Şimdi Ara

| Mezun Senesinde TM Geçmek | SAY 60K —>İlk 500 | @Ray Allen 20 ( sene başı açtığım konu ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
16
Favori
5.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Limit edebiyat el kitabı oldukça kapsamlı, tek başına bile konu anlatım ihtiyacınızın yüzde doksanına cevap verir bence. Ama tarih için video gerekli diye düşünüyorum. Selami Yalçın ve Ramazan Yetgin kadar detaylı ve güzel anlatan bir kitap var mıdır, hiç bilemiyorum (Limit'in tarihi yetersizdi biraz.).

Ben Limit'in el kitabının yanında Limit Eser Özetlerini de kullanmıştım, onu da belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 13 Ağustos 2020; 23:0:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MarioGomez33

Benzer profilde insanlariz hocam ben sayisal 73kdan tm 6kya cekebildim :/ umarim benim gibi sene icinde ve sinavda talihsizlik yasamazsin ve benim basaramadigimi sen basarirsin kolay gelsin simdiden guveniyorum sana
    Sağ olun hocam sizle de konuşmuştuk sınav öncesinde vs. gittiğiniz yerde iyi konumlara geleceğinizden eminim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E46D5588D

Ilk 500 ne hocam? Tmye gececeksen ilk 100 hedefi koy
    Bakalım hocam netlere falan güncelleriz belki hedefi sonra :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: phosphophyllite

Limit edebiyat el kitabı oldukça kapsamlı, tek başına bile konu anlatım ihtiyacınızın yüzde doksanına cevap verir bence. Ama tarih için video gerekli diye düşünüyorum. Selami Yalçın ve Ramazan Yetgin kadar detaylı ve güzel anlatan bir kitap var mıdır, hiç bilemiyorum (Limit'in tarihi yetersizdi biraz.).

Ben Limit'in el kitabının yanında Limit Eser Özetlerini de kullanmıştım, onu da belirteyim.
    Tamamdır hocam tavsiye konunuzdan da faydalandım. Teşekkürler.
  • kolay gelsin hocam şimdiden ayt edbsosa ne zaman başlıyıcaksınız
  • Tarih ve edebiyatı sevdiğim için akşamları çalışıyorum hocam 1 - 2 saat. Direk başlayacağım yani ona da. Zaten çok yorucu olmuyor matın yanında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt
    Yaparsiniz hocam inaniyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • başarılar hocam hepimiz için güzel bir sene olur inşallah

• Ray Allen adamdır ya
  • reis senin tytn baya iyimis basarili olamama ihtimalini dusuk goruyorum açıkçası

• Şurda bir yerde yerimi koruyayim sonuç merakla bekleniyor.

• 2020 EA TR 2.'sinin konusundasiniz

• hocam başarılar arkan cihanla savaşınız zor olacak
  • İnşallah hocam

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    boss
  • Bazen bu ülke şartlarına göre çok idealist davranıp mfden çok gereksiz yere yorduğumu düşünüyordum tmde çok çok rahat derece elde edebileceğimi de biliyordum.İnanıyorum ki siz yapacaksınız hocam başarılar dilerim

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mbayediagne10 kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam. Tyt kafamı rahatlatıyor zaten full ayt mat-geo çalışmaya başladım ekim ortası da tarih ve edebiyatın yoğunluğunu da arttıracağım şu an daha hafif gidiyorum onlarda.

• Walter H.White kullanıcısına yanıt
    Hocam ilgi meselesi ya. Sayısalda son 1-1.5 ay salmasam 30k civarı gelirdi diye tahmin ediyorum ama yazsam ne yazacağım ki mutsuz olacaktım. Geç fark ettim olmam gereken yeri ama böylesi daha iyi oldu. İnsan ilgilendiği yerde başarılı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ray Allen 20

Hocam ilgi meselesi ya. Sayısalda son 1-1.5 ay salmasam 30k civarı gelirdi diye tahmin ediyorum ama yazsam ne yazacağım ki mutsuz olacaktım. Geç fark ettim olmam gereken yeri ama böylesi daha iyi oldu. İnsan ilgilendiği yerde başarılı olur.
    Hocam mühendislik alanları çok ilgimi çekiyor yoksa tm alanlarına da küçüklükten beri ilgim vardı.Umarım en güzeli olur sizin için hiçbir şey için geç değil.Ben liseye sosyal bilimler tercihi ile başlayıp sonra sayısal okumak için okul değiştirdim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.