Şimdi Ara

Mevcut sisteme yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2010un sonlarına doğru topladığım sistem hakkında oc için yardım alacaktım. Pc yi 3ds Çizim ve Render için ağırlıklı kullanıyorum. Uygun fiyatlarla yapılacak değişikliklerede açığım.

SiSTEM

Intel Core i7 960 soket 1366 3.2 GHz 8MB Cache 45nm İşlemci

X58A- UDR3R İntel X58 / ICH10R soket 1366 DDR3 2200Mhz (o/c) GIGABYTE anakart

HD590 GDDR5 2 GB 512Bit (256x2) ATI DX11 GIGABYTE ekrankartı

2 x 4 GB (2 x 2GB) Hyperx T1 DDR3 2333mhz CL9 XMP çift kallı Bellek KINGSTON (KHX2333c9d3T1K/4GB)

ABSOLUTE POWER 1000W MODULER KABLOLU GÜÇ KAYNAĞI

CNP510X EXTREME AMD/INTEL İŞLEMCİ SOĞUTUCU ZALMAN ( CNP510X EXTREEM)

VL200K1W2Z THERMALTAKE FULL TOWER KASA

Win 7 64bit işletim sistemi wİN 8 e geçiş yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiR-HoT -- 25 Ocak 2015; 23:20:21 >

• SiR-HoT S kullanıcısına yanıt
    Güncel
  • Merhaba,

Tam olarak ne için yardım istiyorsunuz? Eğer OC için ise Google size bu konu için fazlasıyla yardımcı olacaktır.

Parça değişimi için uygun bütçe derseniz bu kasada değiştirebileceğiniz tek parça RAM'leriniz olur. Onun dışındaki parçalara el uzatmak size en aşağı 1.000 liralık bir masraf açacaktır.

W7 şimdilik işinizi görür, yakında 10 çıkacak ve ilk 1 sene geçiş ücretsiz olacak. Eğer hoşunuza giderse sonrası için düşünebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punkerland -- 26 Ocak 2015; 13:51:28 >
  • OC için yardım yada kafama takılan sorulara cevap gibi düşünelim. OC yaptıktan sonra render alırken test edilenden daha fazla kasma yaşandığı için pc de kapanmalar olduğunu duydum. Bu testin güveniilirliği bir render alırkanki kadar zorlayıcımı ? daha güvenilir bir OC aşaması varmıdır ?

Ram takviyesi yapmak mı yoksa yeni ram mi tercih etmeliyim ? Takviye için ram seçimimde nelere dikkat etmeliyim

Teşekkürler;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiR-HoT -- 26 Ocak 2015; 22:25:53 >
  • Hocam konunu sistem tavsiyeleri bölümüne açarsan daha iyi yardımcı olurlar.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_475/tt.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.