Bildirim
Mezun DENEM SINAVI BULMA SORUNU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Tamamen sacmalik Git piyasadaki bütün denemeleri al çöz nedir bu dershane denemelerinin sevdası anlamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam sıralamasını görmek istiyor..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sıralamayı görünce ne olacak allah için aa çok kötüymüş sıralamam daha çok mu çalısayım diyecek tamamen sacmalık kendi konu eksiklerini kapatıp çalışması lazım insanın kendiyle yarışması gerekir piyasadaki denemeler o gireceği denemelerden daha kaliteli -
quote:
Orijinalden alıntı: LaMariposa
Adam sıralamasını görmek istiyor..
demek sıralamasını görmek istiyor hmmmm dershanede ki sınava 10 bin giriyo max . ygs ye 2 milyon giriyo , eminim cok dogru bir sıralama görür , ama dershane de olunan denemeye daha çok konsantre olundugu doğrudur , biraz zorlarsanız evde de aynı durumu yaşarsınız -
Geçen sene 1800 kişide 70. Falan olurdum tm 1 sınıftaydım son sınavla ucu ucuna bizim sınıfa gelen bi kız vardı 110 120. Falan olurdu ben ygs de 170 bin oldum o kız 30bin
Demem oki sıralamaya falan bakma sınav o ana bakıyor tr geneli denemeler onlara gir fem in denemeleri çoğu dershane denemesinden daha kaliteli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapma şöyle şeyler, kendimden korkuyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X