Şimdi Ara

Mezun olamama ile ilgili soru (muafiyetten anlayan var mı?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şöyle bir durumum var, 44 krediye dayandım ancak gelecek yaz 3 ders sınavına girebilmek için 3 dersim kalmış olmuyor, 4 ders var. 3 ile 7'nci dönemlerde aynı dönem ders alınamıyormuş bunu bugün öğrendim :(

Mezun olamama ile ilgili soru (muafiyetten anlayan var mı?)

Aşağıdaki Türkçe I'i itüden saydırabilir miyim, orda geçmiştim? Muafiyet ile ilgili bilgisi olan var mı? Geç mi kaldım?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• o 4 kredilik derslerden birini bırakıp türk dili dersini alın türk dilini bu sene rahat geçersiniz.
  • önlisans diplomaniz ve transkriptiniz var sa elinizde onu açıköğretim büronuza götürmek zorundasiniz.
  • açıköğretim bürosunda belki ingilizceyi bile sayabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evandevan5a1

açıköğretim bürosunda belki ingilizceyi bile sayabilirler.

İTÜ'de hazırlığı geçmiştim ing derslerini saydırmada faydası olur mu? Yeni kayıt olanlar için muafiyet başvurusu tarihi geçmiş ama mevcut aöflüler için bir şey demiyor. Kalktı mı acaba mevcut aöflüler için muaf olmak?
  • Citizen kullanıcısına yanıt
    siz gidin açıköğretim bürosuna verin büro personeline transkriptinizi o eleman gerekli işlemi yapar
    önlisans yada lisans mezuniyeti olan arkadaşların açıköğretim bürosu na gidip ders saydırmasını istiyor zaten aöf
    face bookta anadolum.anadolu aöf sayfa da dekan yardımcısı söyledi.

https://www.facebook.com/AOFAnadolum/?hc_ref=ARS_9uHey1NbHXCTcRPibYG2YxMU8EZSh-G5J8dmTqwOofadmQsSzYhVyabDO4mIq1U&fref=nf

bu sayfadaki videoları izleyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: evandevan5a1

önlisans yada lisans mezuniyeti olan arkadaşların açıköğretim bürosu na gidip ders saydırmasını istiyor zaten aöf
    face bookta anadolum.anadolu aöf sayfa da dekan yardımcısı söyledi.

https://www.facebook.com/AOFAnadolum/?hc_ref=ARS_9uHey1NbHXCTcRPibYG2YxMU8EZSh-G5J8dmTqwOofadmQsSzYhVyabDO4mIq1U&fref=nf

bu sayfadaki videoları izleyin.

Teşekkürler hocam, AÖF büroya bir sorayım.

• 1-3 ve 2-4 kuralı var malesef. Aynı anda 1. ve 3. sınıftan veya 2. ve 4. sınıftan ders alınamaz. Arkadaşların dediği gibi büroya eski okulunuzun transkripti ile gidin ingilizce 1 ve türk dili 1'den muaf olmak istediğinizi söyleyin.
    ona göre banka matikten fiyat cıkacak belki az para ödeyeceksiniz ihmal etmeyin.
  • evandevan5a1 E kullanıcısına yanıt
    Olmadı hocam malesef. Muafiyet olayı eski öğrenciler için kalkmış, 2 saat civarı boşuna sıra bekledim :(

En son 2015'te yapılmış, ondan sonra olmuyormuş. Sadece yeni kayıt olan aöflüler için oluyormuş. Var mı sizin tanıdığınız yaptırabilen? Varsa bence onlar aöf' yeni kayıt olanlardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.