Şimdi Ara

MEZUNA KALANLAR NE KADAR YÜKSELTEBİLİR ANALİZ SAYISAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAYISAL MEZUN TAHMİNİ SIRALAMA DEĞİŞİMİ ANALİZİ
    Araştırmalarım sonucu ortalama bir çalışma ile mezuna kalanların sıralamalarını ne kadar ilerlettiği ile ilgili bazı sonuçlara ulaştım. Özellikle mezuna kalanlar bu tabloyu incelerlerse mezuna kalmanın sanıldığı kadar kötü bir şey olmadığını görürler hatta motivasyonları bile artar. Aşağıdaki veriler tahminidir kesinlik içermez, kişi çok fazla çalışmayla derece bile yapabilir fakat bu tablo ortalama bir çalışmayla neler olacağı ile ilgili size fikirler verebilir.

İlk 20 bin -> İlk 10 bin
    20-40 bin -> 5-15 bin
    40-60 bin -> 10-25 bin
    60-80 bin -> 15-40 bin
    80-100 bin -> 25-55 bin
    100-120 bin -> 30-70 bin
    120-150 bin -> 40-90 bin
    150 bin altı -> 50-150 bin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygs2013 -- 21 Temmuz 2013; 12:58:06 >

• kısaca yarıya iniyo deselermiş daha net olurmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonelyisland

kısaca yarıya iniyo deselermiş daha net olurmuş

yani evet yaklaşık olarak öyle oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygs2013

quote:

kısaca yarıya iniyo deselermiş daha net olurmuş

yani evet yaklaşık olarak öyle oluyor

Alıntıları Göster
    ilk 10 bine giren adam zaten 2. seneye kalmaz. ilk 20 bine giren adam tıp istemiyosa yine kalmaz, bi çok iyi mühendislik var o sıralama için. ilk 30 bine giren adam da araştırmaya göre tıpa girmesi için abartı çalışması lazım, iyi mühendislikler için de öyle. yani çok fazla çalışmayacaksa onun da kalması mantıksız kısaca araştırma 2. seneye kalmak mantıksız diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyisland -- 21 Temmuz 2013; 5:12:41 >

• quote:

ilk 10 bine giren adam zaten 2. seneye kalmaz. ilk 20 bine giren adam tıp istemiyosa yine kalmaz, bi çok iyi mühendislik var o sıralama için. ilk 30 bine giren adam da araştırmaya göre tıpa girmesi için abartı çalışması lazım, iyi mühendislikler için de öyle. yani çok fazla çalışmayacaksa onun da kalması mantıksız

İlk 10 bin diye bir aralık belirtmedim zaten ilk 20 bin diye belirttim ve ilk 20 bine kalan arkadaşım vardı tekrar hazırlandı. İlk 30 bine giren adamın güzel bir temeli vardır zaten 30 bin kötü bir sıra değil koskoca 1 sene düzenli bir çalışmayla rahat tıpa girer bence.

• quote:

quote:

ilk 10 bine giren adam zaten 2. seneye kalmaz. ilk 20 bine giren adam tıp istemiyosa yine kalmaz, bi çok iyi mühendislik var o sıralama için. ilk 30 bine giren adam da araştırmaya göre tıpa girmesi için abartı çalışması lazım, iyi mühendislikler için de öyle. yani çok fazla çalışmayacaksa onun da kalması mantıksız

İlk 10 bin diye bir aralık belirtmedim zaten ilk 20 bin diye belirttim ve ilk 20 bine kalan arkadaşım vardı tekrar hazırlandı. İlk 30 bine giren adamın güzel bir temeli vardır zaten 30 bin kötü bir sıra değil koskoca 1 sene düzenli bir çalışmayla rahat tıpa girer bence.

ben araştırmadan bahsediyorum senin arkadaşlarından değil ayrıca 30kdan tıpa gidilir ona lafım yok benim de 50k dan giden tanıdığım var dersanede haftaiçindeydi. araştırmanı düzenle bence sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyisland -- 21 Temmuz 2013; 5:19:17 >

• quote:

quote:

quote:

ben araştırmadan bahsediyorum senin arkadaşlarından değil ayrıca 30kdan tıpa gidilir ona lafım yok benim de 50k dan giden tanıdığım var dersanede haftaiçindeydi. araştırmanı düzenle bence sen

ilk 20 binden iyi bir tıp için neden hazırlanmasınlar arkadaşım. ayrıca dediğim gibi çok fazla çalışmayla istediğin dereceyi yapabilirsin ben ortalama bir çalışmadan bahsediyorum ilk 50 bindeki adamın zaten istediği sırayı yapması için potansiyeli vardır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ilk 20 binden iyi bir tıp için neden hazırlanmasınlar arkadaşım. ayrıca dediğim gibi çok fazla çalışmayla istediğin dereceyi yapabilirsin ben ortalama bir çalışmadan bahsediyorum ilk 50 bindeki adamın zaten istediği sırayı yapması için potansiyeli vardır.

anlamadın sen beni. tıp istemiyosa kalmasının anlamı yok dedim. tıp istiyosa kalsın tabi. neyse saat geç oldu baya senin de uykun gelmiş sanırım

• lonelyisland L kullanıcısına yanıt
    valla her şeyi geç ben bunları gerçekten sağdan soldan araştırarak dayanaklı olarak yazdım tıp isteyip istememesi beni ilgilendirmez ben diyorum ki ilk 20 binse en kötü ilk 10 bine girer.
  • quote:

valla her şeyi geç ben bunları gerçekten sağdan soldan araştırarak dayanaklı olarak yazdım tıp isteyip istememesi beni ilgilendirmez ben diyorum ki ilk 20 binse en kötü ilk 10 bine girer.
    zaten "mezunların ilk ve ikinci yıl sonuç ssleri" başlığında yaptığın analize ben de ulaştım. doğru olmuş.
    60-80 bin -> 15-40 bin bu aralık geniş olmuş neyse bi 20 binlerde yapacağıma inanıyorum ben
  • Ilk sene 40bin 2.sene 6bin olmustum, biyerde tutuyor dedigin gene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Ilk sene 40bin 2.sene 6bin olmustum, biyerde tutuyor dedigin gene
    90k dım ve Allahın izniyle hedef mf 15k
  • eşek arilari aerodinamik açidan uçmasi imkansiz yaratiklarmiş. bilim hala nasil uçtuklarini anlayamiyor. Eşek arilarinin bundan haberi olsa uçabilirler miydi? birilerinin hazirladiği verilerle kendinizi sinirlamayin beyler. Dikkate almayin bunlari. Örneğini görmek isteyen varsa 2014 lys sonucunu beklesin.

• İstisnalar var arkadaşım 130 dan 14 e cekti.

• quote:

Orijinalden alıntı: DtHsn

İstisnalar var arkadaşım 130 dan 14 e cekti.
    istisnalar elbet olabilir diyorum ya 2. sene aşırı çalışan biri 100 binden 5 bine de çekebilir. ben ortalama bir çalışmadan bahsediyorum
  • quote:

istisnalar elbet olabilir diyorum ya 2. sene aşırı çalışan biri 100 binden 5 bine de çekebilir. ben ortalama bir çalışmadan bahsediyorum

Alıntıları Göster
    21 binden 3 bine cektm, üstelik 1 yıl ara vererek
  • quote:

Orijinalden alıntı: MissEliotte

21 binden 3 bine cektm, üstelik 1 yıl ara vererek

Alıntıları Göster
    ygs1 120k ygs2 104k lys yok 2012
    ygs1 50k ygs2 47k mf3 28k mf4 33k 2013
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnwick4

ygs1 120k ygs2 104k lys yok 2012
    ygs1 50k ygs2 47k mf3 28k mf4 33k 2013

Alıntıları Göster
    45k'dan 8200 e indim ortalama bir çalışma ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgy05

10 binle 8 bin arası çok bir fark yok sınırlar kesin değil olamaz da zaten ortalama değerler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tgy05

10 binle 8 bin arası çok bir fark yok sınırlar kesin değil olamaz da zaten ortalama değerler.

Alıntıları Göster
    bende 100k oldum bu sene hedefim 10k inşallah
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.