Şimdi Ara

Mezuna kalanlar hangi gün başlayacak çalışmaya 2012-2013 (ANA KONU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
5
Favori
6.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emirilhan

quote:

Orijinalden alıntı: β

quote:

çok teşekkür ederim, hemen bakıyorum kitaplara..

hocam meslek lisesine mi gidiyorsun diğer lise türlerine mi?

düz liseyim hocam..

avatarda program kodları görünce meslek lisesine gidiyorsun diye düşünmüştüm, programlarla uğraştığına göre çok isteklisin umarım kazanırsın.

• Birbirimizden kopmayalım beyler bu konu uplansın elimizden geldiğince. Benimde hedefim bu sene ygs ilk bine girmek. Deli gibi çalışmaya başladım şimdiden boş zamanlarımda da foruma giriyorum. Konu eksiğim yok 3. Girdiğim öss olacak bu Makina Mühendisliği okuyorum ayrıca. Hedef: YGS ilk 1.000 ,, LYS ilk 6 k ,, tek dezavantajım diploma notum kötü 40 geliyor tam konu açığım yok tamamen fixim her konuda. 2012 de ygs sıralamam 19.600 dü inşallah yüzümüz güler bu sene. Üniversite hedefi : ''Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi''

Not: Dershane değil bir etüt merkezi ile anlaşacağım. Açığım sadece Fizik Lysde var birkaç kıl tüy konu onları halledeceğim özel ders alırım galiba üniversiteden tanıdık bir sürü fizikçi arkadaş var. Bir dershaneyede dışardan sınavlarına gireceğim sadece. En önemlisi de üniversite kaydımı donduruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tequle -- 18 Haziran 2012; 20:02:09 >

• Hiç uplanmasa bile 1 ağustosta hortlatıcam bu konuyu hem çalıştığımız konuları falan da yazarız hem ygs de ilk 1k bizden çıkacak artık
  • inşallah dostum :)
  • ben bugün bismillah dedim.ygs ocakta olursa kimse beni tutamaz.
  • 25 haziranda başlayacağım 1 gün önce arkadaşlarla şileye gidip yüzeceğiz sonra da başlayacağız işte.
  • öyle birşey olmaz merak etme
  • fen sınavından sonra bir hafta boyunca eksiksiz bir plan yapacağım, dershaneyle görüşmeye gideceğim. geçen sene sadece annem görüşmüştü, bu sefer hem dershaneyi değiştiriyorum hem de bizzat kendim görüşeceğim. tatmin olmazsam da dershaneye gitmeyi düşünmüyorum. düşündüğüm her şeyin taahhüdünü almam gerekiyor açıkçası. başka türlü olmayacak, bu sene acı şekilde tecrübe ettim.

he, tabii ondan sonra da 1 temmuz gibi başlamayı düşünüyorum. konu eksiğim pek yok, çok kapsamlı bir şekilde bir yılımı planlamayı düşünüyorum. olacak inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmac -- 18 Haziran 2012; 20:06:46 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

çok teşekkür ederim, hemen bakıyorum kitaplara..

hocam meslek lisesine mi gidiyorsun diğer lise türlerine mi?

düz liseyim hocam..

avatarda program kodları görünce meslek lisesine gidiyorsun diye düşünmüştüm, programlarla uğraştığına göre çok isteklisin umarım kazanırsın.

inşallah herkes istediği yeri kazanır, evet programlama ile uğraşıyorum ama 12. sınıfa geçtiğimiz için bir sene ara vermek durumundayım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Supersymmetry

Benim de bir süre dinlenme vermem gerekiyor(sağ işaret parmağımın en uç ekleminde zedelenme var bir süre kalem tutmamam lazım :D), Ağustos'a girmeden başlarım.Kitaplarımı okurum o zamana kadar..İlk sene çok yüklenmiştim kendime, dershaneye gitmeden de bu işi başarabileceğimi gösterecektim amma ve lakim çok fazla hırs yapmamdan dolayı evdeki yaptığım denemelerdeki(evde bile mi strese girilirmiş demeyin) aynı strese girdim :( Bu sene büyük ihtimal Uğura giderim.Fem diye düşünmüştüm ama taşınacağımız yerde(Manisa) bir tane dahi yok :D Fen bilimleri de var da pahalı ve gereksiz gelicek sanırım.Bir de mezuna kaldık ya biz şimdi ben aynı zamanda ing. de çalışıcam hazırlık sınavını kesin geçmek maksadıyla.Siz de ing çalışmayı düşünüyor musunuz?Madem bir sene geride olucaz bir sene de hazırlığa gitmesin diye düşünüyorum.Yazın halledicem bunu.Dershane başlayınca da tam girişicem derslere.Zaten hep soru çözer ingi tekrar eder dururum... İlk 5k için şu kaynakları almayı düşünüyorum:bry mat B, fiz B, fen bilimlerinin tamamı, palme geo, yine Fen bilimlerinin çizgi üstü serisi.Sizce başka ne eklemeli ya da çıkartmalıyım?Bu kaynaklar aynı zamanda size de önerebileceğim kaynaklar(palmenin tamamı ve esen fiz. de var:)Mf-4 çü olmama rağmen bioyu da 25+ yapmayı düşünüyorum, bif tek palmenin A ve B sini çözdüm.Soru bankası önerebilecek olanınız var mı?Hedefleriniz doğrultusunda hepinizin yolu açık olsun...İyi forumlar...

Bence Dershane Konusunda Biraz Daha Düşünmelisin. Ben Bu Sene Uğura Gittim. Adımımı Attığım Güne Lanet Ediyorum....

• quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

quote:

Benim de bir süre dinlenme vermem gerekiyor(sağ işaret parmağımın en uç ekleminde zedelenme var bir süre kalem tutmamam lazım :D), Ağustos'a girmeden başlarım.Kitaplarımı okurum o zamana kadar..İlk sene çok yüklenmiştim kendime, dershaneye gitmeden de bu işi başarabileceğimi gösterecektim amma ve lakim çok fazla hırs yapmamdan dolayı evdeki yaptığım denemelerdeki(evde bile mi strese girilirmiş demeyin) aynı strese girdim :( Bu sene büyük ihtimal Uğura giderim.Fem diye düşünmüştüm ama taşınacağımız yerde(Manisa) bir tane dahi yok :D Fen bilimleri de var da pahalı ve gereksiz gelicek sanırım.Bir de mezuna kaldık ya biz şimdi ben aynı zamanda ing. de çalışıcam hazırlık sınavını kesin geçmek maksadıyla.Siz de ing çalışmayı düşünüyor musunuz?Madem bir sene geride olucaz bir sene de hazırlığa gitmesin diye düşünüyorum.Yazın halledicem bunu.Dershane başlayınca da tam girişicem derslere.Zaten hep soru çözer ingi tekrar eder dururum... İlk 5k için şu kaynakları almayı düşünüyorum:bry mat B, fiz B, fen bilimlerinin tamamı, palme geo, yine Fen bilimlerinin çizgi üstü serisi.Sizce başka ne eklemeli ya da çıkartmalıyım?Bu kaynaklar aynı zamanda size de önerebileceğim kaynaklar(palmenin tamamı ve esen fiz. de var:)Mf-4 çü olmama rağmen bioyu da 25+ yapmayı düşünüyorum, bif tek palmenin A ve B sini çözdüm.Soru bankası önerebilecek olanınız var mı?Hedefleriniz doğrultusunda hepinizin yolu açık olsun...İyi forumlar...

Bence Dershane Konusunda Biraz Daha Düşünmelisin. Ben Bu Sene Uğura Gittim. Adımımı Attığım Güne Lanet Ediyorum....

Yok abi benim gitmem gerekiyor, evde çalışa çalışa gına geldi, bir sene daha dayanam :D Peki Uğur'un nesini beğenmediniz yayınlarını mı, ortamını mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

ingilizzce çalışma bence.onu çalışacağına ana dersleri çalış,daha iyi bir yeri kazan.ayrıca kendi kendine ingilizce çalışıp da hazırlık atlama ihtimalin düşük.sınavlardan sonra çalışabilirsin ama.hem bilgiler de taze kalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: asdasdfrfr

quote:

ingilizzce çalışma bence.onu çalışacağına ana dersleri çalış,daha iyi bir yeri kazan.ayrıca kendi kendine ingilizce çalışıp da hazırlık atlama ihtimalin düşük.sınavlardan sonra çalışabilirsin ama.hem bilgiler de taze kalır.

ne gerek var hocam zaten hazırlık atlamaya onun yerine işini garantiye al daha da çalış ingilizceyi çalışacağına dimi

• belki yerleşebilirim bu sene olmazsa eylülden önce başlamayı düşünmüyorum
  • Yazın deli gibi ing. çalışırım diyordum da vazgeçeyim o zaman dediğiniz gibi...

• Benim de yerleşip yerleşmeyeceğim garanti değil. Duruma göre hareket edeceğim. Kafamda belli bir tercih var. Gelmesi zor da olsa yerleşmeye çalışacağım. Olmadı 3. sene mezuna kalmış olacağım. Kalırsam, Ağustos gibi başlarım diye düşünüyorum.
  • Benim de durum kritik. A planı zora girdi, B planı şansım devam ediyir. B gelirse giderim büyük ihtimal. Ama eğer gelmezse Ekim'de başlarim derslere.

• quote:

Yazın deli gibi ing. çalışırım diyordum da vazgeçeyim o zaman dediğiniz gibi...

Tabi olum diyorum ya millet üniversiteyi uzatmaya çalışıyor sen kısaltmaya bide kazancağımızda garanti değil o yüzden
  • Agustos 1

• Fen sınavında bir mucize olmaz ise mezuna kalacam.Büyük bir ihtimalle Ağustos gibi başlarım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.