Şimdi Ara

Lisans mezunu işsizim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık ne yapacam hiç bilmiyorum mezun olalı 2 sene oldu askerliğimide yaptım varmı benim durumumda olan  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Devlet olmuyorsa özelde çalışmak lazım
    Artık bu devirde iş seçme lüksü kalmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten hep şansımı özelde denemiştim 1 kere polisliğe girdim mülakatta elendim bu sene bi kez daha deniyecem başka çarem yok

• enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

Çarşamba günü spor mülakatı var ben de gireceğim sen hangi şehirde giriyorsun hocam?

• VeryImportantPerson16 kullanıcısına yanıt

İstanbulda siz

• Durumlar zor, ülke de zor. Her yola bakılmalı, her şansa bakılmalı, tabii imkanlar azalıyor bir bir, uğraşıyoruz, uğraşacağız Türkiye'de. Allah herkesin yardımcısı olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Ben 4 kere denedim sozlude elenince bıraktım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "lisans mezunu" olman seni diğerlerinden ayırmıyor hatta yeni mezun olmandan dolayı vasıfsız yapıyor. muhtemelen iyi bir üniversitenin iyi bir bölümünden mezun değilsin ki kendine lisans mezunu diyip sanki "bak üniversiteliyim iş ayağıma gelmeli" izlenimi vermişsin.

• avcılarınavcısı kullanıcısına yanıt

Öyle bişey ima etmedim ama vasıfsız olmadığımı düşünüyorum staj tecrübelerim ve program bilgimde var kendi alanımda sertifikalarımda var sadece fikir almaya çalışıyorum ne yapabileceğimle ilgili

• 4 kere sözlüden mi elendiniz

1 spor 3 sözlü

• Lisans mezunu musunuz hocam benimde gerçekten gram isteğim yok polislik için ama işsizlikten çaresizlikten deniyorum

Bursa hocam. Hayırlısı olsun hepimiz için 2.kez deniyorum ve belki de son kez olabilir inşallah bu sefer olur.

• Diploma için okumuşsun. Ve bunu da haketmişsin.

Aksi halde bölümünü yazardın başlığa

Ve hatta iş imkanlarını araştırırdın tercihen önce.

İnsana emeğinden başkası yoktur. Diploma alınca iş bitmiyor. Emek harca bir şeyler üret

• mikail13 kullanıcısına yanıt

Dalga geçen olacağı için yazmadım bölümü diploma için okuduğumu nerden çıkarttınız

Ya babadan zengin velettir yada Türkiyede yaşamıyordur hocam takma sen onları. Hayat senin benim gibi insanları yıpratır onları değil. Aynı senin durumundaydım geçen ay artık kimin ne dediği veya maaş umrumda değil diyip alt seviye bi işe girdim çalışıyorum. Maksat zaman geçsin deneyim olsun ama asgari ücrete haftasonu dahil günde 10 saat mesaili çalışmakta koymuyor değil. Napalım sağda solda tanıdığımız yok ya kaderimiz çekiyoruz.

• oKsyqeN kullanıcısına yanıt

Nerede çalışıyorsunuz

Yazılımcıyım, benim türkiyede reddedilmediğim şirket kalmadı hocam. Bende şimdi bi yerel reklam ajansına girdim çalışıyorum. Bizim sektör komple remote hibrit ama ben sabahın 8 inde kalkıp haftanın 6 günü, günde 10 saat amele gibi çalışıyorum. Hala iş başvurularım devam ediyor. Artık bi şirket olurda beni kabul ederse oraya geçiş yaparım ama tanıdık yoksa çok zor. Evde oturmaklada bişey olunmuyor malesef çile çekicez.

• hangi bolumden mezun oldun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.