< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Mezun
-
-
netler nasil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tyt 50 civarlarında. Ayt sayısal 10-20 civarlarında.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben olsam full ayt branş çözüp hem soru tipi görürdüm hemde sorular üzerinden konuları öğrenirdim
Yayın olarak önerileriniz var mıdır? Elimde Bilgi Sarmal ve 3D Fen, Orijinal ve 3D Matematik var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CarryExe -- 26 Mayıs 2024; 9:52:54 >
netlerine göre mattan ens ve acilin ilacı geliştirici olabilir orjinal ve 3 zor gelebilir konu eksiğin var hocam fenden de 345 bilgi sarmal soru üzerinden konu çalışmana yardımcı olur diye düşünüyorum
Teşekkür ederim
konu anlamında eksiklerin varsa özellikle ayt matematikte konuları özümsedikten sonra çıkmış soruları çözmeye çalış
-
Eksiklerim bir hayli fazla. Nerden başlayacağımı tam olarak bilemiyorum. Konu eksiklerimi tamamlayabileceğim kitap, youtube kanalı vb. önerilerinize açığım.
matematik birikim li bir ders yani konularda iç içe geçmiş bilgiler isteniyor bunda dolayı temel olarak bence üslü köklü mutlak çarpanlar bunlarla başlaman gerekli ayt tarafında özellikle fonksiyon konusuna ağırlık vermen gerekli
kanal olarak eyüp b hocanın anlatımı gayet iyidir özellikle yorum kısımlarını çok dikkatli dinle bunlar sana çok şey katar kitap olarakta 3d iyidir
-
Dediğiniz gibi Eyüp B ve 3D ile senenin başından beri ilerliyordum fakat bazı olumsuz durumlar olduğu için tam manasıyla iyi bir ilerleme kaydedemedim. Bir sene daha rahat bir şekilde çalışarak yapabileceğime inanıyorum.
planlı şekilde çalışırsan yaparsın hocam
-
Aslında planlı bir şekilde çalışmak için koçluk sistemlerine yönelmeyi düşünüyordum ama onların da pek gerekli bir şey olmadığını anlamam uzun sürmedi. Bir deneme kulübü üyeliği ve evde planlı bir çalışma ile hallederim sanırım.
hocam ben matematik öğretmeniyim benim açtığım konuya bakarsan seneye mezunlar için bi çalışma içinde olmak istiyorum sebebi şu whatsapta kuracağımız grup ile orada çok iyi bi soru havuzu oluşacak ve bu size hem tekrar hemde gelişim açısından fayda sağlar aynı zamanda discordda muhabbet yayınları açmayı düşünüyorum bunlarlada özellikle kurs merkezine gitmeyi düşünmeyen arkadaşlara iyi bir arkadaş ortamı oluşturmayı düşünüyorum. bunlar sınav senesinde sizi yukarı taşıyacak ve hatalarınızı görmede faydalı olacaktır
-
Sağolun hocam. Benim içinde iyi olabilir öyle bir ortam. Oturduğum yer dolayısıyla pek ders ile alakalı bir etkinlik olmadığından dolayı bu tarz etkinliklere uygun olursa katılım sağlamaya çalışıyorum.
ben 12de düzgün çalışmıştım netlerim de iyiydi ama sınav anında iyi yönetemedim mezuna kaldım
konuları falan bitirmiş olmama rağmen yazın bana da diyenler vardı kazanamazsın ıvır zıvır diye
mezunda da çalışamadığım zamanlar oldu hastaydım deprem vs nitekim kazandım istedigim bolumu
sen mezuna kalmayacakmış gibi çalış mümkün mertebe deneme çöz tekrar yap son güne kadar
yazın biraz mola ver eylülde başlarsın güzelce planlayıp
iyi çalışmalar
-
Teşekkür ederim. Branş deneme çözümleri yapıyorum ama şu anda okul sınavlarım olduğu için mecburen onlara çalışıyorum. Maalesef okulum normal okul sınavlarına üniversite sınavından fazla önem verdiği için kalma tehlikesiyle geçiyor günlerim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X