< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
| Mezun Senesinde TM Geçmek | SAY 60K —>İlk 500 | @Ray Allen 20 ( sene başı açtığım konu ) (3. sayfa)
-
-
Başarılar dostum takipteyim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Konumuz 20 Eylül itibariyle günceldir. Editlendi. Hikayemi spoiler butonu içerisine aldım. Altına yaptıklarımı yazacağım. -
up
Başarılar hocam. -
Sağ olun hocam. Şu uyku düzeni konusunu daha sıkı tutmam lazım ya. Sabahları 8de kalkıyorum ama gece genelde 1 gibi yatıyorum 12de yatsam süper olur oturtsam.quote:
Orijinalden alıntı: MaviolanYedigün
up
Başarılar hocam. -
Kolay gelsin hedefiniz nedir hocam ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boğaziçi Ekonomi. ( Ekstra olarak da son 2-3 ay sözel bakacağım ilk 100 olursa çok hoş olur tabi ama bu sene girecek çok kişi var sanırım neyse ki tyt iyi benim. Ayt iyi yaparsam olur belki )quote:
Orijinalden alıntı: yuzyirmi
Kolay gelsin hedefiniz nedir hocam ? -
Şimdiden başarılar yolunuz açık olsun
Sağ olun.quote:
Orijinalden alıntı: yuzyirmi
Şimdiden başarılar yolunuz açık olsun -
Senin gene iyiymiş hocam. Ben 2 de yatıyorum 10 da aklkıyorum en erken 13.00'da derse oturuyorum. Oda pek verimli olmuyor. -
eşit gelsin
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam paragrafta başarılı olmanın sırrı nedir? :)) TR netiniz gerçekten çok iyi. -
Tek seferde okuyup işaretlemeye alıştırdım hocam kendimi. Bir de ben küçüklükten beri günlük hayatta da haber falan okuyan siyaset ekonomi tarih hakkında yazılar okuyan birisiyimdir onun da etkisi vardır.
Peki hocam ortalama ne kadar sürede çözüyordunuz? :) -
30
İstanbul’un en iyi devlet liselerinden biri hangisi oluyor ? -
Hocam çalışmalar nasıl gidiyor ? -
çalışıyoruz hocam. Yoğunlukla ayt mat geo. Kaf2 bitmişti zaten. Kaf3 de bitiyor karekökten de ilerliyorum. Tarihim bitiyor ramazan yetgin + soru bankası yaptım. Edebiyata da yoğunlaşacağım. Tyt için de deneme çözüyorum sadece ara sıra paragraf ve problem. Ocakta tyt fiziği bitireceğim. Bilgi sarmalın ilk denemesi 102.25 geldi. Pek edit yapmıyorum artık burayı insan çok hedeflerinden bahsedince çalışma motivasyonu azalıyor :) özelden bir sorunuz paylaşmak istediğiniz bir şey olursa konuşabiliriz tabii ki. İyi çalışmalar size de sizin nasıl gidiyor ?
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X