Arkadaşlar şöyle bir durumum var, 44 krediye dayandım ancak gelecek yaz 3 ders sınavına girebilmek için 3 dersim kalmış olmuyor, 4 ders var. 3 ile 7'nci dönemlerde aynı dönem ders alınamıyormuş bunu bugün öğrendim :(
Aşağıdaki Türkçe I'i itüden saydırabilir miyim, orda geçmiştim? Muafiyet ile ilgili bilgisi olan var mı? Geç mi kaldım?
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
o 4 kredilik derslerden birini bırakıp türk dili dersini alın türk dilini bu sene rahat geçersiniz.
önlisans diplomaniz ve transkriptiniz var sa elinizde onu açıköğretim büronuza götürmek zorundasiniz.
açıköğretim bürosunda belki ingilizceyi bile sayabilirler.
quote:
Orijinalden alıntı: evandevan5a1
açıköğretim bürosunda belki ingilizceyi bile sayabilirler.
İTÜ'de hazırlığı geçmiştim ing derslerini saydırmada faydası olur mu? Yeni kayıt olanlar için muafiyet başvurusu tarihi geçmiş ama mevcut aöflüler için bir şey demiyor. Kalktı mı acaba mevcut aöflüler için muaf olmak?
Citizen
kullanıcısına yanıt
siz gidin açıköğretim bürosuna verin büro personeline transkriptinizi o eleman gerekli işlemi yapar
Citizen
kullanıcısına yanıt
önlisans yada lisans mezuniyeti olan arkadaşların açıköğretim bürosu na gidip ders saydırmasını istiyor zaten aöf face bookta anadolum.anadolu aöf sayfa da dekan yardımcısı söyledi.
önlisans yada lisans mezuniyeti olan arkadaşların açıköğretim bürosu na gidip ders saydırmasını istiyor zaten aöf face bookta anadolum.anadolu aöf sayfa da dekan yardımcısı söyledi.
1-3 ve 2-4 kuralı var malesef. Aynı anda 1. ve 3. sınıftan veya 2. ve 4. sınıftan ders alınamaz. Arkadaşların dediği gibi büroya eski okulunuzun transkripti ile gidin ingilizce 1 ve türk dili 1'den muaf olmak istediğinizi söyleyin.
Citizen
kullanıcısına yanıt
ona göre banka matikten fiyat cıkacak belki az para ödeyeceksiniz ihmal etmeyin.
evandevan5a1E
kullanıcısına yanıt
Olmadı hocam malesef. Muafiyet olayı eski öğrenciler için kalkmış, 2 saat civarı boşuna sıra bekledim :(
En son 2015'te yapılmış, ondan sonra olmuyormuş. Sadece yeni kayıt olan aöflüler için oluyormuş. Var mı sizin tanıdığınız yaptırabilen? Varsa bence onlar aöf' yeni kayıt olanlardır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme