< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AceİsBack -- 8 Aralık 2017; 19:35:45 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AceİsBack -- 8 Aralık 2017; 19:35:45 > |
Bu arada arkadaşlar küçük bir anımdan da bahsedeyim.
YGS'ye yaklaştığımız zamanlarda her şey çok güzeldi denemelerim baya güzeldi. Açıkcası ilk 10k'ya kesin gözüyle bakıyordum. (Denemelere göre 5k ya falan giriyordum diyebilirim.) Sınav günü geldi çattı. Sınava girdim matematikten başladım. İlk 20 soruyu çok rahat bir şekilde çözdüm. Sonra problemler kısmına geldiğimde bir anda tüm moralim yerle bir oldu. Yapamadım. Telaşa girdim, bir matematiğe bir Türkçeye atlamaya saçma sapan çözmeye başladım. Sınav bittiğinde çok fazla üzüldüm çünkü çok kötü geçmişti. Eve gittim ailemin yüzüne bakmadan yatağa yattım. Bir kaç saat yatakta öyle düşündüm sadece. Sonra telefonu açtım millet neler yaptı diye baktım. Herkesin benim gibiydi. Şunu demeye getiriyorum. Sınav zor ise herkese zor. Panik yapmayın. Telaşlanmayın. Ben YGS de böyle panik yapmasaydım ilk 3k da olurdum muhtemelen. Zorsa herkese zor kolaysa da herkese kolay. Kendinizi bozmadan devam etmeniz önemli. YGS sonucum açıklandığında da üzüldüm ama üzüntüyü hızlı atlatıp kendime ve başarabileceğime inandım. Eninde sonunda başardım. Sizde kendinizden hiç vazgeçmeyin. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |