Şimdi Ara

Biri bana free shop nedir ne değildir anlatabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
24.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Free Shop Nedir?

Free shop, gümrüksüz satış yapılan mağazalardır. Genellikle havaalanları, limanlar ve sınır bölgelerinde bulunurlar. Bu mağazalarda; alkol, tütün ürünleri, parfüm, kozmetik ve lüks ürünler gibi çeşitli ürünler gümrük vergileri ve vergilerden muaf olarak satılır.

Free shoplarda alışveriş yapmak, özellikle yurtdışına seyahat ederken avantajlı olabilir. Gümrük vergileri ve vergiler genellikle ürün fiyatlarına dahil olduğundan, bu mağazalarda aynı ürünleri daha uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Ancak, free shoplarda alışveriş yaparken bazı sınırlamalar ve kurallar olduğunu unutmamak gerekir. Ülkeler, free shoplarda satın alınabilecek ürün miktarı ve türleri konusunda farklı düzenlemeler uygular. Ayrıca, bazı ürünler gümrüksüz satıştan muaf olmayabilir.

Yurtdışına seyahat etmeden önce ülkenin gümrük yönetmeliklerini kontrol etmenizi ve free shoplarda alışveriş yaparken ne kadar ürün satın alabileceğinizi öğrenmenizi öneririz. Bu sayede, hem avantajlı fiyatlarla alışveriş yapabilir hem de gümrük sorunlarıyla karşılaşmaktan kaçınabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Havaalanlarında Yurt dışından ülkeye dönen bi insanın ucakdan indigi anda ülke sınırına girmeden vergisiz olarak içki sigara cikolata tarzı şeyler alabilecegi yerdir. ( Türkçem kötüse kusura bakma)
  • köylerde yok şehirlerin hava alanlarında olur ondan seni pek alakadar etmiyo
  • Sadece uçak biletin varsa girişte veya çıkışta girebildiğin uluslararası ve hiçbir ulusa bağlı olmayan serbest bölgedeki pazar alanı. Bu yüzden oradan alınan içki sigara vesaire teknoloji ve benzeri aletlerde devlete vergi vermezsiniz. Ucuza gelir.
  • Arkadaşların söylediklerine ek olarak sınır kapılarında da var Free Shop'lardan. Ayrıca alabileceğiniz ürün miktarı sınırlıdır: 5 karton sigara gibi.
  • O zaman 50 kişi gidicen.250 karton sigara.kara borsada satarsın.
  • Merhaba.

Free Shop bakkal,manav,kasap değildir.

Ama;

Tam olarak nedir onu ben de bilmiyorum.

İyi geceler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lanetlispyder98

O zaman 50 kişi gidicen.250 karton sigara.kara borsada satarsın.

Öyle olmuyor işte. Zararına almak istiyorlar senden. Sen 1 lira vermişindir 2 liradan satmaya çalışırsın adam hadi lan ordan 50 kuruşa almışındır der. ver 1 liradan alayım der. vermezsen bu sefer gider bakkaldan 3 liraya alır ama gelip senden 2 liraya almaz. hikayesi var da anlatamam şimdi hiç. insan mal.
  • Freeshopta Tanıdığı Olan Var mı ? Bide Absinth i Kaça Bulurum Oradan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deveyehendekatlatanadam

Freeshopta Tanıdığı Olan Var mı ? Bide Absinth i Kaça Bulurum Oradan ?

Adamı çizerler free shoptan kafana göre ürün satamazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dil Mühendisi

quote:

Freeshopta Tanıdığı Olan Var mı ? Bide Absinth i Kaça Bulurum Oradan ?

Adamı çizerler free shoptan kafana göre ürün satamazlar

Yav Deneyek Bi Şansımızı :D
  • Bu Arada Ben Sordum Absinth Kırmızı 70lik %70 Alkol 150 Liramış İzmir Alsancakta Bi Fırışopta
  • quote:

Bu Arada Ben Sordum Absinth Kırmızı 70lik %70 Alkol 150 Liramış İzmir Alsancakta Bi Fırışopta

Hortlatmak olacak ama bir araştırma yapıyordum dayanamadı :))

150 liraya absint olmaz(olsa dahi türk lirası karşılığı daha fazladır ki freeshoplarda Türkiyedekilerinde 68-72 arasıdır), freeshop malıdır ama normal tekel bayiinde satılıyordur.
  • Aynen Aynen. Dükkanın Adı Freeshop Gerçekte Bildiğin Tekelmiş Yani :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.