Şimdi Ara

Mevzun Durumda Olup, Yüksek Öğretimde Okuyan Vatandaş için Bir Yardım Hele

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar forum sitelerinin karmaşa durumunu hiç sevmiyorum işte.

Gelelim olaya.

Ön lisans mevzunuyum. Ve şu anda AÖF'de 3.sınıfta okumaktayım.
    Benim şu durumda Başvuru formundaki "Öğrenim Bilgileri" kısmını nasıl doldurmak gerekiyor ?

Başvuruyu nedendir bilmiyorum ama internetten yapamıyorum. Lisenin birine gidecez mecburen. Giderken şu anda okudugum üniversiteye ilişkin öğrenci belgesi mi götürmeliyim, Yoksa Önlisans diplomamı mı götüreyim.

Bi yardımcı olursanız çok minnettar olurum.

• 2sinide götürme öğrenim bilgileri lise bilgileriyle alakalı, başvuru kılavuzunda lise diplomasıyla gidin diyor ama diplomasızda oluyor galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: β

2sinide götürme öğrenim bilgileri lise bilgileriyle alakalı, başvuru kılavuzunda lise diplomasıyla gidin diyor ama diplomasızda oluyor galiba.

O olmaz işte. Kitapçıkta yüksek öğretimde okuyan kişiler için seçenek mevcut.
    Çok yanlıs bilgi veriyorsunuz.
  • Ben şuan hali hazırda bi üniversite de okumaktayım.Diplomamı götürüp başvuru mu yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP EMRE

Ben şuan hali hazırda bi üniversite de okumaktayım.Diplomamı götürüp başvuru mu yaptım.

Aynı durumda mıyız tamamen. ?
  • Mevzu mu var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gitaryolcusu

quote:

Orijinalden alıntı: β

2sinide götürme öğrenim bilgileri lise bilgileriyle alakalı, başvuru kılavuzunda lise diplomasıyla gidin diyor ama diplomasızda oluyor galiba.

O olmaz işte. Kitapçıkta yüksek öğretimde okuyan kişiler için seçenek mevcut.
    Çok yanlıs bilgi veriyorsunuz.

arkadaşım öğrenim bilgileri liseyle alakalıdır ister önlisans oku ister doktora yap yine ösys kayıt olurken lise bilgilerini kullanırsın.
    sadece formda 11. maddede şuan ki durumunu soran bir madde vardır sen şuan bir programa kayıtlı olduğun için bir yükseköğretim programına kayıtlıyım dersin.
    hem bilmeyip burada soru soruyorsunuz hem de verdiğimiz cevaba çok yanlış bilgi verdiğimi söyleyip olmaz diyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rotarian

Mevzu mu var?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.