Merhaba sevgili dostlar. Ben bugün bir mey aldım erik ağacından 31 cm boyutunda yeni başlayanların bunu aldığını söylediler. Ben daha önce hiç çalmadım böyle bir alet ve bu müzik aletinin sesi beni çok derinden etkilediği için almaya karar verdim. Şimdi ben bu aleti nasıl kullanacağım ? Kamışını ıslatmam gerekli ağzımda ve üflemeliyim fakat ne kadar ıslanmalı kamış nasıl üflemeliyim yardımcı olursanız bu konuda sevinirim. Teşekkürler şimdiden herkese.
öncelikle kaça aldınızı bu konularda belediyelein kurslarıı oluyor araştırırsanız makul fiyatlarda eğitim alabilirsiniz diğer konudada youtubeda falan videolu bulunur diye düşünüyorum pek bilgim yok kullanımıyla ilgili ama bende düşünüyorum açıkçası başlamayı burada bir mekan var adam hem satıyor hem kursunu veriyor belediyeninde katkısıyla 2tarafta kazançlı çıkıyor
2014ygslysşampiyonu
kullanıcısına yanıt
Youtube da eğitim videosu hiç yok, varsa da o kadar aramama rağmen ben bulamadım. Ben meye 60 kamışına da 20 toplam 80 lira verdim. Erik ağacından cura mı orta mı ana mey mi bilmiyorum ama dediğim gibi 31 cm civarında boyu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme