Şimdi Ara

Mezun senesi dershane (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam gerek var mı öyle şeylere ya adam olana bi iyi büyüklükte masa internet yeter bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cantyry kullanıcısına yanıt
    ula adamlar öyle demiş ben nabıyım

• TornadoOfSouls0 kullanıcısına yanıt
    GECELERIN YARGICI VIP TORNADOOFSOULS0 🗣️🗣️🔥🔥🔥

benim boş yapma saati gelmiş, neyse iyi geceler başarılar hocammmm

gece ne alaka la gece çalışmam benim beyin akşam 8de duruyor

iyi geceler ben de yatıom

he lan bir ara geceninyargıcıxxx diye bir eleman vardı forumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tenjantx kullanıcısına yanıt
    Belki bir gün geri döner veya isim değişmiştir ,sanırım ben yoktum o zamanlar.

adam oldugumuzu kim söyledi hocam

• 35 k ya bir sürü şey yaparsınız hocam cebinizde kalsın karar yine sizin ama

• Jwthh kullanıcısına yanıt
    sorun yok sen de benim kusuruma bakma da dediklerimi düşün bireysel calisma, kutuphane+ deneme grubu çok daha yararlı olur. tabi çok iyi bir dershaneyse bilemiyorum. bir de şey var koçluk vs onu da düşünmek lazım. dershanedeki 1 hocadan anlamadigin konuyu youtubeda 50 farklı hocadan dinleyebilirsin valla zaman kaybı ya yönlendirmek istemiyorum ama keşke gitmeseydim diyorum yol vs sıkıntı oluyor belki size yakındır bu arada 32kydi benimkinin de fiyati neyse herkese iyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7EFE37C64 -- 1 Ağustos 2023; 1:25:31 >
  • öyle yaparim otobüsle 10dk mesafede zaten kütüphane de dershane de,konu eksigim yok lti organik bitki harici onları da ögrenirim youtubeden,ordaki öğretmenler maksat bana bişey katar belki diye gitmek vardı aklımda

• haklısınız hocam

yaralı panda hocamin da fikrini mersk ettim dershanenin ekmeğini yemiş birisi sonucta

35k ya değer mi hocam zaten konu eksiginiz yokmus size bırakıyorum

• Hocam ben gittiğim dershaneden epey fayda gördüm. Bu sebeple de diğer insanlara tavsiye ediyorum.

Şu anki 35k iyi bir para.

Yine de söz konusu eğitim ise harcanan paraya pek acımam. İmkan varsa ve dershane cidden iyiyse taksitle vb. ödenebilir.

Senin, kendi ailenin kararı.

Edit-> konu eksiğin yoksa, zaten iyi bir durumda isen dershaneye gitmeyi bir daha düşünmeli. Sadece denemelere katılmak daha iyi bir fikir olabilir.

Bir de "mezun psikolojisi" diye bir şey var. Forumda konuşulduğunu hatırlıyorum. Dershane bu açıdan da fayda sağlayabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 1 Ağustos 2023; 2:31:42 >

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    ben de olumsuz bir örnek olması açısından bizim dershane hakkında konuşmak isterim.

hocaların kendisi bile konuyu bilmiyordu. ders anlattıkları yoktu. torpille yerleşmişlerdi hep. biri müdürün kocasıydı, biri diğerinin kardeşiydi vs vs. anlattıklarından da hiçbir şey anlamıyordum. rehberlik servisi zaten aşırı rezaletti. günde 250 300 soru çözmemiz bekleniyordu. işe yaramaz testler dağıtılıyordu ve çözmemiz zorunlu tutuluyordu. evde verimli çalışabilmek için iki saatim falan kalmış oluyordu. bk gibi bi tecrübeydi kısaca.

• türkçe hocasıyla ikide bir soru tartışıyorduk aw. öznel nesnel ayrımını bilmiyordu daha kadın. kimyacı da 20/8 ile 8/20'yi aynı şey sanıyordu. matematik hocası çoğu soruyu çözemiyordu bile. ünide kalkülüs dersinde aşırı zorlanmış söylediğine göre :D böyle bir yere gideceksen hiç gitme hocam.

• kaliteli bir dershaneyse ev ortamından vs. çok daha iyi bence ya gitmek mantıklı tabi vasat dershaneler var onları konuşmuyorum bile

ama kütüphane vs. de zaten ben yapabiliyorum diyorsan çok da gerek yok deneme paketi al yeter bence de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B52D7A322 -- 1 Ağustos 2023; 7:10:46 >
  • Deneme paketi + internetteki dersler gene eksigin olurda özel ders al. Sene sonunda dershane vakit kaybi dememek icin.
    Özellikle benim gibi universite ogrencilerinden de alabilirsin hem fiyati uygun hem de sistemi çözmüş oluyoruz.

Siralamaya da bağlı gerci 100k den kotu yaptiysan dershaneye yazıl.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.