Şimdi Ara

Mezuna kalanlar hangi gün başlayacak çalışmaya 2012-2013 (ANA KONU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
5
Favori
6.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen, inşallah :) bu konudan kitap önerisi istemek en mantıklısı ;

Lys Fizik Kimya ( Basit ve Orta Düzey) Kitap önerisi istiyorum. Konuları hatırlamam gerekiyor çünkü.
    Geometri, Matematik ve Analitik kitap önerisi istiyorum. Şükür Biyolojim sıkıntısız. Birde ygs ( Fizik - Kimya) kitap önerisi istiyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerodeth

quote:

Orijinalden alıntı: krayola

valla bir yerden sonra yapacak bişey kalmıyor.ben sınav anına kadar hiç stres falan yapmadım netlerimi yazdım zaten yukarıda çok emindim kendimden ama sınav anı başka.ama yinede müslüman adamın umudu hiç bitmez tedbir bizim takdir Allahın.

Sınav anı kesinlikle aşırı farklı kardeşim doğru birazda kader kısmet işleri bunlar

kesinlikle katılıyorum ama sınav anında aklıma takılan hep yapmadığım bir şeylerin kalmış olduğunu hissetmem. Bu yüzden pek hayırlısı diyemiyorum içten bir şekilde, hep kendimi suçlu hissederim.
  • Matematik-2 tekrar ediyorum.Parabol bitti.Haftalık 40'lı YGS Türkçe, Matematik testleri çözüyorum.Haziran böyle bitsin.Gerisi ne olur bende bilmiyorum.
  • şu zamandan fazla sıkmayın kendinizi.çabuk sıkılırsınız dersten beyler.
  • Ben de sizinleyim. hedefime daha karar veremedim ama
  • Temmuz 1 de basliyorum.. İyi puan gelirse yazip gidebilirim. Su edb cog çok iyi bişe yapmam lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yaz kısa tekrarlar yaparım ama bol bol kitap okuyacağım dersane denemelerinde +450 yaparken ygsde Türkçem boş kaldı çakıldım hedeflerim saptı sınav sonucunu bekleyene kadar sistemim bu fikrim değişmezse başka bir şehirde başka sağlam bir dershaneye gitmek istiyorum
  • Bu yaz integral gibi uzun ve zor konuları bitirmem lazım çoğu dershane yetiştiremiyor sonra lysye giriyoruz hiç bişey yapamıyoruz...
  • ramazandan önce ara ara bakacağım ama tam anlamıyla çalışmam ramazandan sonra başlar oruç oruç insanın çalışası gelmiyor çünkü.Mezun olduğumuz için süre sıkıntısı çekeceğimizi sanmıyorum :)
  • Ben de 1 Temmuz'da başlıyorum. YGS konularını dersane başlayana kadar bitirmeyi planlıyorum.

• Benim de bir süre dinlenme vermem gerekiyor(sağ işaret parmağımın en uç ekleminde zedelenme var bir süre kalem tutmamam lazım :D), Ağustos'a girmeden başlarım.Kitaplarımı okurum o zamana kadar..İlk sene çok yüklenmiştim kendime, dershaneye gitmeden de bu işi başarabileceğimi gösterecektim amma ve lakim çok fazla hırs yapmamdan dolayı evdeki yaptığım denemelerdeki(evde bile mi strese girilirmiş demeyin) aynı strese girdim :( Bu sene büyük ihtimal Uğura giderim.Fem diye düşünmüştüm ama taşınacağımız yerde(Manisa) bir tane dahi yok :D Fen bilimleri de var da pahalı ve gereksiz gelicek sanırım.Bir de mezuna kaldık ya biz şimdi ben aynı zamanda ing. de çalışıcam hazırlık sınavını kesin geçmek maksadıyla.Siz de ing çalışmayı düşünüyor musunuz?Madem bir sene geride olucaz bir sene de hazırlığa gitmesin diye düşünüyorum.Yazın halledicem bunu.Dershane başlayınca da tam girişicem derslere.Zaten hep soru çözer ingi tekrar eder dururum... İlk 5k için şu kaynakları almayı düşünüyorum:bry mat B, fiz B, fen bilimlerinin tamamı, palme geo, yine Fen bilimlerinin çizgi üstü serisi.Sizce başka ne eklemeli ya da çıkartmalıyım?Bu kaynaklar aynı zamanda size de önerebileceğim kaynaklar(palmenin tamamı ve esen fiz. de var:)Mf-4 çü olmama rağmen bioyu da 25+ yapmayı düşünüyorum, bif tek palmenin A ve B sini çözdüm.Soru bankası önerebilecek olanınız var mı?Hedefleriniz doğrultusunda hepinizin yolu açık olsun...İyi forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: tequle

aynen, inşallah :) bu konudan kitap önerisi istemek en mantıklısı ;

Lys Fizik Kimya ( Basit ve Orta Düzey) Kitap önerisi istiyorum. Konuları hatırlamam gerekiyor çünkü.
    Geometri, Matematik ve Analitik kitap önerisi istiyorum. Şükür Biyolojim sıkıntısız. Birde ygs ( Fizik - Kimya) kitap önerisi istiyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ?

Dostum tüm dersler için fen bilimleri ve palmenin kitaplarını öneriyorum, tüm soru bankalarını.Peki şu biyolojiden fen bilimlerini çözdükten sonra hangi kaynağı önerirsin?

• quote:

Orijinalden alıntı: emirilhan

çok teşekkür ederim, hemen bakıyorum kitaplara..

hocam meslek lisesine mi gidiyorsun diğer lise türlerine mi?
  • Ramazan bitince
  • lysde mat 43 net yaptim konularida biliyorum.Bu acidan bu yuz fizik kimya bitirecegim geo mufredati degismis onuda ogrenmek lazim.Hakkimizda hayirlisi hedef ilk 8k itu ing. makina

Agustos 1 işbaşi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carfreak -- 18 Haziran 2012; 13:53:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • akıllı adam yazın fen i komple bitirip pratiğe başlar. sonra onu kımse tutamaz. 1 temmuzda ben de başlıyorum. 5. girişim

1 SENE İNEK OLUN ÖMRÜNÜZ BOYUNCA EŞŞOĞLU EŞŞEK OLURSUNUZ YOKSA !

• quote:

Orijinalden alıntı: Supersymmetry

Benim de bir süre dinlenme vermem gerekiyor(sağ işaret parmağımın en uç ekleminde zedelenme var bir süre kalem tutmamam lazım :D), Ağustos'a girmeden başlarım.Kitaplarımı okurum o zamana kadar..İlk sene çok yüklenmiştim kendime, dershaneye gitmeden de bu işi başarabileceğimi gösterecektim amma ve lakim çok fazla hırs yapmamdan dolayı evdeki yaptığım denemelerdeki(evde bile mi strese girilirmiş demeyin) aynı strese girdim :( Bu sene büyük ihtimal Uğura giderim.Fem diye düşünmüştüm ama taşınacağımız yerde(Manisa) bir tane dahi yok :D Fen bilimleri de var da pahalı ve gereksiz gelicek sanırım.Bir de mezuna kaldık ya biz şimdi ben aynı zamanda ing. de çalışıcam hazırlık sınavını kesin geçmek maksadıyla.Siz de ing çalışmayı düşünüyor musunuz?Madem bir sene geride olucaz bir sene de hazırlığa gitmesin diye düşünüyorum.Yazın halledicem bunu.Dershane başlayınca da tam girişicem derslere.Zaten hep soru çözer ingi tekrar eder dururum... İlk 5k için şu kaynakları almayı düşünüyorum:bry mat B, fiz B, fen bilimlerinin tamamı, palme geo, yine Fen bilimlerinin çizgi üstü serisi.Sizce başka ne eklemeli ya da çıkartmalıyım?Bu kaynaklar aynı zamanda size de önerebileceğim kaynaklar(palmenin tamamı ve esen fiz. de var:)Mf-4 çü olmama rağmen bioyu da 25+ yapmayı düşünüyorum, bif tek palmenin A ve B sini çözdüm.Soru bankası önerebilecek olanınız var mı?Hedefleriniz doğrultusunda hepinizin yolu açık olsun...İyi forumlar...

hazırlık sınıfı iyidir yeni kişilerle tanışırsın yeni ortamını falan kurarsın hem keşke diyenler var şuanda üniversite 10 yıl olsa gene okurum gibisinden bence ingilizce çalış ama hazırlık sınıfını atlamak için değil O yüzden pek düşünmüyorum ben hazırlığı atlamayı

• quote:

Orijinalden alıntı: tequle

aynen, inşallah :) bu konudan kitap önerisi istemek en mantıklısı ;

Bence konu anlatım olarak palmenin biyolojisi ve fem güvender gibi yayınlarında fizik kimya biyoloji geo mat ı iyidir diye düşünüyorum. Sonuçta onların tayfaları hazırlıyor. Bu dediğim hem lys hem de ygs içindir dostum :)
  • Bu arada bende 1 ağustosa kadar deli gibi kitap okuyorum inşallah yararını göreceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: β

quote:

Orijinalden alıntı: emirilhan

çok teşekkür ederim, hemen bakıyorum kitaplara..

hocam meslek lisesine mi gidiyorsun diğer lise türlerine mi?

düz liseyim hocam..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.