< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Mezun senesi dershane (3. sayfa)
-
-
geçen sene giden arkadaşlarım hoca kalitesini övüyor şehrimdeki top tier öğrenciler de bu kuruma doluşuyor hep 2 3 senedir,geçen sene giden bi arkasaşım öğretmen iyi ama rekabet hiç durmuyor sürekli yarışmak beni olumsuz etkilemişti dedi ama beni olumlu etkiler yüksek iht böyle bir durum,konu eksiği olmayan adama dershane extra ne katar bu kafamda işte
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam sene sonuna kadar kütüphaneyi yürütebilir miyim o da var
Geçen sene koç bilgisayar öğrencisinden koçluk almıştım da benlik bi sistem değilmiş çok
teşekkürler hocam ama herkesten farkli fikir çıkıyor başlıktaki bilemedim
Hocam kocluk isi en bos is ve kocluga kesinlikle bulasmayin. Benim dedigim eksik oldugunuz örneğin fizikte videolardan izlemenize ragmen anlamadiginiz konular olabilir ya da matematik. Koçluk tamamiyla fosfor isi ve gercek bir dh li Koçluk servisi almaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
burdan bi arkadaş önerince çok,baktım hocam neymiş ne değilmiş bu koçluk ama bilinçli öğrenciye çok bi olayı yok,bu sene güzel bir sonuc elde edersem yapmak isterim talep çok nedende bu kocluk mubabbetine
Sizin yapacaginiz, bende ilk senemde 34k den mezun birakmistim 2016'da. Yaniniza iyi bir arkadas varsa kiz arkadasinizla beraber saglam ikili bir calisma yapin birlikte rekabet icerisinde bulunun, birbirinize destek olun bu süreç yalnız cok zor oluyor ben tek basima cok zorlandim ozellikle sosyallesmeye onem verin. Burn out (tukenmislik sendromu bu surecin en zor ani ozellikle cevrenizde +100kden mezuna birakip ya awq ben o siradan birakmazdim diyen ya da sizi yavaslatan geriye ceken arkadas cevresinden ziyade ileriye tasiyan kitleyle beraber olun. Dershanenin de tek avantaji bu, ama siz deneme kulubunde zaten rekabet icerisinde olacaksiniz. Deneme kulubune kesinlikle katilin benim donemimde boyle seyler yoktu sadece ogrencilerini aliyorlarlardi. Limit turkiye geneli vs katilmistim sadece. Analizlerinizi iyi yapın bu seruvende size başarılar dilerim.
Ha unutmadan yalnizca 2 ne eksik ne fazla
tesekkür ederim hocam tecrübeleriniz için,kız arkadas mevzusu tehlikeli ondan uzak duruyorum ciddi biseylerden.Evet 100k+ arkadaslarimın yorumlarini bildiğim için kimseye söylemedim sıralamamı forumda da duyurmadım seneye çekince söylerim,benle benzer sıralamalardan kalan yakın bir arkadasim var suan o cok motive oluyor bana beraber götürüyoruz ama sene ortası sonunu iyi getirebilmek icin dershaneye yazilcam galiba sırf bir sınıf ortamım olsun diye.Extra sağa sola gitmem o kadroyla sadece haftanin 3 4 günü rekabet sohbet dönen bi ortam olcak.
Çok gerekli olduğunu düşünmüyorum. Şahsen ben bir kitabevinin deneme kulübünü ve kütüphane aboneliğini aldım. Toplam 80 deneme için(full tr geneli iyi yayinların denemeleri var) 4000 lira kütüphane aboneliği için de 5000 lira verdim. Yeterli olduğunu düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X