyasi

Bu kampanyaya gore de 50 Mbps'ye kadar Akıllı Sınırsız (19 saat 50 Mbps, 5 saat 20Mbps) 66TL. Fiyat olarak bu da piyasaya gore baya uygun. Eski uyelere (asgari 23 ay) duyurulur. Sinema paketi altin yerine Vizioon, dolayisiyla full paketten 6 sinema kanali eksik. Bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorky

https://www.turksatkablo.com.tr/Tum-Kampanyalar,607,mevcut-musterilere-ozel-br-hayati-yakala-kampanyasi

Bu kampanyaya gore de 50 Mbps'ye kadar Akıllı Sınırsız (19 saat 50 Mbps, 5 saat 20Mbps) 66TL. Fiyat olarak bu da piyasaya gore baya uygun. Eski uyelere (asgari 23 ay) duyurulur. Sinema paketi altin yerine Vizioon, dolayisiyla full paketten 6 sinema kanali eksik. Bilginize.
    Uygun ama millete anlat tarifeyi kaldırtmak için kampanya başlatacaklar neredeyse. Kendi elleriyle kotalı paketlere atacaklar milleti :)

• quote:

Orijinalden alıntı: koalaxy

Geçiş yaptım kampanyaya, hızım gece yarısından sonra artacak sanırım henüz bir değişiklik yok.
    Ben de geçiş yaptım. 24 saat içerisinde geçiş olur dediler
  • Ben bu müşteri hizmetlerine anlam veremiyorum. Analog TV kullanıyorum mevcut müşterilere özel kampanyaya geçebilirsin diyor. Diğerini arıyorum geçemezsin diyor. Nedir bu işin aslı bilen birileri var mı acaba ?
  • Arkadaslar bu pakete gecmek mevcut taahhutumuzu etkiliyor mu? Yani mevcut taahhutu bozduk diye para oduyor muyuz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.