Şimdi Ara

mezun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dershaneye gitmeden derece yapılarbilir mi?bu 2. mezun senem olacak ve dershaneye gitmek istemiyorum evde kendim düzgün bir şekilde programımı hazırlayıp çalışabiliyorum ama psikolojik nedenlerden dolayı bir yere kadar çalışabildim bu nedenle ilk mezun senem çöp oldu derece dediğim hedefim ilk 7k tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Knj bu yıl çalışmana engel olan şeyler gelecek yıl da engel olmayacak mı bu soru çok önemli bence. Ben de mezuna kaldım ve benim de 1 yılım çöp oldu bu yıl kesin gidicem bi yere çünkü 10 yıl da mezuna kalsam bu evde bi şey yapamam ve ayrıca mezuna kalırken ekonomik durumun nasıl cebine para koyacak, eksiğin var mı diye soracak duyarlı bi ailen var mı mesela veya bunaldığın zamanlarda birlikte dışarı gidecek arkadaşın var mı bunlara cevabın yok ise ve bu yıl olanlar seneye de olacaksa mezuna kalmak pek mantıklı değil sonuçta yaşlanıyoruz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şimdi şöyle bu sene engel olan şey seneye biraz etki edebilir ama istikrarımı ve psikolojimi bozucak şekilde değil ve bana kalsa dersaneye gitmek biraz mantıklı ama ailemin hem dersaneye hem de kitaplara para vermesini istemiyorum çünkü içimde çok büyük bir vicdan azabı var onun için bunu kendim tek başıma evde halletmek istiyorum aynı zamanda dersane ortam açısından kafa dağıtma açısından da mantıklı ama ben kendi başıma kafamı dağıtabildiğimi düşünüyorum çünkü bu sene bu durumu yaşadığım için az buz alıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam karar senin ama cidden mezuna kalmak herkesin ne maddi ne de psikolojik olarak kaldırabileceği bi şey değil ben 1 senemi daha belirsizlik ve sefalet içinde aile evinde geçiremem

• haklısın bakalım ya bilmiyorum bende şuan belirsizlik içindeyim sadece düşünüyorum... nolcak bilmiyorum yorumun için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satanic.Universall -- 1 Haziran 2022; 23:29:48 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • netlerin ne durumda ona gore tavsiye verirler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nedengerekli kullanıcısına yanıt
    tyt netleri 60 küsür ama adam gibi çalışmadığım için yaklaşık 3 aydır baya bi düşmüşümdür ayt 0 yani hiç çalışmadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mezun
    7 ay önce açıldı
    Mezun senesi dershane
    geçen yıl önce açıldı
    MEZUN SENESİNDE DERSHANE
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.