ultimate team deki baglanti sorunu icin ea forumda 2 hafta sonra! yeni bir oneri yayınladi beyler. ana sayfadaki bug status bolumu buraya yonlendiriyor ve basit bir internet kullanıcısının kesinlikle anlayamayacagi turden bir islem yapmamızı istiyor.http://support.ea.com/app/answers/detail/a_id/1138/~/troubleshooting-connection-issues-with-ea-sports-online-games su link de bulunan programı indirip bi kac islem yaptırdı ve sonuclarımı bu islerden cakan arkadaslara gostermek istiyorum:
ben macların sonunda atılma sebebimin su %100 loss olan 3 host a baglıyorum ancak dedigim gibi hostun kelime anlamını dahi bilmem. bu kadar insani boylesine teknik mevzularla ugrastırmalarına diyecek hic birsey bulamıyorum. lutfen yardım edin.
arkadaslar sızden rıcam okuyorsunuz benım gıbı bılgınız yok belkı oyuzden yazmıyorsunuz en azından bılmıyorum yazında bu ıslerı bılen bırının gorme ıhtımalı artsın
host demek evsahibi demek
anladigim kadariyla ping degerlerin cok yuksek bundan dolayi kopmalar oluyor
%100 loss da belli ki serverdan koptugun anlamini gosteriyor.
belki o hostlarda sorun vardir diye dusunuyorum ama baska bir seylerde olabilir emin degilim sonucta her sey olabilir
ama buyuk ihitmal internetnden dolayi kaynaklaniyo olabilir bu yuzden ttnete sevgilerini ilet
quote:
Orijinalden alıntı: Wingsaber
host demek evsahibi demek
anladigim kadariyla ping degerlerin cok yuksek bundan dolayi kopmalar oluyor
%100 loss da belli ki serverdan koptugun anlamini gosteriyor.
belki o hostlarda sorun vardir diye dusunuyorum ama baska bir seylerde olabilir emin degilim sonucta her sey olabilir
ama buyuk ihitmal internetnden dolayi kaynaklaniyo olabilir bu yuzden ttnete sevgilerini ilet
cevap ıcın tesekkurler ancak uydunet kullanıcısıyım ve tesekkurlerımı ıletecek muhatab bıle bulamıyorum acıkcası nat type dan bıle habersızler
host ev sahibi demekse hostes ne demek ?
Bende bağlantı sorunları yok ama aynı 3 serverla bende %100 loss oluyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Alper1907
aynı adressler yuzde yuz loss olmasına ragmen ultimate team macı sonunda serverdan da dusmuyosun yanı hocam, dogru mu? kablonet mı kullanıyorsunuz yoksa ttnet mı
aynı adressler yuzde yuz loss olmasına ragmen ultimate team macı sonunda serverdan da dusmuyosun yanı hocam, dogru mu? kablonet mı kullanıyorsunuz yoksa ttnet mı
Evet doğru aynı adresler %100 loss ve maç sonu serverdan düşmüyorum. Pingim senden baya az ama. Max. 150 ping min. 20. Bu arada ttnet kullanıyorum.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: evren.eroglu
quote:
Evet doğru aynı adresler %100 loss ve maç sonu serverdan düşmüyorum. Pingim senden baya az ama. Max. 150 ping min. 20. Bu arada ttnet kullanıyorum.
su 3 haftadır denemedigim sey kalmadi dostum kafayi yiyecegim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme