Şimdi Ara

Mevcut abonelere 100 güldüren kampanya (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
3
Favori
10.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: oguz298

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/136731872

su mesajdakileri uygulayabilir misiniz?

Alıntıları Göster
    Bu ayarları çok denedim hocam ya, bir kere 80 mb çıkıyor ondan sonraki testlerde 30-40 mb çıkıyor. Yani bir stabillik söz konusu olmuyor. Ekipten gelen abimiz de kablosuzda performans beklemeyin, dalgalanma olur elbet dedi. Şu an ölçüm yaptım 80 mb çıktı, bazen 3mb çıkıyor deliriyorum. Bu gün gelen abi de bu ayarları yapmaya çalıştı zaten modemim o ayarlardaydı :D Bu arada çok teşekkür ederim çözüm bulmaya çalıştığın için. Bu probleme bir çözüm bulsak gerçekten kablonet bizi çok çok idare eder

• quote:

Orijinalden alıntı: sefasef

Bu ayarları çok denedim hocam ya, bir kere 80 mb çıkıyor ondan sonraki testlerde 30-40 mb çıkıyor. Yani bir stabillik söz konusu olmuyor. Ekipten gelen abimiz de kablosuzda performans beklemeyin, dalgalanma olur elbet dedi. Şu an ölçüm yaptım 80 mb çıktı, bazen 3mb çıkıyor deliriyorum. Bu gün gelen abi de bu ayarları yapmaya çalıştı zaten modemim o ayarlardaydı :D Bu arada çok teşekkür ederim çözüm bulmaya çalıştığın için. Bu probleme bir çözüm bulsak gerçekten kablonet bizi çok çok idare eder

Alıntıları Göster
    bende de z4 modeli var. 40mhz ayari bile gorunmedigi icin asus rt-1200ac modelini almistim. bir sorun yaratmadi simdiye kadar. 5 ghz agdan 100mbite yakin hizlar alabiliyorum.

• Arkadaşlar bu pakete geçiş yapanlar yardımcı olabilir mi
    Müşteri hizmetleri bu kampanyadan 23 aydır hem tv hem internet kullananlar yararlanabilir dedi
    Benim şartlardan anladığım önemli olan müşterisi olman, ister sadece internet istersen tv kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: revilationer

Arkadaşlar bu pakete geçiş yapanlar yardımcı olabilir mi
    Müşteri hizmetleri bu kampanyadan 23 aydır hem tv hem internet kullananlar yararlanabilir dedi
    Benim şartlardan anladığım önemli olan müşterisi olman, ister sadece internet istersen tv kullan
    Türksat Kablo
    Mevcut Müşterilere Özel 100 Güldüren Kampanya | Kablo
    https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,660,mevcut-musterilere-ozel-br-100-gulduren-kampanya

kampanya detaylarinda 23 ay ibaresi mevcut.

• oguz298 kullanıcısına yanıt
    23 ay okey de hangi hizmeti 23 aydır kullandığımız önemli mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: revilationer

23 ay okey de hangi hizmeti 23 aydır kullandığımız önemli mi
    orasi biraz muamma gibi duruyor. musteri hizmetlerine sormanizda fayda var.
  • quote:

bende de z4 modeli var. 40mhz ayari bile gorunmedigi icin asus rt-1200ac modelini almistim. bir sorun yaratmadi simdiye kadar. 5 ghz agdan 100mbite yakin hizlar alabiliyorum.

Alıntıları Göster
    çok iyi ya peki oda değiştirince falan sinyal kaybı oluyor mu ? Yani yan odaya geçince hızlı internete hasret kalıyorum
  • Selam arkadaşlar, gemileri yakıp nerdeyse 15 yıllık superonline fiber üyeliğimi kapatıp bu tarifeye geçmeyi planlıyorum.
    94 tl ye gece 00.00 akşam 19.00 arası 100mbit kalan sürede de 25mbit baya işimi görüyor. Evde anne baba içinde kablonet üst paket ve evdeki sabit telefon hattını da kablonete geçirmek çok uygun gözüküyor.
    Şimdi bu modül muhabbeti için bizim tv'nin destekleyip desteklemediğini nasıl öğreniyoruz. Yaklaşık 5-6 yıllık bir samsung lcd tv var UE32ES5500WXTK.
    Birde modül takınca kanalları yine tv nin arkasındaki standart uydu girişinden mi alıyor? Şuan bizim çatıdaki uydu türksat bağlantısını alıyor bunun dışında birşeye ihtiyaç var mı? Baya cahilim bu konuda

Verdikleri modemin wifi performansı nasıl? Superonline'nın kendi huawei modemi wifi konusunda baya başarılı.

• Dark_Soul kullanıcısına yanıt
    TV'nin arkasında COAX girişi varsa sıkıntı olmaz. 2016'da aldığım modemin Wifi performansı çok kötüydü, şu an düzelttiler mi bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefasef

çok iyi ya peki oda değiştirince falan sinyal kaybı oluyor mu ? Yani yan odaya geçince hızlı internete hasret kalıyorum

Alıntıları Göster
    5ghzde ilk odada sorun olmuyor. sonrasinda sinyal zayifliyor normal olarak. 2.4ghz hatta 3. odaya kadar sorun olmuyor(tabi 5ghz kadar hizli olmuyor).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Soul

Selam arkadaşlar, gemileri yakıp nerdeyse 15 yıllık superonline fiber üyeliğimi kapatıp bu tarifeye geçmeyi planlıyorum.
    94 tl ye gece 00.00 akşam 19.00 arası 100mbit kalan sürede de 25mbit baya işimi görüyor. Evde anne baba içinde kablonet üst paket ve evdeki sabit telefon hattını da kablonete geçirmek çok uygun gözüküyor.
    Şimdi bu modül muhabbeti için bizim tv'nin destekleyip desteklemediğini nasıl öğreniyoruz. Yaklaşık 5-6 yıllık bir samsung lcd tv var UE32ES5500WXTK.
    Birde modül takınca kanalları yine tv nin arkasındaki standart uydu girişinden mi alıyor? Şuan bizim çatıdaki uydu türksat bağlantısını alıyor bunun dışında birşeye ihtiyaç var mı? Baya cahilim bu konuda

Verdikleri modemin wifi performansı nasıl? Superonline'nın kendi huawei modemi wifi konusunda baya başarılı.
    coax kabloyu direkt yeni tvlere takarsaniz karincali bir goruntu olur ve o analog kablotv diye gecer(tum kanallar yok analog kablotvde). asil kablotv icin kutu kiraliyorsunuz(veya satin aliyorsunuz). hdmi uzerinden televizyona bagliyorsunuz.

uydu muhabbetini anlamadim, hatlar benim bildigim kadariyla kabloyla geliyor. uydu falan olmamali.

• Haaa cahillik işte , ben direk digitürk gibi uydudan gelen kablo ile çalışıyor zannediyordum. Apartmandaki kablotv kutusundan gelen kablo ile görüntüyü alıyormuşuz sanırım.
    İnternet içinde ikinci bir kablo gelip onu da modeme mi bağlıyorlar o nasıl oluyor?
  • quote:

coax kabloyu direkt yeni tvlere takarsaniz karincali bir goruntu olur ve o analog kablotv diye gecer(tum kanallar yok analog kablotvde). asil kablotv icin kutu kiraliyorsunuz(veya satin aliyorsunuz). hdmi uzerinden televizyona bagliyorsunuz.

uydu muhabbetini anlamadim, hatlar benim bildigim kadariyla kabloyla geliyor. uydu falan olmamali.

Alıntıları Göster
    Arkadaş Conax modül CI kartını takmaktan bahsediyor hocam. Bence de TV modeline göre nimet veya ızdırap olmak gibi iki ihtimali barındırsa da Conax daha mantıklı. Kutuda ek kumanda, 4K desteğinin olmayışı, koyacak yer ve arıza gibi sorunlar ortaya çıkabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 13 Nisan 2020; 22:45:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Soul

Haaa cahillik işte , ben direk digitürk gibi uydudan gelen kablo ile çalışıyor zannediyordum. Apartmandaki kablotv kutusundan gelen kablo ile görüntüyü alıyormuşuz sanırım.
    İnternet içinde ikinci bir kablo gelip onu da modeme mi bağlıyorlar o nasıl oluyor?
    Tek kablo geliyor normalde. Splitter ile modem ve TV'lere ayrılıyor. Hem sayısal hem analog sinyal taşıyabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Arkadaş Conax modül CI kartını takmaktan bahsediyor hocam. Bence de TV modeline göre nimet veya ızdırap olmak gibi iki ihtimali barındırsa da Conax daha mantıklı. Kutuda ek kumanda, 4K desteğinin olmayışı, koyacak yer ve arıza gibi sorunlar ortaya çıkabiliyor.

Alıntıları Göster
    evet o modulu gormemistim hic
  • Teşekkürler arkadaşlar aydınlandım.
    Bu arada modül yerine direk hd kutu da alabiliyormuşuz bu tarife ile birlikte.
  • Hiç değilse 50 mbite düşse iyi olurdu.
  • Arkadaslar Bu paketi yaklasık 6 aydır kullanıyorum.
    2 yıldır da müşterisiyim..

Şu aralar sistemlerde problem var.
    Sinyal dalgalanması oluyor.
    Ama paket gayet iyi Smart TV de ve konsolda kabloyla kullanıyorum resmen uçak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.