Şimdi Ara

Mezuna kalanlar hangi gün başlayacak çalışmaya 2012-2013 (ANA KONU) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
5
Favori
6.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

Fen sınavında bir mucize olmaz ise mezuna kalacam.Büyük bir ihtimalle Ağustos gibi başlarım.

hocam mucize oldumu ? fen kolaydı sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerodeth

quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

Ben yarın inceden matematiğe başlayacağım herhalde. Eksiğim var demek bile yetersiz lise matematiği diye bir şey yok bende. Karekök falan önerdiler ona bakayım bakalım neler olucak. Edebiyat, tarih marih sorun değil bütün sene matematik-geometri ile geçicek herhalde.

İyi bakalım kardeşim ama hızlı gitme derim sindire sindire 2 saati bile gecmesin bence calısman sonra öyle bir sıkıcı oluyorki çalışmak

Teşekkürler tavsiye için ancak şu sıralar çok yapçak bir şeyim olmadığından zevk bile alabilirim. Umarım hiç sıkılmam.
  • beyler hedefim marmara hukuk kendime güvenim tam yarın inceden başlıyorum bende.hadi Allaha emanet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler temmuzun 5i gibi calısmaya baslamayı dusundugumden kafamda hangi yayınları alacagımı hemen hemen belirledim yararlı olması acısından sizlerle de paylasayım turkce:fem tarih-cografya-felsefe:fem matematik 1:fem konu ozetli soru bankası,final fizik:ekip yayınları lys tamamı cozumlu,palme,fem ygs-lys soru bankası kimya:palmeden baskası yalan(bu sene ygsye palme ygsyi bitirerek girdim full lysye de 2 kitabını bitirdim girdim 27-3 1 soruda da yanlıs okumadan gitti) biyoloji:palme

• Ben de seneye kalıyorum ulan!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

quote:

Fen sınavında bir mucize olmaz ise mezuna kalacam.Büyük bir ihtimalle Ağustos gibi başlarım.

Kolaydı kolay olmasına karşın ama herkese kolaydı.Sınav iyi geçti bir umut var içimde.Hayırlısı
  • quote:

quote:

quote:

Kolaydı kolay olmasına karşın ama herkese kolaydı.Sınav iyi geçti bir umut var içimde.Hayırlısı

ne istiyorsun? tıp mı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ne istiyorsun? tıp mı?

Yok hocam hedefim o kadar büyük değil.
    Bilgisayar mühendisliği hedefim.1 sene daha kalıp İstanbul için kasabilirim veya bu sene gelirse Edirne,Adana gelmezse kalırım 1 sene daha.

• yardımcı olması dileğiyle, ders çalışma programım
    http://forum.donanimhaber.com/m_62463341/tm.htm
  • 1 Temmuz gibi bende başlamayı düşünüyorum dershane başlayana kadar YGS tamamen bitirmem gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meSutPiskin

1 Temmuz gibi bende başlamayı düşünüyorum dershane başlayana kadar YGS tamamen bitirmem gerek.

hangi dershaneye gidiceksin?

• Mezunum ve bugün başladım. Bu sefer son aylara bırakmayacağım
  • 1 temmuzda başlayıp var olan YGS konularını sorularıyla beraber bitirip Ekimde bitirip daha sonrasında LYS kasıcam..

Not: Üniversite donduruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternallyunique

quote:

Orijinalden alıntı: meSutPiskin

1 Temmuz gibi bende başlamayı düşünüyorum dershane başlayana kadar YGS tamamen bitirmem gerek.

hangi dershaneye gidiceksin?

Daha tam karar veremedim Final ile Fem arasındayım,ama FEM'e gitcem heralde.
  • başladınız mı arkadaşlar ben ramazan bitince başlıcam , oruç tutarken kafa çalışmıyor

• Bu gece Trigonometri Tekrar
    Türkçe Dil bilgisi.Siz ne durumdasınız arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: larryy

Ben eylulde baslayacagim. Gecen sene 2011 mayista basladim
    Ve olmadi biktim

Hedef: İTU İSLETME muhendisligi

Hocam araştırmışsındır şimdi sen.
    Benim de bu sene İTÜ işletme müh. gelme ihtimali var da bi anlatırsan nedir ne değildir?

• Heyyy Ben de Varımm.... 2 Hafta Oluyor Çalışmalara Başlayalı :)) Allah Hepimizin Yardımcısı Olsun Arkadslar . İnsallah Yeni Müfredatın Çocukları, OKS nin Son Mağdurları Olarak Bu Senenin Üstesinden Geleceğiz :D Sınav Sırasında Yaşadığım Heyecan Panik, Sene İçindeki Bazı Tecrübesizlikler Hedefimden Çok Uzaklaştırdı Beni... Bu YGS/LYS de Çıkardığım Sonuçlar ise O An Heyecanımızı Kontrol Altına ALmak, Hiçbir şeyi Gözümüzde Fazla Büyütmemek Gerektiğiydi. Özellikle FİZİK İçin.. :)

Hedef :

* YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ / Endüstri Mühendisliği *

İnsallah Her Sey Gönlümüzce OluR Arkadaşlar, Bu Konuya ve Derslere Gereken Önemi Göstermemiz Dileğiyle . . ;)

Edit : İmla + Tercihler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKopru -- 28 Temmuz 2012; 0:19:17 >
  • Ispartada dershane önerisi olan arkadaşlar var mı?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.