Arkadaşlar benim sorum bu sene 100 k larda mezuna bırakmış ya da geçen sene mezuna bırakıp bu sene güzel bir sonuç getirenlere. Bende bu sene 106 k ile mezuna bırakacağım ancak kafam çok karıştı. Nasıl başlamam gerekiyor, bu sene nasıl ilerleyeceğim, dershaneye gitmeli miyim gibi sorular kafama takılıyor. Bu sene mezuna bırakacak veya geçen sene mezuna kalıp bu sene iyi sonuç getiren arkadaşlar sizce dershaneye gitmeli miyim ? Bir de bu sene nasıl bir yol izlemeliyim sizce, sizler nasıl yol izleyeceksiniz ya da izlediniz beni güzelce bilgilendirirseniz sevinirim. |
Mezun senesi olan ve mezundan güzel çekiş yapanlar size sorum var.
-
-
-
7.5 k dan 3.1 k ya çektim.Pişmanım.Özel ders alın,koçluk alın ,ücretli kütüphane vs ama dershaneye gidilmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer fazla bilgi eksiğin yoksa evde hallederim diyorsan dersane sadece Zaman ve para kaybıdır. Ama rakiplerimi görünce de motive olup ders çalışabiliyorum vs diyorsan da sen bilirsin.
Sana vereceğim altın tavsiye mutlaka ama mutlaka çeşit çeşit denemelere gir ve bir dersaneye gitsen bile başka gidebildiğin kadar yerde denemeye gir. Kendini geniş bir kitle ile karşılaştırmış olursun ve heyecanını da alır
Arkadaş edinmekte zorlanıyorsun gidebilirsin, sırf ders içinse gerek yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ha bir de paran varsa özel ders al ve kütüphaneye git bol bol deneme çöz
70kdan hamda 19kya çektim benim tavsiyem diğer arkadaşların aksine dersaneye gitmen.Zaten mezun bir öğrenci dersaneye konu öğrenmek için gitmemeli youtube artık çok gelişti ve bu konuda gayet yeterli bence.Dersanenin avantajı evde kapalı geçen bir sene boyunca sosyal olarak seni hayattan koparmamak ve seni sürekli rekabet ortamında tutması
https://forum.donanimhaber.com/kurtcu-restrop-tavsiye-konusu-113k-20k--150019116
https://forum.donanimhaber.com/ekanosfer456-tavsiye-konusu-2019-112k-2020-13k-say--145520336#145520336
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurtçu Restrop -- 25 Ağustos 2021; 11:9:39 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dershanede deneme çözmekle evde çözmek çok fark ettirir mi ?
-
evdeki 105–:>>>dersanedeki 92
220k ———> 54k (tyt kötü) full evdeydim bütün sene
tm 128k'dan bıraktım 16k getirdim bu sene. dershaneye gittim ama sadece ihtiyacım olduğunu düşündüğüm derslere girdim. onun dışında kütüphanesinden soru çözümünden cartından curtundan faydalandım. rehberlik yapmadılar ödevlendirme falan. kendi kendime çalıştım yani. kısaca dershaneye gitme gidersen de temelin varsa dediğim gibi yap.
-
celal hocam sız mısınız ? modlar mı banladı kendınız mı ınzıvaya cekıldınız yoksa
-
Mesela mezun senenizde çalışmaya nerden başladınız ? Nasıl bir yol çizmiştiniz kendinize ilk zamanlar .
-
inziva diyelim
Ben sınavda mat hariç evde ne yapıyorsam onu yaptım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
100 den 20 ye çektim dershanesiz dahada iyiye çekebilirdim ama sınav anı aptallığım tuttu. spesifik bir sorun varsa sorabilirsin
hocam 76 dan 10 a çektim tek diyeceğim dershaneye gitme. çalışma konusunda da bir şey diyemeyeceğim bence en iyisini kendiniz bilirsiniz.
Mezun senende kaç ay tyt çalıştın
Fena cektim
Benzer içerikler
- f(|x|) grafiği
- tıp kitapları pdf
- bursa dershane
- üniversite okurken tekrar üniversite sınavına girmek
- son 6 ay içinde çekilmiş fotoğraf nasıl anlaşılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X